Huutokaupat.com

Lahden Tilakeskus myy

Vanha Niittytien päiväkoti Nastolassa, Lahti

Katsottu 295 kertaa

1 / 20

Myydään

Myydään

Lahden kaupunki myy vanhan Niittytien päiväkodin (kiinteistötunnus 398-35-184-5) Nastolasta.


Lahden kaupunki tarjoaa myyntiin 1377 m² tontin ja sillä sijaitsevan 256 htm² rakennuksen Lahden Nastolasta. Kohde on vanha Niittytien päiväkoti, osoitteessa Niittytie 10, 15560 Nastola.


Kiinteistöllä sijaitsee rakennus, joka on rakennettu vuonna 1990 asuintaloksi ja se on muutettu päiväkotikäyttöön vuonna 2014. Rakennuksessa on toiminut päiväkoti kesään 2024 saakka. Rakennus on puurakenteinen ja lautaverhoiltu, vesikatto on tiiltä. Rakennuksessa on sähkölämmitys ja koneellinen huoneistokohtainen ilmanvaihto. Rakennuksen kerrosala on 277,5 kem². Rakennuksen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Kiinteistöllä on sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät.


Tontti on asemakaavan erillispientalojen korttelialuetta, jolle voidaan sijoittaa palveluasumista (AO/sos).


NÄYTTÖ: pe 16.8 klo 14.00 - 14.30 ja to 22.8 klo 15.00 - 15.30


Tarjous Niittytie 10:sta jätetään Huutokaupat.com kautta viimeistään 23.8.2023 klo 18.00 mennessä.

Muilla tavoin tai yllä olevan ajankohdan jälkeen jätetyt tarjoukset hylätään.


Lisätietoja antaa tilapalvelupäällikkö (vuosilomalla 5.7 - 4.8) Anna Tervo, anna.tervo(at)lahti.fi, puh. 044 482 6657.

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Lahden Tilakeskus pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa. Nettihuutokauppaan jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi. Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt.  Ehdollisia tarjouksia ei hyväksytä. Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se on ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä.


Kohteeseen tutustuminen

Ilmoituksen kohdekuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.


Myyjän antamat tiedot

Lahden Tilakeskus vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Ostaja esittää kaupantekotilaisuudessa kuitin maksetusta kauppahinnasta. Kohteen omistusoikeus siirtyy ostajalle kauppakirjan allekirjoittamisen ja kauppahinnan maksamisen jälkeen.Kauppakirja tulee allekirjoittaa kuukauden kuluessa lainvoimaisesta viranhaltijapäätöksestä.


Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 3 % velattomasta kauppahinnasta.

Kaupasta vetäytyminen

Mikäli huutaja vetäytyy hyväksytystä huudosta, tulee hänen korvata myyjälle epäonnistuneen huutokaupan järjestämisestä aiheutuneina kustannuksina 3 % kauppahinnasta.

Tiedostot

Ilmoittaja: Lahden Tilakeskus

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy pe 23.8.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4872413

Katsottu 295 kertaa

Kohteen sijainti

Niittytie 10, 15560 Lahti

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

pe 16.8 klo 14.00 - 14.30 ja to 22.8 klo 15.00 - 15.30

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

1.7.2024 klo 15.16

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä