Huutokaupat.com

Kustavin kunta myy

Hirsirunkoiset rakennukset (PURKUKUNTOISET), määräala 1733 m2, Kustavi

Katsottu 6 886 kertaa

1 / 31

Myydään

Kustavin kunta myy huutokaupalla hirsirunkoisen pientalon ulkorakennuksineen ja määräalan (1733 m2) osoitteessa Kivilinnantie 5, 23660 Kustavi,

Rantala -nimisestä tilasta (kiinteistötunnus 304-410-0003-0094).


HUOM!

Lohkominen aloitetaan kaupanteon yhteydessä, jolloin myytävästä kiinteistöstä muodostuu ensin määräala ja myöhemmin tila.


Tarkemmat tiedot löytyvät ilmoituksen liitteistä. Irtaimisto kuuluu kauppaan.


Rakennuksia tontilla: 3 kpl, päärakennus, sauna ja ulkorakennus

Liittymät: sähköiliittymä


Kohde sijaitsee palveluiden läheisyydessä (mm. kauppa, päiväkoti, koulu). Ostaja vastaa tästä kaupasta aiheutuvista lainhuudatuskustannuksista ja varainsiirtoverosta.


Kohteen esittelyt:

Sopimuksen mukaan. Tiedustelut arkisin klo 09.00 - 15.00.


Ehdollisia tarjouksia ei hyväksytä.


HUOM! Takuumaksu 5000,00 € (viisituhatta) tulee maksaa kunnan osoittamalle tilille 3 vrk:den kuluessa huutokaupan päättymisen jälkeen. Takuumaksu palautetaan, mikäli kauppa peruuntuu kunnan ilmoittamasta syystä. Takuumaksulle ei makseta korkoa.


Kustavin kunta ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Kohde voidaan myydä vain järjestelmään kirjatun korkeimman tarjouksen tehneelle.

Huutokaupassa tehdyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan ja/tai takuumaksun maksamatta jättäminen voi johtaa korvausvelvollisuuteen. Mikäli korkeimman sitovan tarjouksen tehnyt tekee aiheettoman tarjouksen, on hänen maksettava 3vrk:n kuluessa 3 000 euroa myyjälle sanktiomaksua.


Kustavin kunnan toimivaltainen viranomainen pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkeimman tarjouksen. Lopullinen tarjottu korkein kauppahinta edellyttää Kustavin kunnanvaltuuston hyväksyntää ja erillistä myyntipäätöstä

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Kustavin kunta ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.


HUOM!

Ostaja on tutustunut rakennusten kuntoon haluamassaan laajuudessa eikä tule esittämään myyjälle vaatimuksia rakennusten kuntoon liittyen omistusoikeuden siirtymisen jälkeen. Ostajalla ei ole oikeutta hinnanalennukseen, vahingonkorvaukseen tai muuhun korvaukseen tai palautukseen. Ostajalla ei ole oikeutta esittää muita vaatimuksia myyjää kohtaan.



Myyjän antamat tiedot

Kustavin kunta vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • Rasitustodistus (3).pdf
  • Kiinteistörekisteriote (2).pdf

Ilmoittaja: Kustavin kunta

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy pe 11.10.2024 klo 19.45, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4956876

Katsottu 6 886 kertaa

Kohteen sijainti

Kivilinnantie 5, 23360 Kustavi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

26.8.2024 klo 10.38

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä