Huutokaupat.com

Kinnulan kunta myy

Rantatontti (Tuuli) 2808 m2, Kinnula

Katsottu 950 kertaa

1 / 23

Myydään

Kinnulan kunta myy upean rantatontin (Tuuli) 2808 m2 (kiinteistönumero on  256-402-2-283). Kaavamerkintä on AO ja rakennusoikeus on 200 m2. Tontti sijaitsee upealla ja kaunilla Saarensalmen alueella keski-Suomessa Kinnulan kunnassa Kivijärven kalarikkaalla rannalla.


Alueen läheisyydessä ovat Salamajärven kansallispuiston ja Salamaperän luonnonpuiston luontokohteet sekä Peuran Polun vaellusreitit.

Alueelle on rakennettu vesi- ja viemäriverkosto tontin rajalle sekä sähköverkko. Valokuituverkko on myös valmiina, joka takaa huippunopean internetyhteyden sekä kaapeliTV -valmiuden. Alue on valmiiksi asfaltoitu ja katuvalaistu. Alueella on mahtavat lähivirkistys- ja yhteiskäyttöalueet.


Lopullisen päätöksen myynnistä tekee Kinnulan kunnanvaltuusto.


Tarjoajat sitoutuvat yhteystietojen luovuttamiseen päätöksentekoa varten.


Kauppakirjat tulee allekirjoittaa yhden (1) kuukauden kuluessa virallisen päätöksenteon voimaantulon jälkeen.


Korkeimman tarjouksen tehneen tulee maksaa varausmaksua 1000 (tuhat) euroa kunnan osoittamalle tilille huutokaupan päättymisestä 3 vuorokauden kuluessa. Mikäli kauppa peruuntuu muusta kuin kunnan ilmoittamasta syystä, varausmaksua ei palauteta. Varausmaksulle ei makseta korkoa.


Tiedustelut rakennusmääräyksistä rakennustarkastaja Mika Kumpulainen, sposti  mika.kumpulainen@viitasaari.fi, p. 044 459 6816


Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Kinnulan kunta ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.


Tarjoukset vain sähköisesti huutokaupat.com -järjestelmän kautta.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Kinnulan kunta vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa mahdollisesta varainsiirtoverosta

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Ilmoittaja: Kinnulan kunta

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 0 %

Neutraaleja 100 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy pe 25.10.2024 klo 20.30, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4978386

Katsottu 950 kertaa

Kohteen sijainti

Lossivuorentie, 43960 Kinnula

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

9.9.2024 klo 13.56

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä