Huutokaupat.com

Ulosottolaitos, Oulu realisointi (Oulu, Raahe, Kajaani) myy

Ulosmitatut Suomen Keskusvaraamo Oy:n osakkeet, 1 249 kappaletta, Oulu

Katsottu 793 kertaa

Myydään

Myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla virallismyynnillä ulosmitatut Suomen Keskusvaraamo Oy:n (2622126-6), osakkeet 1 249 kappaletta. Osakkeiden kokonaismäärä tässä yhtiössä on yhteensä 2500 kpl.


Myyntiesitteen Muut tiedot -kohtaan on 15.10.2024 lisätty tieto:

"Yhteisösääntöjen 8 §:n mukaan yhtiöllä ja osakkeenomistajalla on oikeus lunastaa muulta omistajalta kuin yhtiöltä toiselle siirtyvä osake. Lunastusoikeus ei koske perintöön, testamenttiin ja sulautumiseen perustuvia saantoja. Ensisijainen lunastusoikeus on yhtiöllä ja toissijainen osakkeenomistajilla. Jos useampi osakkeenomistaja haluaa käyttää lunastusoikeuttaan, osakkeet jaetaan lunastukseen halukkaiden kesken heidän omistamiensa osakkeiden mukaisessa suhteessa. Mikäli osakkeiden jako ei mene tasan, jaetaan ylijääneet osakkeet lunastusta haluavien kesken arvalla. Muilta osin lunastukseen sovelletaan osakeyhtiölain määräyksiä.


Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän mukaan Suomen Keskusvaraamo Oy:llä 2622126-6 on verkkosivut: kalajokikeskusvaraamo.fi."


Olennaisimmat myyntiarvoon vaikuttavat tiedot ovat myyntiesitteen liitteissä. Yhtiön varat ja velat ilmenevät taseesta. Osakekirjat eivät ole paperisia. Yhtiöllä ei ole ulosottovelkaa.


Myynnin kohteena ovat osakkeet, jotka antavat omistajalleen oikeuden päätöksentekoon yhtiökokouksessa. Osakeyhtiö on oikeushenkilö, joka omistaa sille kuuluvan omaisuuden.


Ulosottomyynnissä osakkeet vaihtavat omistajaa ulosottomiehen myyntipäätöksellä. Tuo asiakirja osoittaa omistusoikeuden kuuluvan ostajalle. Ostaja voi myyntipäätöksellä osoittaa omistusoikeutensa osakkeisiin ja ilmoittaa saantonsa yhtiölle osakeyhtiölain 3 luvun 16 §:ssä säädetyllä tavalla. Osakeyhtiölain 3 luvun 16 §:n mukaan jos yhtiön osakkeita ei ole liitetty arvo-osuusjärjestelmään, osakkeen saajan yhtiölle ilmoittama saanto sekä muu osakasluetteloon merkittyä seikkaa koskeva yhtiölle ilmoitettu muutos on viivytyksettä merkittävä osakasluetteloon. Ennen merkintää saannosta ja varainsiirtoveron suorittamisesta on esitettävä luotettava selvitys. Ostajalla on velvollisuus maksaa osakkeiden kauppahinnasta 1,5 prosenttia varainsiirtoveroa.


Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.


Ostajaehdokkaita kehotetaan tutustumaan hyvin myytävänä olevaan kohteeseen, myyntiesitteeseen sekä liitteenä oleviin asiakirjoihin.

Myyntiehdot

Kohde myydään nostotarjouksin www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa 11.10.2024 - 3.11.2024 välisenä aikana. Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Tarjousten esittämisen määräaika päättyy 3.11.2024 klo 18:00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.


Ulosottolaitos ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Ulosottomies päättää korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä erikseen.


Nettihuutokaupassa jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen ostajan korvausvelvollisuuteen.


Ulosottoviranomainen pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.


----------------------------


Objektets försäljningsvillkor


Objektet säljs på nätauktion med höjningsbud på webbplatsen www.huutokaupat.com under tiden 11.10.2024 - 3.11.2024. Deltagande i auktionen kräver registrering. Tidsfristen för att lämna bud upphör 3.11.2024 kl. 18:00 eller tre minuter efter det sista godkända budet.


Utsökningsverket ansvarar inte för funktionen i tjänsteleverantörens system. Det högsta budet är det bud som tjänsteleverantörens system godkänt som högsta. Utmätningsmannen beslutar separat huruvida det högsta budet ska godkännas eller förkastas.


Buden som ges i nätauktionen är bindande. Om ett bud godkänns, är den som gett budet skyldig att betala den erbjudna köpesumman inom avtalad betalningstid. Underlåtelse att betala den erbjudna köpesumman kan leda till köparens ersättningsskyldighet i enlighet med 5 kap. 25 § i utsökningsbalken.


Utmätningsmyndigheten förbehåller sig rätten att sluta försäljningen eller förlänga försäljningstiden. 

Tiedostot

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 3.11.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5023744

Katsottu 793 kertaa

Kohteen sijainti

90100 Oulu

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Lisätiedot ulosottoylitarkastaja Heikki Similältä puh. 029 56 58532

Tiedustelut

Ulosottoylitarkastaja Heikki Similä

+358 29 5658532

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

15.10.2024 klo 14.52

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä