Huutokaupat.com

Garantia Rakennus Oy myy

Himos Alppirinne 1 -loma-asunto Himoksen rinteiden vieressä (uusi), Jämsä

Katsottu 1 223 kertaa

1 / 22

Myydään

Valmis Kalustettu Uusi Loma-asunto Himoksella– Huippusijainnilla!


Tervetuloa Himos Alppirinteelle, täysin uuteen loma-asuntokohteeseen, jossa yhdistyvät mukavuus, moderni asuminen ja upeat luonnonläheiset puitteet. Tämä 12 asunnon kohde sijaitsee aivan Himoksen rinteiden ja monipuolisten palveluiden äärellä – vain noin 500 metrin päässä tapahtuma-alueesta ja laskettelurinteistä.


Tämä asunto B1 on tilava ja avara rivitalon päätyasunto, neliöitä on 99 m² ja huoneluku 4h+k+s. Tässä loma-asunnossa on runsaasti tilaa ja upea esteetön näkymä suoraan rinteisiin. Isolta lasitetulta terassilta pääsee suoraan ulkoporealtaalle ja omalle takapihalle – täydellinen paikka rentoutua pitkän ulkoilupäivän jälkeen. Majoituskapasiteetti on suunniteltu jopa 10 hengelle. Kolme erillistä makuuhuonetta, joista kaksi yläkerrassa ja yksi alakerrassa. Yläkerran makuuhuoneista löytyy sängyt 3 kpl / huone ja alakerran makuuhuoneessa on parivuode. Olohuoneessa on laadukas Pohjanmaan kalusteen valmistama levitettävä sohva kahdelle. Pesutilat sekä erillinen kodinhoitotila löytyvät alakerrasta. Kodinhoitohuoneessa on valmiina pyykinpesukone sekä kuivauskaappi. Pesuhuoneessa on 2 suihkua sekä käytännöllinen ja kaunis linjakaivo seinän vieressä. Loma-asunto tarjoaa myös esteettömän majoituksen alakerrassa. Laatua ja käytännöllisyyttä arvostavalle upea lomakoti. Sisustus on suunniteltu aikaa kestävällä ja laadukkaalla tyylillä, joka sopii niin omistajan lomailuun kuin vuokrakäyttöönkin. Keittiön varustus on kattava ja toteutettu majoituskapasiteetti huomioiden.

Asunnon edustalla on oma parkkipaikka, ja lisäpaikkoja löytyy piha-alueelta. Takapihan ulkoporeallas on mahdollisten vuokralaisten ja omistajan käytössä. Paikallinen toimija Onseason vastaa altaan ylläpidosta.


Loistava sijoitusmahdollisuus: Himos on nopeasti kasvava ja ympärivuotinen lomakeskus, jossa asuntojen vuokrausasteet ovat korkeita. Tämä tilava loma-asunto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden sijoittajalle, sillä isompien asuntojen kysyntä on kasvanut majoituskapasiteettinsa ansiosta. Uusi ja helppohoitoinen kohde tarjoaa hyvän vuokratuoton ja vaivatonta lomailua.

Arvonlisäverovelvollinen ostaja voi hyödyntää oston yhteydessä ALV-palautuksen. Kysy tästä lisää myyjältä.

Vapautuminen sopimuksen mukaan.


Asunnon kohokohdat:

- Kalustettu ja varusteltu 10 hengelle

- Suora yhteys rinteisiin

- Iso lasitettu terassi ja näkymät rinteisiin

- Ulkoporeallas käytössä

- Hyvä vuokratuottopotentiaali

- Oma autopaikka

Lopputarkastus 5.6.2024 Varaa esittely tai kysy lisää! Tämä valmis loma-asunto Himoksen parhailta paikoilta odottaa uusia omistajia – toimi nopeasti ja varmista paikkasi huipputason lomailuun tai sijoituskohteeseen!


Yhtiöön kuuluu 12 asuntoa kolmessa talossa. Tontti on yhtiön oma. Yhtiö on valmistunut kesäkuussa 2024. Isännöinti Kiinteistötahkola Jyväskylä.

Asuntoon kohdistuu rakennusaikainen yhtiölaina, jonka suuruus on 191 693,70 €. Lainan voi maksaa halutessaan pois kaupanteossa kuluitta.

Yhtiölainan korko 12 kk euribor / 30.6. + marginaali 1,35%.

Rahoitusvastike 1382,04 € / kk sisältäen lyhennyksen ja koron (10/2024 alkaen).

Hoitovastike 445,81 € / kk sisältäen lämmityksen ja netin.

Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan (omat mittari), vesiennakkona 100 € / kk.


Asunnon esittelyt myös yksityisnäytöillä. Näytön voi tilata suoraan yhteyshenkilöltä esimerkiksi sähköpostilla reetta.nummelin@garantiarakennus.fi.


Kohde sijaitsee Himosraitin varrella osoitteessa Alppinotko 1, talo B. Etäisyys rinteisiin ja Areenalle / festareille n. 500-700 m kävellen. Latu kulkee vierestä talvisin.


Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen.


Ostaja ottaa vastatakseen kohteeseen kohdistuvan yhtiölainan osuuden suuruudeltaan 191 693,70 €.

Tiedostot

Ilmoittaja: Garantia Rakennus Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajan saama palaute

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 80 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 13.10.2024 klo 19.40, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5007736

Katsottu 1 223 kertaa

Kohteen sijainti

Alppinotko 1, 42100 Jämsä

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Yleisnäyttö lauantaina 12.10.2024 klo 14-14.30.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

1.10.2024 klo 16.18

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä