Huutokaupat.com

Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala myy

Kivinokan kioski, Helsinki

Katsottu 3 693 kertaa

1 / 6

Myydään

 

Helsingin kaupunki myy Kivinokan kioskin kiinteään kauppahintaan 1 € ja kilpailuttaa vuokra-alueen vuosi vuokran avoimena tarjouskilpailuna.

 

Vuokra-alueen vuosi vuokra kilpailutetaan Huutokaupat.com –palvelussa.

 

Huutokaupat.com -sivulla on ohjeet tarjousten jättämiseen ja tarjousmenettelyn aikatauluun.

 

Rakennuksen ostajalle vuokrataan noin 2044 m2:n suuruinen vuokra-alue pitkäaikaisella maanvuokrasopimuksella.

 

 

Osoite

Kivinokan ulkoilupuisto, 00810 Helsinki

Kaupunginosa: Kivinokka/Herttoniemi

 

Kioskirakennus

Kioskirakennus on alkuperäisessä asussaan säilynyt kioski, joka on alun perin valmistunut vuonna 1937 kioski- ja myymälärakennukseksi. Pinta-alaltaan noin 40 m². Rakennusta on laajennettu useammassa vaiheessa, mutta laajennusten rakennusaika ei ole tiedossa. Laajennusosassa on 1. kerroksen huonetilojen lisäksi rinteen puolella kellari. Rakennuksen eteläpuolelle on rakennettu erillisenä laajennuksena myös ns. kanakoppi.

Rakennuksen perustus on betonipilarirakenteinen ja alapohja on puurakenteinen.

Rakennuksessa on myös betonirakenteinen kellariosa. Rakennus on puurunkoinen.

Ulkoseinissä ei ole eristeitä. Vesikatto on loiva pulpettikatto, jonka veden eriste kermi on uusittu vuonna 1994. Julkisivut ovat lautaverhottuja, joiden maalaus on uusittu 2000-luvulla.

 

Käyttämätön rakennusoikeus

Alueella on suojellun rakennuksen vieressä lisäksi rakentamaton rakennusala ”li-2”, jolle saa sijoittaa kahvilakioskin. Rakennusalalle on merkitty rakennusoikeutta 30 kerrosalaneliömetriä.

Rakennusvalvonnan hyväksymät, ostajan teettämät suunnitelmat on esitettävä ja kioski rakennettava vuokra-alueelle vähintään vesikattovaiheeseen kolmen (3) vuoden kuluessa vuokra-ajan alkamisesta lukien.

 

Lisätietoja pinta-alasta

Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaan mitattavista pinta-aloista.

 

Energiatodistus

Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

 

Suojelumerkinnät

Rakennus on merkitty asemakaavamerkinnällä sr-2. Kyseessä on rakennustaiteellisesti, historiallisesti tai kaupunkikuvallisesti

suojeltava rakennus. Suojelu koskee rakennuksen julkisivuja

ja vesikattoa. Rakennuksessa tehtävät korjaustyöt ja muutokset eivät saa

heikentää sen arvoa tai hävittää sen ominaispiirteitä. Rakennusta ei saa

purkaa.

 

Sähkö

Rakennuksessa ei ole sähköliittymää. Rakennuksessa on ollut jossain vaiheessa sähkö, mutta se on katkaistu. Ostajan tulee tehdä uusi liittymäsopimus sähköverkkoyhtiön kanssa. Ostaja vastaa uusien liittymä sopimusten hankinnasta ja rakentamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Ostajan on tarkistutettava rakennuksen nykyiset sähköasennukset valtuutetulla sähköurakoitsijalla ennen käyttöönottoa.

 

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto on painovoimainen

 

Vesi- ja viemäri

Vuokra-aluetta, kiinteistöä ei ole liitetty kunnallistekniikkaan (esim. vesi, viemäri). Rakennus on ollut aiemmin liitettynä paikallisen yksityisen omistajatahon hallinnoimaan kesävesiverkkoon. Ostajan pitää neuvotella kesäveden käytöstä, mahdollisista muutostöistä ja niiden aiheutuvista kustannuksista kesävesiverkon haltijan kanssa. Käyttö siihen saakka on kielletty.

Ostajan tulee suunnitella, rakennuttaa ja hakea luvat toiminnan vaatimalle jätevesien käsittelylle. Lisätietoja alueen rakennusvalvonnasta.

 

Kuntoarvio

Rakennuksesta on tehty Kosteus- ja rakennetekninen kuntotutkimus 28.6.2024.

Rakennus myydään nykykunnossa. Ostaja vastaa kustannuksellaan kaikista mahdollisista rakennuksen korjaamisessa tai purkamisessa tarvittavista toimenpiteistä. Kaupunki ei vastaa mahdollisten vaurioiden korjaamisesta aiheutuneista kustannuksista eikä mahdollisista perusparannushankkeeseen liittyvistä lisätutkimustarpeista.

                       

Asemakaava

Vuokra-alue on asemakaavassa nro 12624 (9.3.2023) merkitty lähivirkistysalueeksi (VL) joka on maisemallisesti arvokas ja jolla on

luontoarvoja.

 

Maanvuokrasopimus

Vuokra-alue on pinta-alaltaan yhteensä noin 2044 m².

Alue vuokrataan asemakaavan nro 12624 mukaiseen lähivirkistyskäyttöön noin 30 vuoden mittaisella maanvuokrasopimuksella.


Tarjottu maanvuokra tullaan sitomaan viralliseen elinkustannusindeksiin siten kuin maanvuokrasopimusluonnoksen ehdoissa on sanottu.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tarjousaika

24.9.2024 – 7.11.2024


Tarjoukset

Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala pidättää itsellään oikeuden pyytää tarjouksen jättäneeltä lisätietoja ja täsmennyksiä sekä oikeuden hylätä kaikki tarjoukset.


Ostajan valinnasta ilmoitetaan kaikille tarjousten jättäneille. 


Tarjousaika  

Tarjousaika alkaa 24.9.2024 ja päättyy 7.11.2024 klo 13.00 tai 3 minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Tarjoukset (huudot) tehdään Huutokaupat.com-palvelussa annettuun ajankohtaan mennessä. Huutokauppaan voi osallistua myös jättämällä myyjän edustajalle kirjallisen sitovan tarjouksen 5.11.2024 klo 10.00 mennessä. Kirjallisen tarjouksen jättämisestä tulee sopia etukäteen myyjän edustajan kanssa. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi 

kohteen ilmoitukseen. Kirjallinen ostotarjous on sitova ja sen osalta noudatetaan samoja ehtoja kuin nettihuutokaupassa. Ostajat sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle.


Kirjallinen ostotarjous on allekirjoitettava ja tarjouksesta tulee ilmetä tarjouksen jättäjän yhteystiedot, tarjouksen enimmäismäärä sekä Huutokaupat.com -palvelun kohdenumero, johon tarjous jätetään. Ostajat sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle. Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous. Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa. 

Nettihuutokauppaan jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen jättäjä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun 
maksuajan kuluessa.  


Tarjouksen ehdot

Tarjouksen hyväksyminen ja maanvuokrasopimuksen solmiminen edellyttää, että ostajan luottotiedoissa ei ole häiriömerkintöjä ja että ostajaan, ostajan omistajatahoon tai ostajan määräysvaltaa käyttävään tahoon ei kohdistu Euroopan Unionin tai YK:n pakotteita. Tekemällä tarjouksen ostaja vakuuttaa täyttävänsä edellä mainitut edellytykset.


Kohteeseen tutustuminen

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus itse tutustua myytävään kohteeseen ja asiakirjoihin ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Ostaja ei voi jälkikäteen vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa tai asiakirjoista voitu havaita.  Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kohteelle ei myönnetä takuuta.  Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.


Huudosta vetäytyminen

Mikäli huutaja vetäytyy hyväksytystä huudosta, tulee hänen korvata myyjälle epäonnistuneen huutokaupan järjestämisestä aiheutuneina kustannuksina 1 000 euroa.  


Kaupan solmiminen

Kauppahinta on suoritettava kokonaisuudessaan, kauppakirja ja maanvuokrasopimus on allekirjoitettava kahden kuukauden kuluessa siitä, kun asiaa koskeva ostajalle osoitettu tieto päätöksestä on lähetetty, ellei myyjän kanssa toisin sovita. Ostajan valinnasta ilmoitetaan kaikille tarjousten jättäneille.  



Tiedostot

  • Maanvuokrasopimus-Luonnos - Kivinokan kioski.pdf
  • Vuokra-aluekartta.pdf
  • Kivinokan kioski,rakennetekninen tutkimus 28.6.24.pdf
  • 12624b (4).pdf
  • 12624a (3).pdf
  • Myyntiesite Kivinokan kioski.pdf

Ilmoittaja: Helsingin kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala

Ilmoituksia tällä hetkellä 2 kpl

Ilmoittajan saama palaute

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy to 7.11.2024 klo 13.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5001005

Katsottu 3 693 kertaa

Kohteen sijainti

Kivinokantie, 00810 Helsinki

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Yleiset esittelyt järjestetään: 2.10.2024,16.10.2024 ja 30.10.2024 klo 14.00 - 14.30 TERVETULOA !!

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

24.9.2024 klo 14.28

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä