Huutokaupat.com

Metsähallitus Liiketoiminta myy

Pyhäjärvi, rantatontti vapaa-ajan asumiseen, Iitti

Katsottu 20 429 kertaa

1 / 36Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Rantatontti vapaa-ajan viettoon erinomaisella sijainnilla Iitin Pyhäjärven rannalla, jossa omaa rantaviivaa lähes 80 metriä rauhallisella ja suojaisalla paikalla. Kohde sijaitsee Pyhäjärven länsiosassa kanavan lähellä, mitä pitkin pääsee veneellä Päijänteelle asti. Rannan suunta on luode ja se on loivasti syvenevä. Hyvä tie perille ja piha-aluettakin on valmiina.

Lähimmät ruokakaupat löytyvät Iitin kirkonkylältä, Jaalasta ja Kausalasta noin 15 minuutin ajomatkan päästä. Kouvolan ja Vierumäen monipuoliset palvelut ja aktiviteetit ovat vain puolen tunnin päässä.


Kaupan kohteena on 2990 m2 vapaa-ajan tontti siinä kunnossa, kuin se myyntihetkellä on. Kiinteistöllä sijaitsevat rakennukset ym. rakenteet, kuten laituri ja kaikki muu irtaimisto myydään tontin mukana siinä kunnossa, kuin ne myyntihetkellä ovat. Tontilla on vuonna 1968 rakennettu ja 2000-luvulla remontoitu (sisäpinnat, sähköt, katto) 47 m2 vapaa-ajan asunto (rak.piirustus kuvissa) ja 1980 rakennettu 19 m2 pyöröhirsinen saunarakennus, johon kuuluu erillinen saunatupa, sekä saunan eteistila + sauna. Kohteessa on myös sähköistetty liiterirakennus. Rakennukset ovat olleet tyhjillään ja käyttämättä useita vuosia, eikä niiden kunnosta ole tietoa.


Kauppahintaan sisältyy sähköliittymä ja sähkökaappi, jonka kunnosta tai toimivuudesta ei ole tietoa. 


Myyjä ei vastaa rakennuslupakuvien tai lupien mahdollisista puutteellisuuksista olemassa olevien rakennusten osalta. Ostaja ymmärtää ja hyväksyy, että rakennukset on rakennettu aikana, jolloin on saatettu käyttää haitta-aineita. Ostaja ymmärtää ja hyväksyy, ettei myyjä vastaa mahdollisesti pilaantuneesta maaperästä.


Kaavamääräykset sallivat rakentamisen seuraavasti:


- Yhden loma-asunnon, jonka kerrosala on korkeintaan 90 kerros-m2

- Saunan, jonka enimmäiskoko on 25 kerros-m2

- Muita talousrakennuksia


Lisätietoja rakennuksista, sekä rakentamiseen ja lupa-asioihin liittyen saa Iitin kunnan rakennusvalvonnasta.

Kiinteistötunnus 142-408-45-47.

Kiinteistövero 427,85 euroa (vuoden 2023 tieto).


Omatoiminen tutustuminen kohteeseen: Käänny Pirunvuorentie 172 risteyksestä, tie haarautuu mäen alta oikealle tontin pihatielle.

Näyttö torstaina 29.8. klo. 13 - 15, jolloin pääsee tutustumaan rakennuksiin.


Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Metsähallitus Liiketoiminta pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous. Ostaja sitoutuu allekirjoittamaan kaupan kahden viikon kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Kauppahinnan maksaminen tapahtuu tilisiirtona myyjän ilmoittamalle tilille ennen kaupan allekirjoittamista. Kiinteistön ostajalle tulee kauppahinnan lisäksi maksettavaksi varainsiirtovero 3 % ja Maanmittauslaitoksen kiinteistövaihdannan palvelumaksu. 


Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Metsähallitus Liiketoiminta vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa tehdään maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, mikä on 3 % velattomasta kauppahinnasta (ellei täytä vakituisen ensiasunnon ostajan edellytyksiä). Ostaja vastaa kaupanvahvistajan palkkiosta tai sähköisen kiinteistövaihdannan palvelumaksusta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • Kaavamääräykset.pdf
  • Kiinteistörekisteriote Kiviranta.pdf
  • Karttaote Kiviranta.pdf

Ilmoittaja: Metsähallitus Liiketoiminta

Ilmoituksia tällä hetkellä 5 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Huutokauppa päättyi 13.9.2024 klo 19.52

Päättynyt, tarjous hyväksytty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Huutokauppa päättyy pe 13.9.2024 klo 19.52, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4940038

Katsottu 20 429 kertaa

Kohteen sijainti

Pirunvuorentie 172, 47610 Iitti

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Omatoiminen tutustuminen. Näyttö torstaina 29.8. klo. 13 - 15

3D- tai videoesittely

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

11.9.2024 klo 15.30

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä