Huutokaupat.com

Pilpurat Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Ford Ranger, 2011, Rovaniemi

3.0 l, Diesel, 115 kW, Automaatti, 208000 km

Katsottu 532 kertaa

1 / 24

Myydään

Malli
Ford Ranger
Rekisteritunnus
VSZ-824
Vuosimalli
2011
Käyttöönottokuukausi
1/2011
Päästömuunneltu
Ei
Mittarilukema
208 000 km
Moottori
3.0l Diesel, 115 kW
Vetotapa
Neliveto
Vaihteisto
Automaatti

Lisätiedot

Hei. Myyn oman väkivahvan luottopelini pois tarpeettomana. Ollut omassa käytössä. Pienellä laitolla tässä on työautoa jollekulle vielä moneksi vuodeksi.


Auto tuotu Saksasta Suomeen 2013. Suomessa vain muutama vastaava kolmen litran moottorilla varustettu. Osia saa kuitenkin helposti. Minulla auto on ollut vuodesta 2016 asti.


Liitteenä kuvia. Auton oikeasta takasivusta on maali hilseillyt ruostepaikkauksen (kovakate oli hinkannut maalin rikki lavan reunasta, kuvassa näkyy) jälkeen tehdyn huonon maalauksen vuoksi. Tämän lisäksi takaluukussa on muutama painauma/kolhu. Muitakin pieniä naarmuja löytyy.


Muovinen kovakatteen takaluukku ei ole alkuperäinen. Jos alkuperäisen luukun haluaa, sen voi katteen valmistajalta tilata.


Auto on nahkapenkeillä ja automaattilaatikolla. Malli 5-paikkainen (Double Cab), muutettu kevyellä muutoksella pakettiautoksi, penkit tallessa. Myös alkuperäiset lavakaaret löytyy.


Kahdet renkaat, kumpiakin käytetty yksi kausi. Talvirenkaat on kitkat, Nokia Nordman RS2, 235/75 R 15. Kesärenkaat Ecovision VI-286HT, 245/70 R 16.


Huollot tehty säännöllisesti, huoltokirja ajan tasalla. Auto on laitettu seisontaan 15.9.2024, lisäksi se oli seisonnassa lämpimässä hallissa 10/2023 - 07/2024, käynnistetty ja akku ladattu säännöllisesti. Tälle vuodelle moottoriöljyjä ei ole vielä vaihdettu, öljyt ja suodatin on mukana.


Perushuoltojen lisäksi tehty mm. perä- ja automaattilaatikon öljyjen vaihto sekä ilmastointihuolto. Keulalle asennettu lisävalopaneeli, moottoritilan lämmitin (2 kpl) 3 kW kiertovesipumpulla sekä säteilylämmitin (olikohan 700 W?). Lisäksi löytyy Saksassa asennettu 200 W lisädieselhehku.


Auto katsastettu moitteetta 19.7.2024.


Havaitut viat ja ominaisuudet:

- Vaihdetta vaihtaessa joskus vaihde ei mene heti päälle, se pitää valita hieman "yli". Toimii täysin, olisiko likaa anturissa?

- Maalipinta sivulla hilseilee ja pieniä kolhuja kuten mainittu aikaisemmin.

- Joskus kostealla kelillä, menee hetki kun neliveto kytkeytyy päälle. Tapahtuu myös joskus kun on ajattu jonkin matkaa ja auto sammutetaan. Koelaudassa näkyy että neliveto ja alennusvaihteet ovat päällä, mutta todellisuudessa vain takaveto toimii. Muutaman sekunnin / minuutin päästä neliveto kytkeytyy päälle normaalisti. Ei haittaa kun sen muistaa, mutta ensimmäisellä kerralla säikäytti. Todennäköisesti jossain anturissa kosteutta ja koneen käydessä, se kuivuu ja vika poistuu. Ei tutkittu tarkemmin.

- Kun pistokkeen laittaa kiinni, niin peräkärryn toinen takavalo ei pala. Testerillä näkyy että kaikista johdoista ei tule signaali täysin läpi. Todennäköisesti ohjausrele (sijaitsee vasemman takaumpio alla) on kastunut, se on vaihdettu samasta syystä kerran aikaisemminkin.


Auto on Rovaniemellä, näytöt sovitaan erikseen, olen toisella paikkakunnalla töissä.

Auton kunto

Tieliikennekelpoisuus
Ajoneuvo on tieliikennekelpoinen
Huoltokirja
Kyllä
Rekisterissä
Kyllä

Havaitut viat

Kts. ilmoitus

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Pilpurat Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Pilpurat Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajan saama palaute

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 150 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 0 €
  • Käsittelykulu 46 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy su 20.10.2024 klo 18.15, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5045135

Katsottu 532 kertaa

Kohteen sijainti

96200 Rovaniemi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

18.10.2024 klo 19.04

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä