Huutokaupat.com

OP Koti Turun Seutu Oy LKV myy

Elokuvateatteri, ravintola, katutason liiketilat 3 kpl, ja II kerroksen 2 asuinhuoneistoa, Laitila

Katsottu 2 144 kertaa

1 / 50

Myydään

Myydään koko kiinteistö 400-419-3-139,400-419-3-141 Laitilan keskustassa omalla tilalla sisältäen liike/asuinrakennuksen. Katutasossa on 3 liikehuoneistoa, toisessa kerroksessa on 2 asuntoa, ravintolatilat ovat alakerrassa ja elokuvateatteri on katu- ja yläkerrassa.

Suuntaa antavat pinta-alatiedot liitteenä olevissa pohjapiirroksissa, joita ei ole tarkistusmitattu.  

Elokuvateatteri, kolme liiketilaa sekä toinen asunnoista on nyt vuokrattu. Elokuvateatteri on ollut useita vuosia saman yrittäjän hallinnassa ja toiminnassa.  

Ravintolatilat eivät tällä hetkellä ole käytössä. Ravintola muodostuu kahdesta salista, sisääntuloaulasta naulakkotiloilla sekä keittiö-, toimisto- ja varastotiloista.  

Liike-, ravintola-, elokuvateatteri- ja asuintilat ovat kauniisti remontoituja. 

Rakennus sijaitsee Laitilan keskustassa omalla 1427m2 + 95 m2 kiinteistöllä. Kiinteistössä on kaukolämpö, useita ilmalämpöpumppuja sekä kunnallistekniikka. Rakennus on julkisivun osalta suojelukohde. 


Liitteenä kiinteistörekisteriotteet, kartat kiinteitöstä, rasitustodistus sekä pohjapiirrokset.


Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.


Esittelyt ja lisätiedot:

tanja.nurmi@op.fi p. 040 509 2579

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiaT

MML kaupanvahvistaja 402000/882

ww.op-koti.fi

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoaminen


Tarjoukset (huudot) tehdään Huutokaupat.com-palvelussa annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. OP Koti Turun Seutu Oy LKV ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta.

Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon Huutokaupat.com-palvelussa, ja kuittaa saaneeksi kaikki olemassa olevat tiedot kohteesta.


Korkeimman tarjouksen tehnyt sitoutuu tekemään huutokaupan päätyttyä kirjallisen ostotarjouksen OP Koti Turun Seutu Oy LKV välityksellä. Huutokaupassa tehty tarjous ei sellaisenaan ole vielä sitova tarjous!


Huutokaupan päätyttyä OP Koti Turun Seutu Oy LKV kiinteistönvälittäjä Tanja Nurmi on yhteydessä korkeimman huudon tehneeseen kirjallisen tarjouksen laatimiseksi sekä kauppaprosessin loppuun saattamiseksi.


Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta OP Koti Turun Seutu Oy LKV välittäjälle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.


Kiinteistökaupan määrämuotoisuus ja kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.


Kohteeseen tutustuminen


Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. Kiinteistöllä voidaan suorittaa kuntotarkastus. 


Kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 3 % kauppahinnasta. Ostaja vastaa lainhuudatuskuluista sekä panttikirjojen siirto- ja/tai hankintakuluista. .


Kaupasta vetäytymisen sopimusssakko

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa hyväksytyn kirjallisen ostotarjouksen jälkeen, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset, arviolta n. 2000 euroa ( sis. alv 25,5 %)


Myyjän antamat tiedot

OP Koti Turun Seutu Oy LKV vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan ostajan ostopäätökseen.

Tiedostot

Ilmoittaja: OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajan saama palaute

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 8.12.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5029261

Katsottu 2 144 kertaa

Kohteen sijainti

VIHTORINKATU 8, 23800 Laitila

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan / Kiinteistönvälittäjä Tanja Nurmi / 040 509 2579

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

9.10.2024 klo 16.06

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä