Huutokaupat.com

Valkeakosken kaupunki myy

Rakentamaton metsäkiinteistö 7,205 ha, 908-422-7-36, Huittula, Valkeakoski, Valkeakoski

Katsottu 337 kertaa

1 / 4Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Metsätila Valkeakoskelta


Kunta: Valkeakoski

Kiinteistötunnus: 908-422-7-36

Kiinteistön pinta-ala: 7,205 ha


Kiinteistö on valtaosin raivausta vaativaa nuorta kasvatusmetsikköä. Metsäarviota ei ole teetetty.

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.


Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt.

Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.


Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Huutokauppaan osallistuvan on itse huolellisesti tutustuttava myynti-ilmoitukseen ja sen liitteisiin sekä kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.


Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.


Myyjän antamat tiedot

Valkeakosken kaupunki vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen
Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen, kun kaupungin myyntipäätös on lainvoimainen. Kiinteistöä koskeva kauppakirja on allekirjoitettava viimeistään kahden kuukauden kuluttua myyntipäätöksen lainvoimaisuudesta.


Kauppahinnasta lähetetään lasku ja se pitää olla maksettuna allekirjoitustilaisuuteen mennessä tai ennen kuin kaupungin viranhaltija allekirjoittaa kauppakirjan sähköisesti. Ostaja saa kohteen omistus- ja hallintaoikeuden, kun kauppahinta on kokonaan maksettu ja kauppakirja allekirjoitettu.


Korkeimman huudon jättänyt, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Jos korkeimman tarjouksen jättänyt peruuttaa tai ei allekirjoita kauppakirjaa annetussa määräajassa, kaupunki voi tarjota tonttia seuraavaksi korkeimman tarjouksen jättäneelle.


Muut kustannukset
Ostaja maksaa varainsiirtoveron ja vastaa kustannuksellaan lainhuudon hakemisesta, jos kauppakirja allekirjoitetaan perinteisesti käsin. Jos kauppakirja allekirjoitetaan sähköisesti, niin ostaja maksaa asiointimaksun ja lainhuuto lähtee vireille automaattisesti eikä siitä veloiteta erikseen. Sähköisen kaupan jälkeen tulee myös maksaa varainsiirtovero.


Ostaja vastaa kiinteistöstä suoritettavista veroista ja maksuista omistusoikeuden siirtymisen jälkeen.

Tiedostot

  • rasitustodistus.pdf
  • kiinteistorekisteriote.pdf
  • lainhuutotodistus.pdf

Ilmoittaja: Valkeakosken kaupunki

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajan saama palaute

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 15 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 3.11.2024 klo 19.55, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5026786

Katsottu 337 kertaa

Kohteen sijainti

Arrantie, 37600 Valkeakoski

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Maasto merkitty suuntaa-antavat rajamerkinnät itsenäistä tutustumista varten. Lähin tieyhteys Arrantie, josta kiinteistölle joutuu jatkamaan jalan.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

8.10.2024 klo 16.22

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä