Huutokaupat.com

Reijo Palosaari Oy myy

Teollisuushalli ja asuintilaa, yhteensä 408 m2, Kaustinen

Katsottu 3 402 kertaa

1 / 43

Myydään

Reijo Palosaari Oy myy teollisuushallin (MARDINI -niminen tila RN:o 14:663, sillä sijaitsevine rakennuksineen - kiinteistötunnus 236-401-14-663) Kaustisen kunnan keskustan välittömästä läheisyydestä, hyvien liikenneyhteyksien ääreltä.


Kohteella on oma tontti 2302 m2, jossa sijaitsee vuonna 2002 rakennettu hallirakennus sekä vuonna 2008 rakennettu autokatosrakennus. Hallirakennus on rakennettu betoni sandwichelementeistä ja sillä on harjakatto, peltikatteella. Halli sisältää halliosan, varasto-osan ja lämpimän toimistotilan, sekä sosiaalitilat ja wc:n. Kerrosala yhteensä n. 3l3m2. Hallin lämmitysjärjestelmänä on ilmalämpöpumppu. Varasto-osan päällä on lisäksi n.108m2 asunto, sisältäen 4h+k+kph+wc+s ja parveke. Asunnon lämmitysjärjestelmä on sähkö. Asunto on tällä hetkellä vuokrattu. Lisäksi pihapiirissä on autokatos -rakennus, jossa on myös 2 kpl varastohuoneita. Autokatos -rakennuksella on puurunko, harjakatto ja peltikate. Rakennusala on n. 54m2. Kiinteistöllä on sähköliittymä. Halli ja asunto ovat hyvässä kunnossa.


Vuokratuotto asunnolle on 900,00 €/kk. Hallissa on korkeat nosto-ovet, jotka mahdollistavat myös suuremman kaluston liikuttelun sisälle halliin.

Irtaimisto ei kuulu kauppaan.


Hallin ulkomitat ovat:

Leveys sivusta 21,4 m

Leveys päädystä 14 m (kulku)


Etäisyydet:

Kaustinen - Kokkola 46 km

Kaustinen - Vaasa 140 km

Kaustinen - Seinäjoki 112 km


HUOM!

Ostaja on tutustunut rakennuksen kuntoon haluamassaan laajuudessa eikä tule esittämään myyjälle vaatimuksia rakennuksen kuntoon liittyen omistusoikeuden siirtymisen jälkeen. Ostajalla ei ole oikeutta hinnanalennukseen, vahingonkorvaukseen tai muuhun korvaukseen tai palautukseen. Ostajalla ei ole oikeutta esittää muita vaatimuksia myyjää kohtaan.


KOHTEEN ESITTELYT:

Sopimuksen mukaan


Ehdollisia tarjouksia ei hyväksytä.


Reijo Palosaari Oy ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle. Huutokaupassa tehdyt tarjoukset ovat sitovia.


TAKUUMAKSU 5000,00 € (viisituhatta) tulee maksaa myyjän osoittamalle tilille 3 vrk:den kuluessa huutokaupan päättymisen jälkeen. Takuumaksu palautetaan, mikäli kauppa peruuntuu myyjän ilmoittamasta syystä. Takuumaksulle ei makseta korkoa.


Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan ja/tai takuumaksun maksamatta jättäminen voi johtaa korvausvelvollisuuteen. Mikäli korkeimman sitovan tarjouksen tehnyt tekee aiheettoman tarjouksen, on hänen maksettava 3 vrk:n kuluessa 3 000 euroa myyjälle sanktiomaksua aiheutuneista kustannuksista.


Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. Reijo Palosaari Oy ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Reijo Palosaari Oy vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • Alakerranpohja.pdf
  • Leikkaus2.pdf
  • Leikkaus1.pdf
  • Leikkaus1ja2.pdf
  • Yläkerran pohja.pdf
  • JulkisivuE+I.pdf
  • JulkisivuP+L.pdf
  • Madrinihalli.pdf (vaatii sisäänkirjautumisen)

Ilmoittaja: Reijo Palosaari Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 10 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy pe 12.7.2024 klo 20.15, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4841002

Katsottu 3 402 kertaa

Kohteen sijainti

Rajatie 8B, 69600 Kaustinen

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

10.6.2024 klo 11.45

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä