Myy sinäkin Suomen tehokkaimmassa myyntikanavassa

Huutokaupat.com on Suomen ylivoimaisesti suurin ja tehokkain arvo-omaisuuden myyntikanava. Palvelussamme myydään arvotavaraa yli 300 miljoonalla eurolla vuodessa, ja keskimäärin kohteet myydään vain seitsemässä päivässä. Meihin luottavat niin monien eri alojen yritykset, kiinteistönvälittäjät, kaupungit, kunnat kuin viranomaisetkin. Huutokaupat.com on ollut asiakkailleen myynnin ja markkinoinnin luotettava kumppani jo vuodesta 2005.

Huutokaupat.comissa myydään jatkuvasti paljon erilaisia ajoneuvoja, työkoneita, kiinteistöjä, asunto-osakkeita ja tontteja. Työkalut, rakennustarvikkeet, korut, kellot, taulut, IT-laitteet sekä erilaiset tavaraerät vaihtavat myös nopeasti omistajaa. Ostajissamme on yksityishenkilöiden lisäksi paljon yrityksiä, ammattilaisia ja jälleenmyyjiä.

Sinä syötät meille ilmoituksen, me hoidamme kaiken muun — tarvittaessa autamme myös ilmoituksen teossa!

Ketkä voivat ilmoittaa Huutokaupat.comissa?

Palvelussamme voivat ilmoittaa Y-tunnuksen omaavat yritykset sekä julkishallinnon toimijat. Yksityishenkilönä voit tällä hetkellä antaa autosi meille myyntiin, tai voit myydä muita kohteita toimeksiantona palvelussamme jo olevien ilmoittajien kautta tiedustelemalla ilmoittajien yhteystietoja asiakaspalvelustamme.

Lisätietoja yksityishenkilöiden autojen myynnistä löydät täältä.

  • Saat kohteesi myytyä nopeasti
  • Ei liittymis- tai kuukausimaksua
  • Maksat vain kun ilmoitat
Aloita myyminen nyt

Asiakaspalvelu
Puh. 0800 94994 (ilmainen)
asiakaspalvelu@huutokaupat.com
Aina auki 24/7/365