Huutokaupat.com

Kauhavan kaupunki myy

Kangasneva 233-409-1-262 (Luomankylä, Alahärmä), Kauhava

Katsottu 1 951 kertaa

1 / 3

Myydään

Myynnissä kaupungin ja yksityishenkilön yhteisomisteinen Kangasneva 1:262 -niminen metsätila Kauhavan kaupungissa Alahärmän Luomankylässä. Tilan kiinteistötunnus on 233-409-1-262 ja sen kiinteistörekisteriotteen mukainen kokonaispinta-ala on 2,090 hehtaaria ja palstojen lukumäärä on yksi. Tila ei sijaitse asema- tai yleiskaava-alueella.


Metsänhoitoyhdistyksen arvion mukaan metsätila koostuu pääasiassa koivuvaltaisista MT-tyypin kasvatusmetsistä ja kokonaispuuston määrä on arviolta 367 m3, josta noin 25 m3 on tukkipuuta. Tila rajoittuu luoteispäädystään hiljattain kunnostettuun Karnaatintiehen (Perämäki-Louonluomantie 000-2006-K31798).


Tilan luoteisnurkasta kulkee vesijohtolinja (kts. suuntaa antava karttaliite linjasta) ja tila sijaitsee osittain pohjavesialueella.


Tilarajat on merkitty maastoon keltaisilla kuitunauhoilla suuntaa antavasti. Todellinen rajanpaikka voi poiketa merkinnöistä.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

HUOM!

Kohde myydään siinä kunnossa, kuin mitä se kaupantekohetkellä on. Metsäarvio on arvio kaupan kohteen metsätaloudellisista ominaisuuksista ja käyvästä arvosta eikä se ole sisällöltään myyjiä sitova. Ostaja on velvollinen tutustumaan itsenäisesti kaupan kohteeseen ja siitä esitettyihin asiakirjoihin sekä muodostamaan näiden perusteella oman käsityksensä kaupan kohteen ominaisuuksista ja arvosta. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen sellaisenaan. Ostotarjouksen hyväksyminen vaatii sekä yksityishenkilön että Kauhavan kaupunginhallituksen hyväksynnän. Myyjät pidättävät oikeuden hyväksyä tai hylätä korkeimman tarjouksen tarjouksesta tehtävän kokonaisarvioinnin perusteella. Arviointiin vaikuttaa tarjottu hinta.


Huutokaupan jälkeen korkein tarjous menee käsiteltäväksi seuraavaan kaupunginhallituksen kokoukseen (10.6.2024 tai 24.6.2024). Mikäli korkein tarjous hyväksytään sekä yksityishenkilön että kaupunginhallituksen toimesta, kauppakirja voidaan allekirjoittaa sen jälkeen, kun kaupunginhallituksen myyntipäätös on tullut lainvoimaiseksi (noin kuukauden kuluessa päätöksestä). Kaupantekotilaisuudessa käytetään kaupungin laatimaa kauppakirjaa.


Ostajalle kauppahinnan lisäksi aiheutuvat lainmukaiset kulut:

- kaupanvahvistajan palkkio 128 euroa

- varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta

- lainhuudatuskulu 161 euroa/kiinteistö


Tiedostot

  • kiinteistökartta_kangasneva.pdf
  • kiinteistorekisteriote_kangasneva.pdf
  • vesijohtolinja_kangasneva.pdf
  • tieoikeuskartta_kangasneva.pdf
  • metsäarvio_kangasneva.pdf

Ilmoittaja: Kauhavan kaupunki

Ilmoituksia tällä hetkellä 2 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy to 30.5.2024 klo 21.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4782341

Katsottu 1 951 kertaa

Kohteen sijainti

Karnaatintie 296, 62300 Kauhava

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Ostajaehdokkaat tutustuvat itsenäisesti kohteeseen.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

6.5.2024 klo 10.04

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä