Huutokaupat.com

Tuusulan kunta myy

Aattola - 1910-luvulla rakennettu vapaa-ajan rakennus, Tuusula

Katsottu 2 484 kertaa

1 / 31

Myydään

Tuusulan kunta myy noin 834 m2:n kiinteistöä, jolla on arviolta 1910-luvulla valmistunut n. 80 m2:n osavuotiseen käyttöön soveltuva vapaa-ajan asunto, Aattola. Aattolan asemakaavamuutos (voimaantullut 26.1.2022) mahdollistaa rakennuksen myös asuinrakennukseksi. Rakennus on suojeltu kaavassa (sr-29) eli rakennustaiteellisesti, historiallisesti tai kulttuurimaiseman säilymisen kannalta arvokas rakennus ja sitä ei saa purkaa. Kaavan mukaan Aattolan rakennuksen 80 k-m2:n lisäksi on varattu 35 k-m2 kokoinen ohjeellinen rakennusala, johon voidaan rakentaa talousrakennus tai pihasauna. Rakennuksessa on neljä huonetta kahdessa kerroksessa. Lämmitysmuotona on kakluunit sekä puuhella. Tontilla sijaitsee puucee. Rakennus on ollut vuokralla ateljee käytössä.


Rakennuksen muuttaminen asuinrakennukseksi edellyttää toimenpiteitä sekä lupamenettelyä, jotta rakennus täyttää vakituiselle asunnolle asetetut vaatimukset. Jos lupamenettelyä vaativia toimenpiteitä ei tehdä rakennuksessa, kaava mahdollistaa mutta ei velvoita rakennuksen käyttötarkoituksen muuttamisen asuinrakennukseksi. Lisätietoja: rakennustarkastaja Anne Savolainen, anne.savolainen@tuusula.fi, p. 040314 3589. Rakennukseen tehtävien muutosten yhteydessä oltava yhteydessä myös museovirastoon.


Kohde myydään avoimella tarjouskilpailulla Huutokaupat.com -verkkosivustolla. Tarjouskilpailu alkaa 7.10.2024 klo 6.00 ja päättyy 29.11.2024 klo 19.00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.


Kuntoarvio on tehty vuonna 2019 ja sen mukaan Aattola on säilyttänyt erittäin hyvin vanhoja piirteitään. Rakennuksessa on kuitenkin useita erillisiä kohtia, jotka tulisi korjata. Kiireellisintä on korjata terassin saumapeltikatto ja uusia rakennuksen parvekkeen runkorakenne, kansi sekä kaiteet. Tämän lisäksi ala-pohjan kaatuneet tuennat tulee korjata. Kuntoarvio löytyy liitteistä, johon ostajan tulee tutustua ennen tarjouksen jättämistä.


Myyjällä ei ole tässä ilmoituksessa olevan tiedon lisäksi muuta tietoa esimerkiksi kohteen remonttihistoriasta. Kohteen rakennuslupapapereita ei ole saatavilla. Myyjä suositteleekin ostajaehdokkaita saapumaan näyttöön ja tutustumaan kohteeseen paikan päällä. Kohteessa järjestetään kaksi näyttöä ja tarvittaessa voidaan järjestää erillisiä näyttöjä. Näytön ajankohta löytyy ilmoituksesta.


Lisätietoja:

Antti Tölli, Tuusula kunta

Kiinteistökehityspäällikkö

antti.tolli@tuusula.fi

puh. 040 314 3531


Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.


Kohteessa on hintavaraus. Tarjouskilpailu järjestetään Huutokaupat.com -verkkosivustolla. Tarjouskilpailu alkaa 7.10.2024 klo 6.00 ja päättyy 29.11.2024 klo 19.00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen. Tarjoukset tulee jättää Huutokaupat.com -verkkosivustolla järjestettävän tarjouskilpailun kautta. Muita tarjouksia ei oteta huomioon.


Tuusulan kunta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä jätetyt tarjoukset. Tuusulan kunta ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Tuusulan kunta pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.

Kauppakirja allekirjoitetaan kiinteistön luovutusta koskevan myyntipäätöksen lainvoimaistuttua.


Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus itse tutustua myytävään kohteeseen ja asiakirjoihin ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Ostaja ei voi jälkikäteen vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa tai asiakirjoista voitu havaita.


Kauppahinta maksetaan kokonaisuudessaan kertamaksuna Tuusulan kunnan lähettämää laskua vastaan. Kauppasumma tulee maksaa 30 päivän kuluessa siitä, kun kauppakirja on allekirjoitettu. Kauppakirja allekirjoitetaan, kun kiinteistön luovutusta koskevan myyntipäätös on tullut lainvoimaiseksi.


Aikataulu tiivistetysti:

·        Huutokauppa päättyy 29.11.2024

·        Kauppakirjan allekirjoitus aikaisintaan noin 2 kuukauden kuluessa siitä kuin huutokauppa päättyy. Aika ei ole kuntaa sitova. 

·        Kauppasumma tulee olla maksettuna 30 päivän sisällä kauppakirjan allekirjoituksesta.


Tuusulan kunta laatii kauppakirjan ja asettaa kaupan ja luovutuksen ehdot. Kauppakirjaan ja sen ehtoihin voi tutustua ennen tarjouksen jättämisestä tämän ilmoituksen liitteistä.


Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 3 % velattomasta kauppahinnasta.


Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella (8 § Korvaus kaupasta vetäytymisestä) korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet kohtuulliset kustannukset.

Osallistumalla tähän tarjouskilpailuun ostaja vakuuttaa tutustuneensa kohteesta esitettyihin tietoihin ja hyväksyy puoleltaan allekirjoitettavan kauppakirjan ja sen ehdot. Ostajan jättämä tarjous on ostajan sitoumus kohteen ostamiseksi ja ostaja vakuuttaa, että ostoa varten tarvittava rahoitus on järjestetty.


Tiedostot

Ilmoittaja: Tuusulan kunta

Ilmoituksia tällä hetkellä 2 kpl

Ilmoittajan saama palaute

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 20 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy pe 29.11.2024 klo 19.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5019681

Katsottu 2 484 kertaa

Kohteen sijainti

Kirkkotie 24, 04300 Tuusula

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Näyttö torstaina 10.10.2024 klo 16.30-17.30 sekä tiistaina 22.10.2024 klo 16.30-17.30. Kohteen pihaan ei ole mahdollista pysäköidä autoa. Autot tulee pysäköidä läheisyydessä oleville pysäköintipaikoille (esim. n. 200 metrin päässä puiston vastapäätä olevalle parkkipaikalle, Kirkkotie 27).

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

10.10.2024 klo 11.52

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä