Huutokaupat.com

Nurmijärven kunta myy

Rakennustaiteellisesti arvokas rakennus Rajamäellä, Nurmijärvi

Katsottu 19 036 kertaa

1 / 13

Myydään

Nurmijärven kunta myy vuonna 1935 arkkitehti Erkki Huttusen suunnitteleman paritalon Terveystie 2, Rajamäki. Paritalo on suojeltava rakennus. Rakennuksen I-kerroksen kerrosala noin 147 m2, tilavuus noin 580 m3 ja käyttötarkoitus on kahden asunnon rakennus. Tontin pinta-ala on 2390 m2, rakennusoikeutta on 260 k-m2, josta jäljellä on noin 113 k-m2 ja asemakaavassa tontti on paritalojen korttelialuetta.


Kiinteistössä on kaukolämpö, sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät sekä ilmanvaihtokone, jossa on lämmöntalteenotto. Kohteessa on toiminut viime vuodet Nurmijärven kunnan kotihoito (Keusote). Tällä hetkellä kohde on tyhjillään.


Vuonna 1935 arkkitehti Erkki Huttunen laati suunnitelman kahden perheen työväenasunnoksi Terveystien varteen. Neljän rakennuksen ryhmä muodostaa Terveystien varteen yhtenäisen funktionalististen rakennusten rivin. Rakennukset ovat arkkitehtonisesti korkeatasoisia. Rakennukset ovat suunniteltu betonijalustalle ja ulkoseinät on muurattu tiilestä sekä rapattu kalkkilaastilla. Rakennuksissa on osittainen kellari. Alkuperäinen tasakatto on myöhemmin korvattu harjakatolla. (Rakennusperintöselvitys)

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Huutokauppaan osallistuvan on tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan. Ostaja sitoutuu maksamaan ennakkomaksun 5 000 euroa viikon sisällä huutoaika on päättynyt. Mikäli ostaja peruu kaupan, kunta ei palauta ennakkomaksua.


Kohteeseen tutustuminen

Kohdetta esitellään sopimuksen mukaan maanantaina 12.7. ja keskiviikkona 21.7.2021. Näyttöaikoja annetaan klo 13:00 ja 16:00 väliselle ajalle puolituntia/varaus. Varaa oma esittelyaika: maiju.laitala@nurmijarvi.fi (28.6.-9.7.) tai marja.puhakainen@nurmijarvi.fi (12.7.-23.7) tai hannu.kujala@nurmijarvi.fi (26.7.-16.8.).

Tulethan paikalle juuri sovittuna aikana! Näytössä noudatetaan yleisiä korona-ajan ohjeita ja rajoituksia.


Tonttiin voi tutustua omatoimisesti muina aikoina.


Myyjän antamat tiedot

Nurmijärven kunta vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön osalta kauppa on tehtävä kolmen (3) kuukauden kuluessa myyntipäätöksen lainvoimaisuudesta. Koko kauppahinta on maksettava kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä. Lopullisen myyntipäätöksen tekee Nurmijärven kunta kulloinkin voimassa olevan hallintosäännön mukaan.

Nurmijärven kunta pidättää oikeuden hylätä kaikki tarjoukset.


Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 4 % velattomasta kauppahinnasta (ellei täytä vakituisen ensiasunnon ostajan edellytyksiä).

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

Ilmoittaja: Nurmijärven kunta

Ilmoituksia tällä hetkellä 20 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Huutokauppa päättyi 16.8.2021 klo 10.03

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Huutokauppa päättyy ma 16.8.2021 klo 10.03, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 2815041

Katsottu 19 036 kertaa

Kohteen sijainti

Terveystie 2, 05200 Nurmijärvi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan, kaksi erillistä aikataulua.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

21.6.2021 klo 15.19

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä