Huutokaupat.com

Asianajotoimisto Mika Ala-Uotila Oy myy

8208 m2 tontti Kittilästä Ylläsjärven läheisyydestä, rakentamaton neljän loma-asunnon korttelialue, Kittilä

Katsottu 1 558 kertaa

1 / 2

Myydään

Hetoca Oy:n konkurssipesä tarjoaa tonttia neljälle loma-asunnolle läheltä Ylläsjärven hiihtokeskusta. Tontti sijaitsee ympärivuotisen kunnossapidon piirissä olevan Jauhojärventien varressa, mutta kiinteistölle johtava tie (Tieoikeus (000-2013-K41140) / Leveys: 10 m) ei ole vielä valmistunut. Vesi- ja viemärilinja kulkee Jauhojärventien toisella puolella lähellä kiinteistön rajaa, ja myös sähköt ovat vedettävissä Jauhojärventien varresta. Liittymät eivät sisälly kauppaan. Maapohjan verotusarvo on 26.347,68 €/ vuosi ja kiinteistöveron määrä vuonna 2024 on 967,26 €.


Tontilla on rakennusoikeutta 4 x 120 m2, minkä lisäksi parven rakentaminen on sallittu loma-asuntoihin kaavan mahdollistamissa rajoissa. Tontti on melko tasainen, eikä alueella ole rakentamisvelvoitetta. Tontilta avautuvaan lännen suuntaan ei ole kaavoitettu muita rakennuksia. Ylläsjärven palveluiden ääreen on matkaa n. 7 km.


Lisätietoja kohteesta antaa lakimiesharjoittelija Henri Engberg, puh. 044 755 0015 (tavoitettavissa toimistotyöaikaan ma,ti,to).



Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kohde myydään ostajan ja Hetoca Oy:n konkurssipesän (jäljempänä: myyjä) eli käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena. Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.


Pesänhoitaja pidättää oikeuden hylätä saadut tarjoukset.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin sekä varmistaa annettujen tietojen paikkansapitävyys. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.


Myyjän antamat tiedot

Myyjä vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka tai tapa sovitaan ostajan kanssa erikseen, mutta kuitenkin 14 vrk kuluessa huudon päättymisestä. Kauppakirja allekirjoitetaan sähköisesti palvelussa, joka valitaan osapuolten keskinäisellä sopimuksella. Huudon päätyttyä lähetämme sähköpostitse laskun ostajalle 7 vrk maksuajalla. Laskulla veloitamme kauppasumman kokonaisuudessaan. Edellytyksenä kauppakirjan allekirjoittamiselle on, että kauppasumma on vastaanotettu myyjän tilille eräpäivänä tai viimeistään siitä seuraavan pankkipäivän loppuun mennessä.


Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, lainhuuto- ja asiointimaksusta ja kaikista muista kiinteistön luovutuksesta syntyvistä viranomais- ja asiakirjakustannuksista. Hetoca Oy:n konkurssipesä on maksanut kiinteistöveron vuodelta 2024.


Kaupasta vetäytyminen

Mikäli ostaja ilmoittaa ettei lunasta kohdetta tai kauppasummaa ei ole vastaanotettu myyjän tilille eräpäivänä tai viimeistään siitä seuraavan pankkipäivän loppuun mennessä, katsotaan se kaupan tekemisestä kieltäytymiseksi. Kaupan tekemisestä kieltäytyneen osapuolen on korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta ja muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet kohtuulliset kustannukset sopimussakkona, joka on 10 % myyntihinnasta. Sopimussakko on perintäkelpoinen, eikä siitä makseta arvonlisäveroa. Sopimussakko lähetetään ostajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen 7 vrk maksuajalla, siitä päivästä kun ostaja ilmoittaa ettei lunasta kohdetta tai kauppasumman lasku on erääntynyt. Viivästyneestä maksusuorituksesta peritään viivästyskorkoa korkolain mukaisesti.

Tiedostot

  • Kiinteistörekisteriote_26140200020103.pdf
  • Kiinteistö kartalla_26140200020103.pdf
  • Kiinteistö lähestymiskartalla_26140200020103.pdf
  • Kaava.pdf
  • Kaava kartalla.pdf

Ilmoittaja: Asianajotoimisto Mika Ala-Uotila Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 6.10.2024 klo 19.20, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4975622

Katsottu 1 558 kertaa

Kohteen sijainti

Jauhojärventie, 99120 Kittilä

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Itsenäisesti

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

6.9.2024 klo 12.49

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä