Huutokaupat.com

Kangasniemen kunta myy

Synsiön leirikeskus Kangasniemellä, Kangasniemi

Katsottu 27 986 kertaa

1 / 29

Myydään

Kangasniemen kunnan leirikeskus Synsiön rannalla.


Synsiön leirikeskus sijaitsee Synsiöjärven rannalla, osoitteessa Synsiöntie 65, 51380 Kangasniemi. Leirikeskus sijaitsee Hänninsaari-tilalla 213-431-1-84 ja se myydään noin 4,5 ha määräalalla karttaliitteen mukaisesti. Leirikeskus sijaitsee Synsiöjärven itärannalla, joten ilta-aurinko paistaa upeasti kohteeseen. Leirikeskuksen vastapäätä oleva Hänninsaari on luonnonsuojelualuetta. Synsiöjärvi on kalaisa ja puhdasvetinen. Leirikeskus sijaitsee hyvien yhteyksien päässä ja se on lähellä VT 13:sta. Synsiön kyläyhteisö on vireä ja matka Kangasniemen keskustaan on vain 15 kilometriä.


Leirikeskus koostuu päärakennuksesta (147m2), erillisestä rantasaunasta (66m2) sekä ruokailu- ja keittokatoksesta (60m2), kuivakäymälästä (7m2) ja kahdesta erillisestä aittarakennuksesta (90m2 ja 15,5m2). Alueella on Synsiöjärven ja Kaijanlammen rantayleiskaava, johon leirikeskuksen alue merkitty RM 3000 merkinnällä. Aluetta ei voi lohkoa useammaksi rakennuspaikaksi.


(RM merkintä = LOMA- JA MATKAILUALUE, Alue on varattu lomailun, matkailun, kurssikeskusten yms. tarpeisiin. Alueen mahdollinen merkittävä lisärakentaminen on suunniteltava ranta-asemakaavalla. Koko RM-alue muodostaa yhden rakennuspaikan. Alueen kokonaisrakennusoikeus kerrosneliömetreinä on esitetty RM-merkinnnän alapuolella.)


Kangasniemen kunnanhallitus tekee lopullisen myyntipäätöksen. Kunnanhallitus pidättää oikeuden hylätä korkeimman ostotarjouksen.


Koe Kangasniemi ja kangasniemeläisyys!

Kangasniemi tarjoaa paljon meille kangasniemeläisille ja teille täällä kävijöille.

Luonnosta ja luonteesta se lähtee. Luonto on luonut meille upeat puitteet ja paikkakuntalaiset ovat hyvällä etelä-savolaisella asenteella sekä toiminnalla luoneet yhteisöllisen, välittävän ilmapiirin.

Me kangasniemeläiset olemmekin ylpeitä siitä, että niin moni on valinnut kuntamme joko asuinkunnakseen tai vapaa-ajan viettopaikakseen.


Kangasniemi maakuntajärvi PUULAN kainalossa tarjoaa monipuolista nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden kaikenikäisille matkailijoille. Meillä voit nauttia lomasta joko leppoisasti loikoillen tai nauttien aktiivilomasta erilaisten harrastusten parissa.


Koe Sinäkin Kangasniemen luonnon ja kulttuurin, sekä palvelujen moninaisuus!

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. Kangasniemen kunta ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Kangasniemen kunta vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 4 % velattomasta kauppahinnasta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

Ilmoittaja: Kangasniemen kunta

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Huutokauppa päättyi 17.3.2023 klo 21.08

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 110 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy pe 17.3.2023 klo 21.08, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4007907

Katsottu 27 986 kertaa

Kohteen sijainti

Synsiöntie 65, 51380 Kangasniemi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Kohteeseen järjestetään tutustumistilaisuus 10.3.2023 klo 12-15, tutustumiseen tulee ilmoittautua etukäteen 9.3.2023 klo 16 mennessä yhteyshenkilöille.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

23.2.2023 klo 8.49

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä