Huutokaupat.com

Oulun kaupunki myy

Jokelan koulu, Oulu

Katsottu 6 629 kertaa

1 / 15

Myydään

Muokkaus: Lisätty kuntoarvioon liite 2.


Oulun kaupunki myy rakennukset kiinteistöllä 564-410-6-79 osoitteessa Pyhtisenmutka 7, Jokikylä Haukipudas. Rakennuspaikka vuokrataan n. 7 017 m2.


Päärakennuksen lisäksi kauppaan kuuluu piharakennus sekä saunarakennus. Rakennukset ovat valmistuneet vuonna 1925. Jokelan koulun pinta-ala on n. 424m2, saunan n. 20m2 ja piharakennuksen n. 130m2. Vuokrattavan alueen pinta-ala on n. 7017 m2.

Jokelan koulu sijaitsee Jokikylässä Kiiminkijoen länsipuolella, noin seitsemän kilometriä Haukiputaan keskustasta itään päin.


Koulu toimi rakennuksessa vuoteen 1966 asti, jolloin se lakkautettiin. Sen jälkeen opettajien asunnot ovat olleet vuokrattuna asuinkäyttöön ja luokkatiloissa on toiminut mm. Haukiputaan työväenopiston piirejä. Vuodesta 2000 lähtien Jokelan koulu on vuokrattu Jokikylän kyläyhdistykselle. Kohteella on vuokralainen ainakin lokakuun loppuun.


Kohteessa ei ole asemakaavaa. Osayleiskaavassa merkitty maakunnallisesti arvokas rakennettu kulttuuriympäristökohde tai alue. Kaavassa lisäksi merkintä PL, joka tarkoittaa lähipalvelujen aluetta, jolle saa sijoittaa myös pienimuotoista yritystoimintaa. Rakennuksessa on mahdollista asua ympärivuotisesti.







Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Oulun kaupunki pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.


Huutokaupan päätyttyä myyjä on yhteydessä ostajaan kahden arkipäivän aikana ja sovitaan kohtuullinen varausaika (n. 1-3 kk). Lopullinen myyntipäätös tehdään Oulun kaupungin voimassa olevan hallintosäännön mukaan. Myyntipäätös on Oulun kaupungin oma yksipuolinen asiapäätös, josta ostaja saa tiedoksiannon. Rakennusten myynnistä (myyntipäätös) päätetään kohdekohtaisesti yhdyskuntalautakunnassa sekä kaupunginhallituksessa jatkodelegoinnin mukaisesti. Päätöksentekoa varten tarjoaja sitoutuu luovuttamaan henkilötiedot (yhteistiedot) Oulun kaupungille.


Kaupanteossa käytetään myyjän laatimaa kauppakirjaa. Omistus- ja hallintaoikeus kaupan kohteeseen siirtyvät ostajalle kauppakirjan allekirjoituksin. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta sovitaan ostajan kanssa sen jälkeen, kun myyntipäätös on saanut lainvoiman (21 vrk). Kauppahinta maksetaan allekirjoitustilaisuudessa, käytännössä esitetään kuitti maksusta. Lainhuutokustannuksista, kaupanvahvistajan palkkiosta ja varainsiirtoverosta vastaa ostaja.


Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Tavarairtaimistosta sovitaan, mutta lähtökohtaisesti kuuluu kauppaan luovutushetken tilanteella. Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.


Oulun kaupunki vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka omistaja tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä tai muuten toimitettuna myyjälle kirjallinen sitova tarjous. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen. Oulun kaupunki ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle.


Kiinteistöverosta saa tietoja vero.fi kautta. Tarkkaa kiinteistöveron hintaa ei voi määrittää etukäteen. Kiinteistökaupassa verottaja saa tiedon kaupanvahvistajalta ja jos pelkkä rakennus myydään niin esim. varainsiirtoveron kautta. Kiinteistön omistajan velvollisuus on ilmoittaa verottajalle seuraavan vuoden maaliskuussa tietoja esim. pinta-alat (maa ja rakennus), rakennusvuodet ym. Samalla pitää tarkkailla kiinteistöveropäätöksen saapumista saamaan aikoihin ja tehdä muutokset, jos tiedot vaativat muutoksia. Muutokset voi tehdä omaveron kautta. Oulun kaupunki ei maksa kiinteistöveroa ja siksi verottajalta yleensä puuttuu kiinteistön tiedot omasta järjestelmästä.

Tiedostot

Ilmoittaja: Oulun kaupunki

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy su 19.5.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4733210

Katsottu 6 629 kertaa

Kohteen sijainti

Pyhtisenmutka 7, 90840 Oulu

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Yleiset esittelyajat: ke 8.5. klo 15-16.30 ja ke 15.5. klo 15-16.30 (ilmoittakaa yhteyshenkilö Marika Palolalle näyttöön tulosta ja arvioitu saapumisaikanne päivää ennen näyttöä)

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

19.4.2024 klo 15.02

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä