Huutokaupat.com

Harjavallan kaupunki myy

Vanhainkoti Hopearanta ja Palvelukoti Hopeanurmi, Harjavalta

Katsottu 410 kertaa

1 / 69

Myydään

Harjavallan kaupunki tarjoaa myyntiin kiinteistö Hopearanta 79-352-1-3 ja kiinteistö Hopeanurmi 79-352-5-4 rakennuksineen osoitteessa Suvannontie 2 ja 3.


Kohteessa on noin 6000 m2:n hoitoalan rakennus osittaisella kellarilla ja ullakolla. Viereisellä tontilla on 9 erillistä asuntoa, joiden pinta-ala on noin 580 m2. Nämä kuuluvat myös kauppaan.

Rakennuksia on käytetty hoitotoimintaan ja yksityisille vuokralaisille. Satakunnan Hyvinvointialueen toimesta vuokrasopimus on päättynyt 30.9.2024.

Kiinteistö on liitetty kunnallistekniikkaan, hakelämpö (ulkopuolinen toimittaja) ja siinä on sähköliittymä. Myytävillä kohteilla on yhteinen vesiliittymä.

Kiinteistössä on kiinteistöautomaatiojärjestelmä (Siemens), jonka etäkäyttö loppuu myynnin yhteydessä. Rakennuksessa on Lammaisten Energia Oy:n muuntamo.

Rakennuksessa tehdyt merkittävät remontit:

- 2022 vesikatteen uudelleen pinnoitus ja sadevesijärjestelmä sekä kattoturvatuotteet
- 2022 kiinteistöautomaation saneeraus
-  2021 L-osan peruskorjaus
- 1990-luvulla tehty peruskorjaus (mm. julkisivu, tasakatosta harjakatoksi, käyttövesiputket, IV)


Yleistä:


-          Hopearannassa on koneellinen ilmanvaihto (tulo/poisto varustettu LTO:lla)

-          Hopeanurmessa (rivitalo) talotuulettimet.

-          Vesikiertopatterit

-          Vesikate: konesaumapelti

-          Julkisivu: tiili


Rakennuksen pinta-alaa ei ole tarkistettu. Rakennuksesta saattaa löytyä haitta-aineita, haitta-ainetutkimusta ei ole tehty. Kuntotarkastusta ei ole myöskään tehty rakennuksessa.

Harjavallan kaupunki ei vastaa palveluntarjoajan tietojärjestelmän toimivuudesta.

Harjavallan kaupunki pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa. Nettihuutokauppaan jätetyt tarjoukset ovat sitovia.

Kiinteistö myydään korkeimman tarjouksen tehneelle (kokonaishinta, €). Myyjä pidättää kuitenkin oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous. Ehdollisia tarjouksia ei hyväksytä.

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se on ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä. Olemassa olevat sopimukset siirtyvät ostajaa sitoviksi (esimerkiksi lämmöntoimitussopimus ja olemassa olevat vuokrasopimukset). Ilmoituksen kohdekuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Jättämällä tarjouksen tarjoaja hyväksyy kohteen kunnon.

Ostaja maksaa kauppahinnan kaupantekotilaisuudessa. Kohteen omistusoikeus siirtyy ostajalle kauppakirjan allekirjoittamisella ja kauppahinnan maksamisen jälkeen.

Kauppa vaatii Harjavallan kaupunginhallituksen päätöksen. Myyntipäätös asetetaan nähtäville ja siihen sovelletaan kuntalain mukaista valitusaikaa.

Lopullinen kauppa on tehtävä viimeistään kahden kuukauden kuluttua myyntipäätöksen lainvoimaisuudesta.

Tarjoukset kohteesta jätetään Huutokaupat.com kautta ilmoituksen mukaan. Muilla tavoin tai yllä olevan aikataulun jälkeen jätetyt tarjoukset hylätään.

Lisätietoja antaa

Tekninen johtaja Petri Katajisto, puh.  044 432 5358

Palvelupäällikkö Joni Kukkula, puh. 044 432 5409

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Kohde myydään siinä kunnossa kuin se kaupantekohetkellä on

Harjavallan kaupunki tekee kiinteistöjen myyntipäätöksen nettihuutokaupan perusteella. Sen jälkeen kauppahinta on maksettava tilisiirtona. Tarkemmat ohjeet tulevat kirjeessä päätöksen mukana.

Jättämällä tarjouksen ostaja sitoutuu ostamaan kohteen. Ostaja on vastuussa kaikista jättämistään huutotarjouksista, joissa ostaja on käyttänyt huutokaupat.com sivustolta saamiaan käyttäjätunnuksia ja/tai kirjallisella tarjouksellaan osallistuessaan myyjän ylläpitämiin huutokauppoihin. Mikäli ostaja vetäytyy hyväksytystä huudosta, myyjän suostumuksella, tulee ostajan korvata myyjälle huutokaupan järjestämisestä aiheutuneet kustannukset.

Harjavallan kaupunki käsittelee myyntipäätöksen kaupunginhallituksen kokouksessa 25.11.2024, jonka jälkeen kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen.

Tiedostot

Ilmoittaja: Harjavallan kaupunki

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajan saama palaute

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy to 14.11.2024 klo 18.40, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5041138

Katsottu 410 kertaa

Kohteen sijainti

Suvannontie 2 ja 3, 29200 Harjavalta

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan, lisätietojen antajat yhteystietoineen mainittu ilmoituksessa

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

15.10.2024 klo 15.47

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä