Huutokaupat.com

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristö myy

Rivitalotontti 3 277 m2 osoitteessa Jupiterkatu 2, Lahti

Katsottu 1 825 kertaa

1 / 6Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Lahden kaupunki myy tai vuokraa avoimella tarjouskilpailulla Renkomäen kaupunginosan rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten (AR) korttelialueen 22139 tontin 1. Tontin pinta-ala on 3 277 m2 ja rakennusoikeus 819 k-m2, jonka saa toteuttaa yhteen (I) tasoon.

 

Tontti sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Lahden keskustasta etelään Lakkitehtaantien ja Renkomäen väylän rajaamassa kulmauksessa. Tontin lähiympäristöön on rakentumassa rivi- ja omakotitaloja. Renkomäen päiväkoti, koulu ja kirjasto sijaitsevat alle puolen kilometrin päässä alueesta. Renkomäen kaupallisen keskuksen palveluihin on matkaa noin 1,5 kilometriä. Maapohja on viljelyssä ollutta peltomaata.

 

Alueelle on rakennettu kaukolämpö. Rakennettava rakennus/rakennukset tulee liittää kaukolämpöön tai muuhun vähintään yhtä vähäpäästöiseen lämmitysjärjestelmään. Päätöksen asiasta tekee rakennusvalvonta luvan yhteydessä.

 

Tontille pääsee rakentamaan heti. Tontin rakentamisvelvoite tulee aloittaa yhden (1) ja toteuttaa kolmen (3) vuoden kuluessa maanvuokrasopimusten/kauppakirjojen allekirjoituksista lukien.

 

Kaupunki myy tai vuokraa tontin korkeimman tarjouksen tehneelle. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 5 % tarjotusta myyntihinnasta, vuokra-aika 50 vuotta. Tontin luovutuspäätöksen tekee kaupungingeodeetti tarjouskilpailun päättymistä seuraavalla viikolla. Maanvuokrasopimukset/kauppakirjat tulee allekirjoittaa viimeistään 30.6.2021. Kauppahinta tulee olla maksettu laskua vastaan ennen kauppakirjojen allekirjoittamista.

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka Lahden kaupunki on korkeimpana hyväksynyt. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myynti/vuokrausehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja/vuokraaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Lahden kaupungin antamat tiedot

Lahden kaupunki vakuuttaa antaneensa ostajalle/vuokraajalle kaikki tiedot, jotka kaupunki tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan/vuokraamiseen.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa/vuokraamista, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • Ajantasa-asemakaavaote.pdf
  • Asemakaava A-2677.pdf
  • Asemakaavan A-2677 selostus.pdf
  • Kauppakirjaluonnos.pdf
  • Kiinteistorekisteriote.pdf
  • Lainhuutotodistus.pdf
  • Maanvuokrasopimusluonnos.pdf
  • Rasitustodistus.pdf
  • Tonttikartta.pdf

Ilmoittaja: Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristö

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Huutokauppa päättyi 30.4.2021 klo 16.16

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy pe 30.4.2021 klo 16.16, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 2675518

Katsottu 1 825 kertaa

Kohteen sijainti

Jupiterkatu 2, 15680 Lahti

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Oma-aloitteinen tutustuminen.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

20.4.2021 klo 14.50

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä