Huutokaupat.com

Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Pihasauna Löyly!, Oulu

Katsottu 1 084 kertaa

1 / 11Myydään eniten tarjoavalle

Myydään


Hyvän Kaupan Paikka ylpeänä esittää:
Suomalaisen rehellistä pihasaunomista maisemaikkunalla: Pihasauna Löyly

Melkein jokainen meistä haaveilee pihasaunasta. Meillä Hyvän Kaupan Paikassa on sinulle unelmiesi pihasauna, josta ei puutu poweria eikä tunnelmaa! Pihasauna Löyly vastaa pihasaunatarpeisiisi, sillä upeiden löylyhetkien lisäksi Löyly tarjoaa melkein koko seinän kokoisen maisemaikkunan, josta on rauhoittavaa tuijotella puutarhaan, järvelle, merenselälle tai mikä näkymä saunan pihalla odottaakaan.

Tämä viiden tähden pihasauna mahdollistaa vähintään kolme erilaista lauderatkaisua ja kiuasosasto on tietenkin Harvian Legendaa. Pihasauna Löylyn moderni pulpettikattorakenne tekee saunasta tyylikkään, mutta samalla ryhdikkään huomaamattoman. Tämä sauna ei halua koreilla kummallisella ulkonäöllä tai -muodolla, vaan tarjoaa rehellisiä ja aitoja suomalaisia saunakokemuksia. Paitsi että Pihasauna Löylyn maisemaikkuna on vertaansa vailla tämän hintaluokan saunoissa. Avarra saunakokemuksesi ottamalla löylyihin mukaan pihamaa ja maisema. Hommaa Pihasauna Löyly nyt ja melkein jo kuulet pihisevän löylyn kuiskauksen.



Toimitussisältö

  • Seinähirret 45 x 145 mm materiaali, kuusi

  • Katto- ja lattianiskat

  • Kattolaudat

  • Musta palahuopakate täydellisenä sisältäen räystäskaistan sekä kiinnitykseen tarvittavat huopanaulat

  • Pontatut lattialaudat

  • Pääty- ja sivuräystäslaudat

  • Asennusvalmiit ovi- ja ikkunaelementit, 2-kertaiset alumiinirunkoiset lämpölasit

  • Pukuhuoneessa avattava ikkuna

  • Kokolasinen Vihtan saunan pronssilasiovi

  • Ovissa ja ikkunoissa kahvat, lukot ja painikkeet mukana

  • Harvia Legend 150 kivikorikiuas (kivimäärä 120 kg)

  • Harvia WL 100 -kiukaan suoja-alunen

  • Täydellinen ja paloturvallinen saunanpiippupaketti

  • Classic-laudepaketti, leveä alalaude taso ja penkit materiaali, kuusi

  • Kokoamisohjeet

  • Arkkitehtipiirustukset rakennuslupaa varten

  • Toimitetaan puuvalmiina


Lisävarusteena myytävät saunanlaude-vaihtoehdot:

  • Classic -lauteet, materiaali kuusi (vakiona toimituksessa)

  • Desing-saunatuoleilla 4 kpl, köysisidotut saunatuolit +249,00 €

  • Deluxe-massiivilämpöpuulauteet, materiaali lämpökäsitelty mänty +500,00 €


Millaistas laudetta laitetaan!

Pihasauna Löylyyn on saatavana kolmea eri laudevaihtoehtoa. Peruspakettiin kuuluu laudepenkit, joilla löylyttely on helppoa ja selkeää. Löylylavalle saa lisämaksusta tilattua myös henkilökohtaista saunatilaa yksityistävät narutuolit, jolloin joka pyllylle on oma istuin. Löylylavalle mahtuu neljä tuolia. Kolmantena vaihtoehtona toimii lämpömännystä tehdyt tyylikkään perinteiset lauteet askellusjakkaralla. Valitsit sitten minkä tahansa laudevaihtoehdon, nautit varmasti löylyistä pihasaunassasi. Jos valitset jonkun muun lauderatkaisun kuin perinteiset penkit, saat penkeistä hyvät istuimet pukuhuoneen puolelle.

Pukuhuonekin täyttyy luonnonvalolla, sillä ovessa on ikkuna ja päädystä löytyy toinen metrin levyinen suorakaideikkuna. Puolitoista metriä leveään pukuhuoneeseen mahtuu halutessasi myös vaikka pieni vuodesohva, joka muuttaa pukuhuoneen kesämajoitteeksi vieraille ja lapsenlapsille. Nokkela perustaa vaikka kesätoimiston pukuhuoneen puolelle, sillä mikäs muu tuo työhön luovempaa taukoa kuin välilöylyt.


Leveää laudetilaa isommillekin saunojille

Pitkiä ihmisiä saattaa olla vaikeaa miellyttää, kun päät kolahtelevat koko ajan johonkin päin saunassa. Pihasauna Löylyssä eivät päät kolahtele lauteilla kuin korkeintaan toisiin saunojiin liiallisen karhulimpparin juomisen seurauksena. Kolme metriä leveät lauteet mahdollistavat kaikenlaiset saunomisasennot ja –tyylit ja myös ne erilliset istuimet, jos asiakas niihin päättyy. Pihasauna Löyly on myös takaosastaan 230 senttiä korkea eli pään yläpuolelta löytyy tilaa. Löyly kulkee kuitenkin kauniisti löylyttelijää kohti, sillä lauteiden korkeus on optimoitu juuri sopivaksi mukavaan istumiseen ja löylyn nauttimiseen.


Iso kasa kiviä ja lasiluukku

Jos Helsingistä löytyy Löyly, niin pian se löytyy omasta kotipihastasikin. Tärkeintä on päästä saunomaan, kuten suomalaiset ovat saunoneet jo vuosisatojen ajan. Pihasauna Löylyn löylytonttuna häärii Harvian Legend 150, jonka sisuksiin saat ahtaa 120 kilogrammaa kiuaskiviä. Siinähän alkaa jo hauiskin kasvaa, kun tuon kivimäärän tunkee kiukaan uumeniin. Runsas kivimäärä mahdollistaa erilaisten löylyjen nauttimisen. Sivuosuma tuottaa nopeammat löylyt, kun taas kivien päälle valutettu vesi hieroo löylynystyröillään pitkään ja hartaasti. Legendin avara lasiluukku tuo kiehtovan tulielementin osaksi saunomista. Liekkien valo leikittelee pimeään aikaan maisemaikkunan pinnalla tuoden saunaan maagista tunnelmaa.

Lämpöeristetty piippupaketti kuuluu toimitukseen, kuten myös kiukaan palosuoja-alusta. Halutessasi voit ostaa lisävarusteena piippuvedenlämmittimen pesuvesien tekoa varten. Likavesiä varten sinulla tulee olla oma suunnitelma, mutta meiltä saat lattian vesikourun tai Sauna-Seppo-vedenpuhdistusjärjestelmän lisämaksusta.


Lisää vielä tulossa!

Olemme niin ylpeitä tästä saunastamme, että halusimme pukata tämän saunan nopeasti markkinoille, niin näitä alkaisi kasvaa Suomenmaahan kiihtyvällä tahdilla. Tulemme lisäämään myyntipalkkiin jossain kohtaa maisemaikkunalle pientä siveyslisää, jos kaikki eivät halua esittää pääroolia naapuruston nakuteatterissa. Kaikkiin paikkoihin ei kaksisuuntainen näkymä saunasta sovi ja silloin peililasi tai pronssisävy lasissa on oiva lisä. Piirtelemme lisätoimituslistalle tällä hetkellä myös painekyllästettyä perustusrunkoa, jonka saisi sitten valmiisiin mittoihin laitettuna tilata meiltä Hyvän Kaupan Paikasta.


Laatua, kokemusta ja ensiluokkaista suunnittelua

Hyvän Kaupan Paikka on tehnyt piharakennuksia jo vuosia. Meille on kertynyt kokemusta tuotteiden edelleen kehittämisestä ja siksi pyrimme aina tekemään parhaamme. Saatujen kokemusten ja asiakaspalautteiden pohjalta kehitämme tuotteitamme edelleen. Hyvän Kaupan Paikka Oy:n saunatt on rakennettu noudattaen tarkkaa laadunseurantaa, jonka ansiosta tuotteessa ei esiinny yleisiä materiaalivaihteluita ja näin ollen laatu pysyy tasaisena. Toimitamme asiakkaillemme aina kuvaston ja esittelymallin mukaisen tuotteen, ilman oikeuksia teknisiin muutoksiin. Täten asiakas voi olla varma tilatessaan tuotteen Hyvän Kaupan Paikasta, että tuote on samanlainen kuin kuvassa, jolla se on hänelle markkinoitu. Siksi uskallamme luvata saunoillemme tyytyväisyystakuun!


Pakettiin kuuluu kaikki olennainen

Pihasauna Löyly ei ole mikään pikkupaketti, sillä kokonaisuudella on kokoa ja painoa. Toimitamme kokonaisuuden kotipihallesi. Pihasauna Löyly toimitetaan kasattavina hirsinä, jotka ladotaan paikalleen yksi kerrallaan. Toimituksesta ei puutu mitään olennaista ja mm. kattohuopa tulee toimituksen mukana. Olemme lisänneet pienet lipat maisemaikkunan ja oven päälle ohjaamaan sadevesiä oikeaan paikkaan.

Perustusten tekeminen jää asiakkaan vastuulle ja voit perustaa saunasi esimerkiksi harkkojen päälle. Voit tietenkin halutessasi valaa kivijalan ja vaikka eristää saunasi, jos niin tahdot. Saunan mukana tulevat selkeät ohjeet. Rakennuslupapiirustukset saat pyytäessäsi jo etukäteen, jotta toimituksen saapuessa voi vaan alkaa puuhapeteilemään Pihasauna Löylyäsi saunomiskuntoon. Tarvitset poran, ruuvinvääntimen, vasaran, sahan, mitan, kynän sekä rauhallista intoa kokoamishommiin. Tutustu aina tarkasti ohjeisiin ennen työvaiheen suorittamista.


Joku päivystää aina

Meillä Hyvän Kaupan Paikassa on aina joku päivystämässä. Tarjoamme nimittäin asiakastukea 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena seitsemänä päivänä tai niin kuin nykyään todetaan 24/7. Harva sitä yöllä kotiaan rakentaa, mutta meillä vastataan tarvittaessa silloinkin, jos joku tuotteen kasaamisessa kummastuttaa. Rakennuspakettien mukana tulevat ohjeet auttavat kasaamisessa ja löydät myös Youtubesta kasausvideoita, jotka helpottavat rakennustöiden hahmottamista. Et jää piharakennuksesi kanssa yksi, sillä olemme tukenasi!


Lisävarustepaketit

  • Piipuvesisäiliö 25l (+199,00 €)  Piippuvesisäiliö 22l (+199,00 €)  

  • Saunan lattian vesikouru (+100,00 €)  

  • Harvia-kiuaskivet 20kg x6 ltk (+47,40 €)  

  • Sauna-Seppo kantovesisuodatin (+529,00 €)

Toimitusmuoto

  • Toimitus kotiosoitteeseen ympäri Suomen terminaalirahdin hinnalla. Huom! Purkupaikalla on oltava nostokone paketin pois nostamiseksi kyydistä. (+540,00 €) 

  • Toimitus ympäri Suomen hiab-autolla (+690,00 €)


Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 9 kpl

Ilmoittajan saama palaute

26 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 96 %

Neutraaleja 4 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 540 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 150 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy la 26.10.2024 klo 22.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5058240

Katsottu 1 084 kertaa

Kohteen sijainti

Myyntimiehenkuja 10, 90410 Oulu

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

23.10.2024 klo 16.52

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä