Huutokaupat.com

Lost & Found Finland Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Ufox U3S ilmankostutin, Vantaa

Katsottu 71 kertaa

1 / 2Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Uusi avaamattomassa pakkauksessa.


Ufox U3S - 50 vuotta terveyttä ja hyvinvointia kotiisi

Ufox U3S ei ole pelkkä ilmankostutin, vaan suomalaisen muotoilun ja toiminnallisuuden taidonnäyte, joka on palvellut suomalaiskotien hyvinvointia jo yli 50 vuoden ajan. Vuonna 1972 lanseerattu ja lentävää lautasta muistuttava Ufox on vakiinnuttanut paikkansa ikonina, joka tarjoaa terveellistä, bakteeritonta vesihöyryä tehokkaasti ja hiljaisesti.

Alun perin autotallissa Korpilahdella syntynyt keksintö on ollut edelläkävijä höyrystävien ilmankostuttimien maailmassa, ja se on palkittu niin Suomessa kuin kansainvälisesti lukuisissa keksintömessuissa. Ensimmäinen versio Ufoxista, Ufox 1, voitti vuonna 1973 kultamitalin New Yorkin patenttinäyttelyssä, ja nykyinen Ufox U3S kantaa ylpeästi perintöä säilyttäen samankaltaisen, ajattoman muotoilun.


Sopiva ilmankosteus – avain terveyteen ja hyvinvointiin

Ufox U3S on suunniteltu pitämään kotisi ilmankosteus optimaalisena, mikä on oleellinen osa elämisen laatua. Kuiva sisäilma voi talvikuukausina aiheuttaa lukuisia terveysongelmia, kuten hengitysteiden ärsytystä, väsymystä, kuivaa ihoa ja silmien kutinaa. Ufoxin bakteeriton höyry helpottaa näitä oireita, kosteuttaa limakalvoja ja sitoo pölyä huoneilmasta. Tämä tekee siitä erityisen sopivan allergikoille ja astmaatikoille, jotka kärsivät herkästi kuivan ilman aiheuttamista vaivoista.


  • Allergia- ja hengitystieoireet: Kuiva ilma voi pahentaa allergiaoireita ja hengitysteiden ärsytystä. Ufox U3S sitoo pölyä ilmasta ja kosteuttaa limakalvoja, mikä auttaa helpottamaan oireita.

  • Flunssa ja kurkkukipu: Oikein kostutettu ilma auttaa irrottamaan limaa ja puhdistamaan keuhkoja, mikä nopeuttaa flunssasta toipumista ja helpottaa kurkkukipua.

  • Väsymys ja tukkoisuus: Kuiva ilma aiheuttaa väsymystä ja tukkoisuutta. Ufox U3S avaa hengitysteitä ja parantaa sisäilman laatua, tehden hengityksestä helpompaa.

  • Kuivat silmät ja iho: Kuiva talvi-ilma kuivattaa helposti silmiä ja ihoa, mutta Ufox U3S kosteuttaa molempia, lievittäen ärsytystä.


Hiljainen, tehokas ja helppokäyttöinen

Ufox U3S on lähes äänetön, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin yöuneen – voit nauttia puhtaasta ja kosteasta sisäilmasta ilman häiritsevää ääntä. Laitteessa on myös automaattinen virrankatkaisu, joten voit nukkua yöunesi rauhassa, koska kun vesi loppuu niin laite sammuu.

Pitkä käyttöikä ja helppohoitoisuus ovat olleet Ufoxin keskeisiä vahvuuksia. Laitteessa ei ole kuluvia osia, mikä tekee siitä erittäin pitkäikäisen ja toimintavarman. Lisäksi sen puhdistaminen on helppoa Ufox-puhdistusaineella, joka poistaa kalkkikertymiä ja muita mineraaleja. Kun laite puhdistetaan säännöllisesti, se palvelee moitteettomasti vuosikymmeniä.


Ylivoimainen suorituskyky

Ufox U3S on varustettu kahdella tehoasetuksella: 160W ja 320W. Laite voi höyrystää jopa 4,0 dl vettä tunnissa, mikä tekee siitä sopivan niin pieniin kuin suuriin tiloihin, kuten koteihin, toimistoihin tai julkisiin tiloihin. Sen 5 litran vesisäiliö mahdollistaa jopa 40 tunnin käyttöajan yhdellä täytöllä, riippuen käytöstä ja ilmanvaihdosta.

Ufox on erinomainen valinta talvikuukausina, jolloin lämmitys kuivattaa ilmaa ja heikentää sen laatua. Tutkimukset osoittavat, että höyrystävä ilmankostutin on paras vaihtoehto sisäilman kosteuttamiseen, sillä se tarjoaa hygieenisimmän tavan lisätä kosteutta ilmaan.


Suomalaista laatua – yli 50 vuoden perinteet

Ufox on kotimainen innovaatio, jonka valmistus alkoi jo vuonna 1971. Sen yksinkertainen mutta tehokas muotoilu on säilynyt lähes muuttumattomana vuosikymmenien ajan, ja se on saanut ansaittua tunnustusta ympäri maailmaa. Ufoxin muotoilu on saanut palkintoja Kölnin, Brysselin ja New Yorkin keksintömessuilla, ja sen ajaton valkoinen väri tekee siitä sopivan mihin tahansa sisustukseen.

Kun valitset Ufox U3S:n, valitset samalla luotettavan, pitkäikäisen ja ympäristöystävällisen tuotteen, joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Se ei ainoastaan paranna sisäilman laatua, vaan myös ylläpitää terveellistä elinympäristöä koko perheelle.


Tekniset tiedot

  • Tehoasetukset: 160W tai 320W

  • Höyrystysteho: 1,5 - 4,0 dl/h

  • Veden lämpötila: 65 - 95°C

  • Höyryn lämpötila: 50 - 70°C

  • Vesisäiliön tilavuus: 5 litraa

  • Toiminta-aika yhdellä täytöllä: 12 - 40 tuntia (riippuen käytöstä ja ilmanvaihdosta)

  • Tilasuositus: 7 - 100 m²

  • Korkeus / halkaisija: 220 mm / 380 mm

  • Paino tyhjänä: 2,3 kg

  • Automaattinen virrankatkaisu veden loputtua

  • Loiskeritilä ja kannenlukitsin

  • Hiljainen toiminta

  • Valmistettu Suomessa


Tuotteitamme koskee kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, mutta tehdastakuuta emme tuotteille lupaa.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Lost & Found Finland Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Lost & Found Finland Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 63 kpl

Ilmoittajan saama palaute

103 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 89 %

Neutraaleja 10 %

Negatiivisia 1 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 24 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 29 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 10 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy su 3.11.2024 klo 19.45, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5051834

Katsottu 71 kertaa

Kohteen sijainti

Porttikaari 7, 01200 Vantaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Ei näyttöä

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

21.10.2024 klo 13.01

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä