Huutokaupat.com

Metsähallitus Liiketoiminta myy

Vuokrattavana Tetrijärvi eräkämppä, Nurmes

Katsottu 4 381 kertaa

1 / 17

Myydään

Kelokämppä sijaitsee Mujejärven retkeilyalueella Tetrijärven rannalla. Kämpässä on yksi huone, jossa 3 erillistä sänkyä ja parvi, jossa nukkumapaikat 4 hlölle, sauna samassa rakennuksessa. Puulämmitys, varaava takka ja kamiina, kaasuliesi ja -jääkaappi, valaistus aurinkokennoilla. Juomavesi kämpän kaivosta, vedenlaadusta ei tietoa, pesuvesi järvestä. Savustusuuni, nuotiopaikka, laituri, vene. Saunan lattia, lauteet ja kiuas uusittu keväällä 2022. Pihapiiristä on poistettu puita ja samalla maisema järvelle on auennut. Ulos on uusittu hirsiruokakaluste. Hiidenportin Kansallispuisto n. 46 km. Mujejärven alue on sopiva kohde retkeilijälle, joka haluaa nauttia rauhasta. Alueella voi tehdä useankin päivän ajan pieniä retkiä kallioiden, harjujen ja järvien kirjomassa maisemassa. Patikointiin merkitty n. 20 km polkuverkosto laavuineen ja nuotiopaikkoineen. Lisätietoa alueesta: www.luontoon.fi/mujejarvi. Pienriista-alue: 7625 Mujejärvi (www.eraluvat.fi).Autolla pääsee mökin pihaan.


Kohde vuokrataan erikseen sopien 5–10 vuoden vuokasopimuksella vuosivuokraa vastaan ja vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin.
Huutokaupassa huudetaan siis yhden vuoden vuokran määrää (euroa/vuosi)


Jos vuokralaisena tulee olemaan yritys, joka käyttää kohdetta arvonlisäverolliseen liiketoimintaan, niin kohteesta tehdään liikehuoneiston vuokrasopimus ja vuokrahintaan lisätään arvonlisävero 25,5%.
Lisäksi liikehuoneiston vuokrasopimuksissa vaadimme vuokravakuuden, jonka määrä on 1,5 x arvonlisäverollinen vuosivuokra.
Vakuudeksi hyväksymme pankin tai vakuuslaitoksen myöntämän vakuustakauksen.


Kämppä on ollut aiemmin vuokrakämppänä ja se vuokrataan niillä varusteilla ja kalusteilla mitä siellä vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä on.

Kohde vuokrataan siinä kunnossa, kuin se vuokraushetkellä on ja vuokrasopimuksen ehtojen mukaan vuokralaisen velvoitteisiin tulee kuulumaan rakennusten ylläpito kokonaisuudessaan, sisältäen myös pienemmät korjaukset. Metsähallitus vuokranantajana ei siis osallistu edellä mainittuihin ylläpitokustannuksiin vuokrasopimusaikana. Mahdollisista suuremmista, peruskorjausluontoisista korjauksista päättää Metsähallitus erikseen tapauskohtaisesti. Metsähallitus maksaa kiinteistöveron ja rakennusten palovakuutukset.


Mahdollisista aurauskuluista vastaa vuokralainen. Metsäautoteitä ei pidetä auki talvisin muutoin kuin Metsähallituksen omaa toimintaa varten ja Metsähallitus kunnostaa teitä ainoastaan oman tarpeen mukaisesti.


Sopimukseen ei tule sisältymään mitään erityisiä oikeuksia tai etuuksia, kuten kalastus - tai metsästyslupia. 


Tutustuminen sovitusti omatoimisesti, avaimet sovittava erikseen myyjän kanssa.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle.

Ilmoittaja: Metsähallitus Liiketoiminta

Ilmoituksia tällä hetkellä 5 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 22.9.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4966577

Katsottu 4 381 kertaa

Kohteen sijainti

Heinävaarantie 110, 75930 Nurmes

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Omatoimisesti sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

9.9.2024 klo 8.54

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä