Huutokaupat.com

Uudenkaupungin kaupunki myy

ILMOITTAUDU TARJOUSKILPAILUUN - Pihlavaketo, Uusikaupunki

Katsottu 1 612 kertaa

1 / 22

Myydään

Uudenkaupungin kaupunki hakee liiketoimintamallia myytävään kiinteistöön "Pihlavaketo" suljetulla huutokauppamenettelyllä


Myytävään kiinteistöön haetaan uutta omistajaa suljetulla huutokauppamenettelyllä. Menettelyn ensimmäisessä vaiheessa tarjoaja tekee osallistumisilmoituksen sekä toimintasuunnitelman (tarjous tähän huutokauppaan sekä erillisen osallistumisilmoituksen toimintasuunnitelmineen annetussa määräajassa sähköpostilla), jonka perusteella valitut osallistujat kutsutaan erikseen suljettuun huutokauppamenettelyyn (hinnan määritys kohteelle). 


1.vaihe osallistumisilmoitus (tarjouksen tekeminen tähän ilmoitukseen ja erillinen kirjallinen osallistumisilmoitus sekä toimintasuunnitelma-ajatus kohteeseen annetussa määräajassa), joka ei ole tarjous kiinteistöstä, mutta oikeuttaa tässä vaiheessa osallistumaan kilpailun toiseen vaiheeseen.


2.vaiheessa luodaan tarjoushinta, joka on tarjottu ostohinta kohteesta (erillinen huutokauppa vain kutsutuille).


Kaupunki edellyttää, että osallistumalla tähän ensimmäiseen vaiheeseen lunastaa oikeuden osallistumaan kakkosvaiheeseen.


Erillinen kirjallinen osallistumisilmoitus 

Osallistumisilmoituksessa on esitettävä suunnitelma myytävän kiinteistön mahdollisesta toimintasuunnitelmasta ja liiketoimintamallista mahdollisine rahoitusmalleineen. Lisäksi pyydetään esittämään yhteystiedot/ nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Osallistumisilmoituksen toimittamatta jättäminen annetussa määräajassa johtaa hylkäykseen tarjouskilpailussa, eikä mahdollista vaiheeseen 2. osallistumista.


HUOM!

Erillinen osallistumisilmoitus suunnitelmineen on toimitettava 19.8.2024 klo 12.00 mennessä sähköpostitse kirjaamo@uusikaupunki.fi

(viestin otsikkokenttään merkintä "Pihlavaketo")


Huutokauppamenettelyyn kutsuttujen luottotiedot tarkistetaan. Suljettuun huutokauppaan kutsuttaville ilmoitetaan suljetun huutokaupan ajankohta ja pääsyohjeet huutokauppasivustolle. 


Uudenkaupungin kaupungin toimivaltainen viranomainen pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä saapuneet osallistumisilmoitukset. Tarjoajat sitoutuvat yhteystietojen luovuttamiseen kaupungille päätöksentekoa varten. 


Tarjouksen hyväksyy/ käsittelee Uudenkaupungin kaupungin toimivaltainen viranomainen. 


Irtaimisto ei kuulu kauppaan.


TIEDUSTELUT:

Arkisin klo 09.00 - 15.00


ESITTELYVARAUKSET:

Kiinteistöpäällikkö Rami Arola 040 756 5678 · rami.arola@uusikaupunki.fi

(Paikalla 1.7.2024 alkaen)


HUOM!

Ulosottovirasto tontti 895-9-1-13, 2415 m².

Asemakaavan mukaista palvelurakennusten korttelialuetta; hoito- tai perhekotitoimintaa, muuta viranomaistoimintaa. Käyttöönotto muuhun tarkoitukseen vaatii

asemakaavan muutoksen.

Asemakaava hyväksytty 14.6.2021. Rakennus suojeltu asemakaavalla, ei lisärakentamista.


Rakennuksen tiedot:

Asuinrakennus, toimistorakennus

Rakennusvuosi: 1880, n. 1880-luvulla kasarmirakennukseksi, 1899-1917 muutettiin miespotilaiden asuinrakennukseksi. (Suunnitteli E. A. Kranck)

1936 muutettiin lääkärin ja taloudenhoitajan perheiden asuintaloksi.

Noin 1976 muutettiin päiväkodiksi: Lokalan päiväkoti.

Kerroslukumäärä: 1

Perustus: Luonnonkiviharkko

Runko: Hirsi, lyhytnurkkainen

Vuoraus: Vaakalauta, pontattu, pystylauta

Ulkoväri: Beige, valkoinen

Katto: Satula kate, pelti - saumattu

Kunto: Kohtalainen

Erityispiirteet: Katon keskivaiheilla on molemmin puolin kaksi puolipyöreää korvaikkunaa. Pohjoisjulkisivun sisäänkäynnille, joka on lähempänä länsipäätyä, on rakennettu puinen luiska. Muut portaat ovat luonnonkiviharkkoa. Itäpäädyssä on sisäänkäynti kellariin. Eteläjulkisivun sisäänkäynnin päällä on leveä katos. Ristikarmilliset ikkunat. Sisätilakuvaus: Pohjoisjulkisivulla on 2 sisäänkäyntiä ja länsi- ja eteläjulkisivulla kummallakin yksi sisäänkäynti, joiden päällä on katos. 1946 taloudenhoitajan asunnossa oli alakerrassa 4 huonetta, keittiö ja iso eteinen, josta portaat veivät yläkertaan. Yläkerrassa oli kaksi kamaria, joissa asui vuokralaisia. Alakerran huoneissa oli tapetit ja korkkimatot.

Muut tiedot: 2017 tiloissa toimi ulosottovirasto.


Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Uudenkaupungin kaupunki ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Uudenkaupungin kaupunki vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

Ilmoittaja: Uudenkaupungin kaupunki

Ilmoituksia tällä hetkellä 3 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy ma 19.8.2024 klo 12.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4857968

Katsottu 1 612 kertaa

Kohteen sijainti

Poliisikuja , 23500 Uusikaupunki

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

20.6.2024 klo 11.48

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä