Huutokaupat.com

Kodinaika Oy LKV (SKVL jäsen) myy

Siistikuntoinen liiketila, hyvien kulkuyhteyksien päässä Raahessa!, Raahe

Katsottu 5 477 kertaa

1 / 47Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Nyt tarjolla siistikuntoinen liiketila Raahessa, Antinkankaalla. Hyvien kulkuyhteyksien päässä. Liiketilakeskittymässä, jossa mm. ruokapaikka, kioski, parturi, lukkoliike, lähikauppa, huonekaluliike ja toimistotiloja. Hyvin parkkitilaa ihan huoneiston vieressä.


Tässä kaupassa myydään kolme erillistä osaketta joiden yhteenlaskettu pinta-ala on noin 184,70 m2:tä. Tiloissa on toiminut vuosikymmenten ajan kuntoutuspalveluja tarjoavia yrityksiä. Ko. toimintaan tilat voisi ottaa käyttöön vaikka heti! Huoneistossa on neljä erillistä hoitohuonetta (joissa kaikissa omat vesipisteet), kuntoiluhuone, allashuone, suihkutilat, wc:eet, sauna, hyvät toimistotilat + muut oheistilat. Taloyhtiö on kaukolämmössä, lämmönvaihdin uusittu 2021. Ikkunat, sokkelin levytys ja ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö on tehty vuonna 2016.


Osta tästä tilat vaikka omaan ja/tai sijoituskäyttöön? Itselle työtilat ja vuokraa loput. Tähän voisi suunnitella monenlaista toimintaa! Tällä hetkellä suurinosa tiloista on vuokrattu (vapaana kaksi hoitohuonetta ja toimisto). Soita yksityisesittelyaika ja käydään katsomassa ja suunnittelemassa paikan päällä. Myyntiä hoitaa Pasi Siuvatti p. 050 555 5134 pasi.siuvatti@kodinaika.fi

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Kohteesta ei makseta käsirahaa.


Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Korkeimman huudon tehnyt sitoutuu tekemään huutokaupan päätyttyä kirjallisen ostotarjouksen välitysliikkeen välityksellä. Välitysliike ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein huuto on se huuto, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Huudon jättäjä hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon huutokaupat.com-palvelussa. 


Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen huoneistoon, yhtiötä koskeviin dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.


Myyjän antamat tiedot


Kodinaika Oy LKV vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.


Kaupan solmiminen

Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen ja osakesiirto tapahtuvat kaupantekotilaisuudessa.


Muut kustannukset

Ostaja vastaa varainsiirtoverosta, joka on 2 % velattomasta kauppahinnasta.


Kaupasta vetäytyminen

Jos kauppa jää syntymättä tarjouksen tekijän puolella olevasta syystä, myyjällä on oikeus saada sovittu vakiokorvaus 4% kauppahinnasta.

Ilmoittaja: Kodinaika Oy LKV (SKVL jäsen)

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 9 900 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy su 19.5.2024 klo 20.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 4453554

Katsottu 5 477 kertaa

Kohteen sijainti

Antinkankaantie 30, 92130 Raahe

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

22.10.2023 klo 19.42

Jaa kohde kaverillesi

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä