Huutokaupat.com

Laprim Oy myy

Iso metsätila Sallassa, Salla

Katsottu 4 518 kertaa

1 / 9

Myydään

Myynnissä Sallassa sijaitseva Metsätila Klemettila 732-419-14-0 poislukien karttaan merkitty noin 9 ha kokoinen vielä erottamaton määräala rakennuksineen. Kiinteistön kokonaispinta-ala on 196,88 ha (josta vähennetään noin 9 ha määräala) ja se sijoittuu kahteen eri palstaan (tie katkaiseen). Tilan

Puustoa tilalla on n. 8000 - 9000 m3 kaikki puusto huomioiden. Metsästä on tehty Metsänhoitoyhdistyksen toimesta metsäarvio 28.3.2024 (kts liite).

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

HUUTOKAUPPAEHDOT KIINTEISTÖN KAUPASSA


Myyjän antamat tiedot


Kohteiden kiinteistö- ja kaavatiedot perustuvat julkisiin viranomaisrekistereihin ja muihin vahvistettuihin asiakirjoihin. 


Kohteisiin tutustuminen


Huutajan tulee perehtyä huolella kohteeseen ja siitä annettuihin  tietoihin. Suositeltavaa on käydä tutustumassa kohteeseen paikan päällä. Lisäksi huutajan tulee selvittää ja muodostaa itsenäinen näkemys omaisuusarvoista johon huutaja voi perustaa huutonsa.


Huutaminen


Huudot tehdään www.huutokaupat.com -palvelussa annettuun ajankohtaan mennessä tai 3 minuutin kuluessa edellisestä huudosta mikäli huutokaupan varsinainen ajankohta on umpeutunut (uusi huuto jatkaa aina 3 minuuttia tarjousaikaa). Vahingonkorvausmaksu sitovan kaupan purkautumisesta on 10 % kaupan hinnasta, kuitenkin vähintään 1000 euroa. Vahingonkorvausmaksu on arvonlisäverolain mukaan erä, josta ei suoriteta arvonlisäveroa. Laprim Oy ilmoittaa palvelussa 2 vrk:n kuluessa huutokaupan päättymisestä jos tarjous hylätään ilman DVV:n lupahakemusta.

Myyjällä on oikeus hylätä tarjoukset.


Kaupan teko ja maksut


Ostajan tulee maksaa käsiraha 10% kauppahinnasta Laprim Oy:n asiakasvaratilille (2) kahden arkipäivän kuluessa huutokaupan hyväksymisestä. Ostaja sitoutuu allekirjoittamaan kaupan kolmen viikon kuluessa kaupan hyväksymisestä. Myyjän edustaja tekee kauppakirjan, sekä hankkii kiinteistöön liittyvät asiakirjat; lainhuutotodistuksen, kiinteistörekisteriotteen, rasitustodistuksen sekä muut kauppaa varten tarvittavat asiakirjat. Kauppakirjan allekirjoittaminen tapahtuu osoitteessa Keskustie 26, 97700 RANUA tai osapuolten muualla erikseen yhetisesti sovittavassa paikassa Kauppahinnan maksaminen tapahtuu tilisiirtona Laprim Oy:n asiakasvaratilille ennen kauppakirjojen allekirjoittamista tai sen yhteydessä. Ostaja vastaa kaupanvahvistajan palkkiosta (128 euroa) ja kiinteistökaupasta menevästä varainsiirtoverosta, joka on 3 % kauppahinnasta. Ostaja saa kohteen omistus- ja hallintaoikeuden kun koko kauppahinta mahdollisine viivästyskorkoineen on maksettu ja kauppakirja allekirjoitettu sekä myyjän että ostajan toimesta ja se on kaupanvahvistajan toimesta vahvistettu.


Muuta


Myyntiin tarvitaan Digi- ja väestötietoviraston (DVV) lupa. Tarjoaja sitoutuu pitämään tarjouksen voimassa kunnes päätös DVV:ltä on saatu. Käsiraha tulee maksaa kahden vuorokauden kuluessa siitä kun tarjoaja on saanut tiedon DVV:n myönteisestä päätöksestä.

Huutokaupat.comissa kaupan hyväksyminen tai hylkääminen pidetään avoinna DVV:n päätökseen saakka.


Maanmittaustoimituksen kulut


Ostaja vastaa lainhuudatuksen MML:n päätöskuluista.


Lainhuudon hakeminen


Ostajan tulee  tehdä varainsiirtoveroilmoitus oma verosivustolla, maksaa varainsiirtovero ja hakea lainhuutoa saannolle puolen vuoden kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta lukien. Ostajan maksettavaksi tulee kiinteistön lainhuudon hakemisesta aiheutuvat kulut.

Tiedostot

  • Kiinteistörekisteriote.pdf
  • Rasitustodistus.pdf
  • Kartta.pdf
  • Määräalan kartta.pdf
  • Arvio metsäkiinteistön arvosta.pdf

Ilmoittaja: Laprim Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 4 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 22.9.2024 klo 19.25, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4955685

Katsottu 4 518 kertaa

Kohteen sijainti

Hossoaavantie, 98970 Salla

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

25.8.2024 klo 12.35

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä