Huutokaupat.com

Lapin metsäkiinteistöt OY LKV myy

Erämaamökki Enontekiöltä, Enontekiö

Katsottu 5 357 kertaa

1 / 26

Myydään

Myydään Enontekiön Hangasselästä Hetan ja Leppäjärven väliltä erämaamökki sekä varasto/ saunarakennus hyvänkokoisella noin hehtaarin tontilla. Ympärillä avautuvat suuret erämaa-alueet metsästys- ja kalastusmahdollisuuksineen. Myyjä ei ole itse mökkiä käyttänyt ja rakennukset myydään purkukuntoisina, ostaja ottaa ne vastaan siinä kunnossa kun ne kaupantekohetkellä ovat. Irtaimisto kuuluu kauppaan. Hangasselässä on muutamia mökkejä ja Ruijantieltä sinne menee noin kaksi kilometriä pitkä tie. Tie on ajettavissa henkilöautolla, lukuunottamatta viimeistä noin 200 m jota pääsee hieman korkeammalla autolla mökin pihaan asti. Hangasselän tiellä on puomi, eli kannattaa ottaa pyörä mukaan tai varautua kävelemään ko. matka. Ostaja saa avaimen puomin lukkoon. Kysy mökin avaimesta välittäjältä, 040 5330834 tai matti.uusitalo@lapinmetsakiinteistot.fi.


Mökin koko on noin 6m x 5m, sis kuistin 1,5m x 3m, lisäksi mökkiin on rakennettu lisäosa noin 2,5m x 3m sekä kellari/varasto. Varasto/ saunarakennuksen koko on noin 8m x 2,5m. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu. Kiinteistöllä on kaivo, kaivon vesi oli ainakin nyt likaista ja tämä voi johtua käyttämättömyydestä. Talousvesi on tuotava mukana.





Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen.


Lapin metsäkiinteistöt OY LKV vastaa kauppakirjan teosta ja tarvittavista Maanmittauslaitoksen dokumenteista. Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, lainhuutomaksusta ja kaupanvahvistajan palkkiosta.


Mikäli korkeimman sitovan tarjouksen tehnyt tekee aiheettoman tarjouksen, on hänen maksettava 14 vrk:n kuluessa 1500 euroa Lapin Metsäkiinteistöt Oy LKV:lle käsittelymaksuna. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä ehdot suorittaessaan huudon huutokaupat.com palvelussa.

Ilmoittaja: Lapin metsäkiinteistöt OY LKV

Ilmoituksia tällä hetkellä 3 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy ti 24.9.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4968674

Katsottu 5 357 kertaa

Kohteen sijainti

Ruijantie, 99400 Enontekiö

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Kohteeseen on omatoiminen tutustuminen

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

3.9.2024 klo 9.47

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä