Huutokaupat.com

Lapin metsäkiinteistöt OY LKV myy

Määräala Inarin Kutturasta, Inari

Katsottu 1 151 kertaa

1 / 14

Myydään

ERÄMIEHET JA  -NAISET! Näitä on harvoin myynnissä, reilun kokoinen noin 3,57 hehtaarin määräala Inarin Kutturasta! Erinomainen paikka erätukikohdalle, määräalan koko mahdollistaa monipuoliset mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen omalla palalla todellista Lappia. Määräala on Lapin erämaille luontevaa jylhää maastoa. Myytävä määräala sijaitsee Ivalojoen sillan ylityksen jälkeen oikealla. Määräala rajoittuu kahteen puroon, jotka laskevat Ivalojokeen. Puroista saa saunavedet, määräalaan tutustuessa purojen vettä maistettiin ja vesi oli molemmissa raikkaan makuista. Veden laatua ei ole tutkittu. Tieoikeudet käsitellään lohkomistoimituksessa. Määräalalle rakentamiseen tarvitaan poikkeuslupa, josta päättää Inarin kunta. Myyjä ei ole lupaa hakenut ja ei vastaa sen saamisesta tai hylkäämisestä. Alustavan tiedustelun perusteella kunta todennäköisesti suhtautuu positiivisesti.


Kuttura on kylä Inarin kunnan lounaisosassa, Ivalojoen länsipuolella Hammastunturin erämaa-alueen vieressä. Saariselän eteläpuolelta käännytään Ivalo-Rovaniemitieltä kohti erämaata ja ajetaan 40 kilometriä. Tie päättyy Kutturaan ja autolla pääsee takaisin vain samaa reittiä. Kerrotaan, että Kekkonen on aikoinaan luvannut tien kylälle ja tien pitkät suorat ovat Kekkosen käsialaa. Kylään ajettaessa pitää ylittää Ivalojoen silta, joka on valmistunut vuonna 1996. Ympärillä laajat valtionmaat ja vesialueet. Toki alue on legendaarinen myös alueen pitkän kullankaivuuhistorian ansiosta.


Määräala saa lohkomistoimituksessa osuudet yhteisiin alueisiin ja erityisiin etuuksiin pinta-alojen suhteessa lukuun ottamatta Inarin yhteismetsäosuuksia, jotka kaikki jäävät myyjälle. Kantakiinteistön pinta-ala on 15,292 ha ja siitä on aiemmin myyty noin 1,26 ha määräala, jonka lohkominen on kesken.


Osuudet yhteisiin:


1)        Yhteinen vesialue 148-407-876-17 Talon RN:o 18 vesialueet Ivalojoessa, Rekisteröintipvm: 24.1.1992 Osuuden suuruus: 0,007324 / 0,122000

2)        Yhteinen erityinen etuus 148-407-876-102 Ivalojoki Appisjokisuusta Repojokisuuhun, erityinen etuus, Rekisteröintipvm: 17.10.2008 Osuuden suuruus: 0,008116 / 0,122000

3)        Yhteismetsä 148-874-1-0 Inarin yhteismetsä Rekisteröintipvm: 19.5.1960 Osuuden suuruus: 6,774000 / 16087,309000 JÄÄ MYYJÄLLE!


Osuuksien tuomien oikeuksien sisältö määräytyy voimassa olevan lainsäädännön, viranomaismääräysten sekä osakaskuntien ja muiden päätöksentekoelinten päätösten perusteella eikä myyjä ota kantaa siihen, miten määräalan ostaja voi käyttää osuuksien tuomia oikeuksia.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen.


Lapin metsäkiinteistöt OY LKV vastaa kauppakirjan teosta ja tarvittavista Maanmittauslaitoksen dokumenteista. Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, lainhuutomaksusta, lohkomiskustannuksesta sekä kaupanvahvistajan palkkiosta.


Mikäli korkeimman sitovan tarjouksen tehnyt tekee aiheettoman tarjouksen, on hänen maksettava 14 vrk:n kuluessa 1500 euroa Lapin Metsäkiinteistöt Oy LKV:lle käsittelymaksuna. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä ehdot suorittaessaan huudon huutokaupat.com palvelussa.

Ilmoittaja: Lapin metsäkiinteistöt OY LKV

Ilmoituksia tällä hetkellä 3 kpl

Ilmoittajan saama palaute

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy pe 25.10.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5015069

Katsottu 1 151 kertaa

Kohteen sijainti

Kutturantie, 99800 Inari

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Kohteeseen on omatoiminen tutustuminen

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

2.10.2024 klo 12.47

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä