Huutokaupat.com

Wetteri Auto Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Mercedes-Benz ML, 2012, Iisalmi

3.0 l, Diesel, 190 kW, Automaatti, 299800 km / Fiksattu Suomiauto hallistamme!

Katsottu 639 kertaa

1 / 29

Myydään

Malli
Mercedes-Benz ML
Rekisteritunnus
SKR-239
Vuosimalli
2012
Käyttöönottokuukausi
3/2012
Päästömuunneltu
Ei
Mittarilukema
299 800 km
Moottori
3.0l Diesel, 190 kW
Vetotapa
Neliveto
Vaihteisto
Automaatti

Autolla ajettu lyhyt koeajo. Koeajolla havaitsimme:


-Auto toimii hienosti, ei merkkivaloja

-Ilmajouset toimii myös, ei laske


Kohde ei ole ollut toimestamme teknisessä kuntotarkastuksessa eikä kaikkien varusteiden/ominaisuuksien toimivuutta ole välttämättä testattu. Siinä saattaa olla piileviä vikoja, joita emme havainneet. Kohteeseen on mahdollista tulla tutustumaan tarkemmin ennen sitovan huudon tekemistä. Sovithan tulostasi etukäteen, kiitos. 

Osamaksurahoituksen käsiraha alkaen 0 euroaSoita automyyntiimme puh. 020 7788 907 - ja kysy tarjous jo tänään!Toimitamme auton tarvittaessa lähimpään Wetterin-liikkeeseen veloituksetta!Tähän autoon saatavana Wetteri Go Safe Premium 12kk, 24kk tai 36kk alk. 590 euroaViimeisin huolto: Seuraavaan huoltoon B1 16700 kmTehdaskoukkuWebasto kaukosäätimelläKahdet renkaat MB aluilla ja talvirenkaat nastaESP ajovakauden hallintajärjestelmä4ETS-luistonestojärjestelmäASR-luistonestojärjestelmäIlmastointiautomatiikkaThermatic ilmastointiautomatiikkaEtuistuinten sähkösäätöIsofix-lastenistuinkiinnikkeet takaistuimellaLastenistuimen automaattinen tunnistus etumatkustajan istuimellaPääntuet säädettävät edessä ja takanaTaittuva takaselkänoja 1/3 - 2/3Tavaraverkot etuistuinten selkänojissa sekä etumatkustajan ja takamatkustajien jalkatilassaRengaspainevaroitinTirefit-renkaanpaikkaussarjaTempomat-vakionopeussäädin, jossa nopeudenrajoitintoimintoVakionopeudensäädinAjotietokoneIkkunaturvatyynytKuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt sekä sivuturvatyynytOhjauspyörän mekaaninen etäisyys- ja korkeussäätöECO Start/Stop -käynnistysautomatiikkaMonitoimisäädin etukyynärnojan etupuolellaOffroad-ajo-ohjelmaEtuistuinlämmitysLämmitettävä lasinpesujärjestelmäUlkopeilien lämmitys: automaattinen sekä yhdessä takalasin lämmityksen kanssaErikoistummennetut lasitSadetunnistinSähköikkunatSähköiset lasinnostimetTakalasinpyyhinTummenetut vihreäsävyiset lasitDirect Select -vaihdevipu ja -vaihdenäppäimet ohjauspyörässäMonitoimiohjauspyöräKattokaiteetTurvavyönkiristimet edessä ja takana sivupaikoillaAktiivinen konepeltiAttention Assist -vireystila-avustinEnsiapulaukkuPre-Safe-järjestelmäUpfront-törmäystunnistimet12 V pistorasiaHäikäisysuojissa valaistut meikkipeilitMukinpidikkeet edessä ja takanaSäilytyslokero keskikonsolissanahkaverhoilu ja muistitoiminta molemmissa etuistuimissaSähkötoimiset peilitUlkopeilien sähkösäätöKeskuslukituksen kaukokäyttöAdaptiiviset jarruvalotLED-huomiovalotLED-takavalotKeskuslukituksen sisäkäyttökatkaisinAlleajosuoja edessä ja takana jaloterästäKromatut ikkunoiden alareunalistat

Auton kunto

Tieliikennekelpoisuus
Ajoneuvo on tieliikennekelpoinen
Huoltokirja
Kyllä, Hyvä huoltohistoria löytyy
Rekisterissä
Kyllä

Havaitut viat

Tavaratilan suojaverho puuttuu!

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Wetteri Auto Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Wetteri Auto Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 10 kpl

Ilmoittajan saama palaute

67 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 78 %

Neutraaleja 16 %

Negatiivisia 6 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus ei mahdollinen
  • Nouto 159 €
  • Käsittelykulu 46 €

Huutokauppa päättyy to 24.10.2024 klo 18.55, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5051158

Katsottu 639 kertaa

Kohteen sijainti

Marjahaankierto 11, 74120 Iisalmi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Laine Markku

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

21.10.2024 klo 9.39

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä