Huutokaupat.com

Nokian kaupunki/ Kaupunkikehitys myy

Viinikanniemen tontti, Silkkiuikunranta 5, 766 m2, Nokia

Katsottu 1 882 kertaa

1 / 11Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Omakotitalotontti Nokian Viinikanniemen ainutlaatuisella asuinalueella on nyt myynnissä. Nokian kaupunki myy omakotitontin, osoitteessa Silkkiuikunranta 5 (Kortteli 166, tontti 3). Tontin pinta-ala on 766 m². Tontille voi rakentaa enintään 210 k-m² kokoisen kaksikerroksisen yksiasuntoisen asuinrakennuksen talousrakennuksineen.


Tontti myydään korkeimman tarjouksen tehneelle. Tontin kauppahinta ei sisällä vesihuollon eikä sähköliittymän hintaa.


Tontti on heti rakennettavissa.


Korkeimman tarjouksen jättäjään otetaan yhteyttä kaupungin taholta tontin huutokaupan loputtua virka-ajan puitteissa. Tontin myyntipäätöksen tekee tontti-insinööri tai tonttipäällikkö viikon sisällä huutokaupan päättymisestä. Tonttia koskeva kauppakirja on allekirjoitettava viimeistään viiden viikon kuluttua myyntipäätöksestä, jos päätöksestä ei valiteta. Jos päätöksestä valitetaan, niin kauppakirja tulee allekirjoittaa viimeistään kahden viikon kuluttua päätöksen lainvoimaisuudesta.


Jos korkeimman tarjouksen jättänyt taho vetäytyy kaupasta, häneltä peritään 1000 euron suuruinen peruutusmaksu.


Tämän jälkeen tonttia tarjotaan toiseksi korkeimman tarjouksen tehneelle hänen huutamastaan korkeimmasta hinnasta. Jos hän on halukas ottamaan tontin vastaan, tontti-insinööri tai tonttipäällikkö tekee asiasta myyntipäätöksen. Tonttia koskeva kauppakirja on allekirjoitettava viimeistään viiden viikon kuluttua myyntipäätöksestä, jos päätöksestä ei valiteta. Jos päätöksestä valitetaan, niin kauppakirja tulee allekirjoittaa viimeistään kahden viikon kuluttua päätöksen lainvoimaisuudesta.


Jos toiseksi korkeimman tarjouksen jättänyt taho vetäytyy kaupasta myyntipäätöksen jälkeen, häneltä peritään 1000 euron suuruinen peruutusmaksu.


Tämän jälkeen tonttia tarjotaan kolmanneksi korkeimman tarjouksen tehneelle hänen huutamastaan korkeimmasta hinnasta. Jos hän on halukas ottamaan tontin vastaan, tontti-insinööri tai tonttipäällikkö tekee asiasta myyntipäätöksen. Tonttia koskeva kauppakirja on allekirjoitettava viimeistään viiden viikon kuluttua myyntipäätöksestä, jos päätöksestä ei valiteta. Jos päätöksestä valitetaan, niin kauppakirja tulee allekirjoittaa viimeistään kahden viikon kuluttua päätöksen lainvoimaisuudesta.


Jos kolmanneksi korkeimman tarjouksen jättänyt taho vetäytyy kaupasta myyntipäätöksen jälkeen, häneltä peritään 1000 euron suuruinen peruutusmaksu.


Viinikanniemi - Asumisen järvihelmi Nokialla

Nokialle rakentuvasta, uudesta Viinikanniemen asuinalueesta tulee ainutlaatuinen ja harvinainen helmi koko Pirkanmaalla. Täällä asutaan kaupunkilaisena omakotitalossa järven rannalla. Viinikanniemessä yhdistyvät järvimaiseman harmonia ja rantaelämysten rikastama elämä.


Viinikanniemen asuinalue muodostuu saarimaisesta alueesta sekä sitä vastapäätä sijaitsevasta ranta-alueesta. Rakentuva alue on yhteensä kymmenen hehtaarin kokoinen ja siellä tulee asumaan noin 200 asukasta. Nokian kaupunki luovuttaa saarimaiselta alueelta 30 uutta omakotitonttia, joista kahdellakymmenellä on oma ranta.


Omarantaiset tontit kiertävät Viinikanniemeä kahdessa korttelissa. Saarimaisen alueen keskelle sijoittuu kymmenen omakotitontin kortteli, jossa talot on mahdollista rakentaa niin, että niistä aukeavat näköalat Pyhäjärvelle. Niemessä sijaitsee lisäksi venevalkama ja uimapaikka.


Viinikanniemeen valmistui kunnallistekniikka vuoden 2021 lopussa, ja uudet omakotitontit ovat heti rakennettavissa. Tontille tulee rakentaa omakotitalo kolmen vuoden kuluessa tontin omistusoikeuden siirtymisestä. Omakotitonttien rakennusoikeus on 210–360 k-m², jonka lisäksi rantatonteille voi rakentaa oman saunan. Rakentamisessa on huomioitava mm. yhdenmukaiset julkisivuvärit ja -materiaalit sekä rantavyöhykkeen säilyminen metsäisenä.


Lisätietoa Viinikanniemestä: www.nokiankaupunki.fi/viinikanniemi

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Nokian kaupunki/ Kaupunkikehitys sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Jos korkeimman tarjouksen tehnyt taho vetäytyy kaupasta, tonttia tarjotaan toiseksi korkeimman tarjouksen tekijälle. Jos hänkin vetäytyy kaupasta, tonttia tarjotaan kolmanneksi korkeimman tarjouksen tekijälle.   Viranhaltijapäätös tontin myynnistä tehdään korkeimman tarjouksen jättäneelle. Sitä ei voida muuttaa jollekin toiselle. Kauppakirjaan voidaan lisätä samassa osoitteessa asuvan avo- tai aviopuolison nimi ostajaksi. Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.


Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Huutokauppaan osallistuvan on itse huolellisesti tutustuttava myynti-ilmoitukseen ja sen liitteisiin sekä kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.


Rakentamisvelvoite

Ostaja sitoutuu rakentamaan asemakaavan, rakennusjärjestyksen ja hyväksyttyjen piirustusten mukaisen uudisrakennuksen kolmen vuoden kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta lukien siihen valmiusasteeseen, että rakennusvalvontaviranomainen voi siinä suorittaa maankäyttö- ja rakennuslain edellyttämän hyväksyttävän käyttöönottokatselmuksen. Kaupunki voi hakemuksesta pidentää tässä tarkoitettua rakennusaikaa. 

Kaupan solmiminen
Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen, kun kaupungin myyntipäätös on lainvoimainen. Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion. Tonttia koskeva kauppakirja on allekirjoitettava viimeistään viiden viikon kuluttua myyntipäätöksestä, jos päätöksestä ei valiteta. Jos päätöksestä valitetaan, niin kauppakirja tulee allekirjoittaa viimeistään kahden viikon kuluttua päätöksen lainvoimaisuudesta. Kauppa voidaan tehdä myös sähköisesti, jolloin ostaja maksaa sähköisen kaupankäynnin kustannukset.


Kauppahinnasta lähetetään lasku ja se pitää olla maksettuna allekirjoitustilaisuuteen mennessä tai ennen kuin kaupungin viranhaltija allekirjoittaa kauppakirjan sähköisesti. Ostaja saa kohteen omistus- ja hallintaoikeuden, kun kauppahinta on kokonaan maksettu ja kauppakirja allekirjoitettu.


Jos kauppakirjaa ei allekirjoiteta viiden viikon kuluessa myyntipäätöksestä, niin kaupunki perii korkeimman huudon jättäneeltä 1000 euron peruutusmaksun.


Muut kustannukset
Ostaja maksaa kaupanvahvistajan maksun (128 euroa), kauppasummasta 3 % varainsiirtoveroa ja vastaa kustannuksellaan lainhuudon hakemisesta (161 euroa), jos kauppakirja allekirjoitetaan perinteisesti käsin.


Jos kauppakirja allekirjoitetaan sähköisesti, niin ostaja maksaa asiointimaksun (221 euroa). Lainhuuto lähtee vireille automaattisesti eikä siitä veloiteta erikseen. Sähköisen kaupan jälkeen tulee myös maksaa kauppasummasta 3 % varainsiirtoveroa.


Ostaja vastaa kiinteistöstä suoritettavista veroista ja maksuista omistusoikeuden siirtymisen jälkeen sekä rakennushankkeeseen liittyvistä lupamaksuista.


Ostaja tekee sähkö- ja vesihuoltosopimukset sekä muut tarvittavat liittymäsopimukset ja vastaa niiden liittymis- ja käyttömaksuista. Hinnat on varmistettava kyseisiltä toimijoilta.

Tiedostot

  • Asemakaavakartta ja -määräykset.pdf
  • Tonttikartta 536-6-166-1,,,10.pdf
  • Kauppakirjapohja.pdf
  • Kiinteistörekisteriote 536-6-166-3.pdf
  • Lainhuutotodistus 536-6-166-3.pdf
  • Rasitustodistus 536-6-166-3.pdf

Ilmoittaja: Nokian kaupunki/ Kaupunkikehitys

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Huutokauppa päättyi 14.9.2024 klo 21.00

Myyty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy la 14.9.2024 klo 21.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4953419

Katsottu 1 882 kertaa

Kohteen sijainti

Silkkiuikunranta 5, 37120 Nokia

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Tonttiin voi käydä vapaasti tutustumassa.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

26.8.2024 klo 8.21

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä