Huutokaupat.com

Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Arctic Sky -majoituskota, SuperUutuus!!!!, Oulu

Katsottu 1 132 kertaa

1 / 11Myydään eniten tarjoavalle

Myydään


Hyvän Kaupan Paikka ylpeänä esittää:


Suloisia unia arktisen taivaan alla: Arctic Sky

Jokainen yö Arctic Sky -majoituskodassa on seikkailu! Sänkysi päällä olevat kolme kattoikkunaa avartavat katon nukkujan pään päältä kuin olisit viettämässä yötäsi taivasalla. Hirsiseinien läpi aistit luonnon läheisyyden. Seinät ja katto pitävät ei-toivotut asiat, kuten sateen ja hyttyset, majoitteen ulkopuolella. Huono juttu Arctic Sky -majoituskodassa on se, että et välttämättä malta nukkua ollenkaan. Silmiisi avautuva taivas on osa avaruuden loppumatonta tarinaa ja haluaisit aina nähdä shown loppuun. Toisaalta, seuraavana yönä on kodassasi taas uusi näytös.

Arctic Sky sopii päiväunelmoijille, treffiromantikoille, kaukoputkitutkijoille, tähdenlentobongareille ja sänkymöhnääjille, kaikille aivan yhtä hyvin. Yksi majoituskota, monta eri tarinaa. Arctic Sky toimii porttiavaimena uniseikkailuihin tai sitten vaan suloisiin yöuniin arktisen taivaan alla.



Toimitussisältö

  • Musta palahuopakate

  • Massiiviovi lukolla, vetimellä sekä isolla ikkunalla

  • Ovessa ja kahdella seinällä olevat ikkunat 2-kertaiset alumiinirunkoiset lämpölasit

  • Kattolasit kolmella lappeella, 8 mm karkaistua lasia

  • Materiaalina 45 mm x 145 mm kuusi, HÖYLÄHIRSI

  • Seinäelementeissä kyllästetty alapuu vakiona

  • Katto, seinät ja lattiat valmiina elementteinä

  • Koko rakennuksen lattia-alan peittävät umpilattiaelementit

  • Erikoisleveä kattopaneeli 19 mm x 140 mm höyläponttipaneelia

  • Tarvittavat kiinnitystarvikkeet, ruuvit, naulat, pultit ja mutterit

  • Tarkat pystytysohjeet, puhelinpäivystys 24/7


Taivaallista uniterapiaa

Makaaminen Arctic Sky -majoituskodassa on joka ikinen kerta kuin pieni mielenterveysteko. Stressi ja kiireettömyys jäävät hirsiseinien ulkopuolelle, kun asetut makoilemaan lapeikkunoiden alle ja annat joko valon tai tähtitaivaan tuikkeen suodattua tajuntaasi. Hengitys rauhoittuu, syke laskee ja mieli lepää Arctic Skyn terapeuttisen vaikutuksen seurauksena. Jos hommaat Arctic Skyn majoitusmökiksi vieraillesi tai sukulaisille, saatat joutua sijoittamaan heidät omaan sänkyysi, kun halajat todennäköisesti itse nukkumaan pihamaalle omaan tähtiteatteriisi. Arctic Sky on kuin tehty romanttisiin hetkiin oman mussukan kanssa. Täällä voi laulaa vaikka balladin On ylläin avaruus.


Läpinäkyvä katto

Pihamökkeihin sijoitetaan usein helposti naarmuuntuvia akryyli-ikkunoita ja valokatteita. Me Hyvän Kaupan Paikassa emme tällaisista materiaaleista niin piittaa, vaan haluamme tarjota parasta. Arctic Skyn ikkunat ovat kaksikerroslasia ja kattoikkunat ovat tehty 8 mm karkaistusta lasista, joten ne on myös helppo pitää puhtaana. Valon määrä kodassa lisääntyy hurjasti! Pikkuikkunoista hoituu myös majoituskodan tuuletus helposti, sillä ikkunan saa auki.


Mahdollisuus pienoiskeittiöön

Arctic Sky tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet, mitä tulee majoitusmökin tarjontaan. Kotaan käydään sisään suorakulmaisen eteisosan läpi. Noin kaksimetrinen eteinen voi toimia eteisen sijaan myös pienenä keittiönä, kun seinustalle laitetaan senkki ja siihen päälle kahvinkeitin ja leivänpaahdin tai vaikka minijääkaappi. Toiselle seinustalle mahtuu naulakot ja penkki tai vaikkapa pieni kaappi tai hylly. Sisustusmahdollisuudet ovat rajattomat. Sisustuksen voit kruunata led-valaistuksella, joka on helppo sijoittaa Arctic Skyn profiileihin. Sähkövedoista vastaa asiakas itse, sillä näitä kotia sijoitetaan niin moneen eri paikkaan ja tarkoitukseen, että valmista sähköistystä ei kannata tehdä.


Sänky oman tarpeen mukaan

Kovaa tai pehmeää, kiinteää tai joustavaa – sänkymalleja on niin moneen lähtöön, ettemme halunneet liittää perustoimitukseen mitään tiettyä sänkymallia. Arctic Sky -majoituskotaan sopii 140–160-senttinen parisänky paraatipaikalle kodan keskelle, suoraan lasikaton alle. Kotaan voidaan sijoittaa myös kaksi erillistä sänkyä tai vaikkapa pieni vuodesohva, joka voidaan levittää sängyksi aina tarpeen mukaan. Sängyn viereen mahtuu pieni yöpöytä tai tuoli sängyn viereen vaatteita varten. Ikkunoihin voit laittaa kauniit verhot ja lattialle lämmittävän maton. Pienoiskoti on näin saanut hempeän sisustuksensa. Viileämmillä ilmoilla kotaa voidaan tuoda esimerkiksi puhallin tuottamaan lisälämpöä ja pitämään liiallinen kosteus poissa.


Laatua, kokemusta ja ensiluokkaista suunnittelua

Hyvän Kaupan Paikka on tehnyt piharakennuksia jo vuosia. Meille on kertynyt kokemusta tuotteiden edelleen kehittämisestä ja siksi pyrimme aina tekemään parhaamme. Saatujen kokemusten ja asiakaspalautteiden pohjalta kehitämme tuotteitamme edelleen. Hyvän Kaupan Paikka Oy:n majoituskodat on rakennettu noudattaen tarkkaa laadunseurantaa, jonka ansiosta tuotteessa ei esiinny yleisiä materiaalivaihteluita ja näin ollen laatu pysyy tasaisena. Toimitamme asiakkaillemme aina kuvaston ja esittelymallin mukaisen tuotteen, ilman oikeuksia teknisiin muutoksiin. Täten asiakas voi olla varma tilatessaan tuotteen Hyvän Kaupan Paikasta, että tuote on samanlainen kuin kuvassa, jolla se on hänelle markkinoitu. Siksi uskallamme luvata majoituskodillemme tyytyväisyystakuun!


Vaivaton ja aikaa säästävä toimitus kotipihallesi

Luomamme Arctic Sky -majoituskota ei ole mikään pikkupaketti, sillä kokonaisuudella on kokoa ja painoa. Siksi toimitamme kokonaisuuden kotipihallesi pääosin valmiina elementteinä. Katto, seinät ja lattiat tulevat elementteinä. Elementtien alapuut ovat kyllästettyä puuta ja kattohuopa tulee toimituksen mukana. Perustusten tekeminen jää asiakkaan vastuulle, mutta sitä helpottaaksesi, voit tilata painekyllästetyn sokkelin kodalle ja saunalle lisähintaan. Kodan sokkeli tulee kahdessa elementissä ja saunan sokkeli onkin suorakulmaisen helppo toteuttaa valmiiksi sahatuista puista. Kodan mukana tulevat ohjeet ja rakennuslupapiirustukset saat pyytäessäsi jo etukäteen, jotta toimituksen saapuessa voi vaan alkaa puuhapeteilemään Arctic Skyn majoituskuntoon. Tarvitset poran, ruuvinvääntimen, vasaran, sahan, mitan, kynän sekä rauhallista intoa kokoamishommiin. Tutustu aina tarkasti ohjeisiin ennen työvaiheen suorittamista.


Joku päivystää aina

Meillä Hyvän Kaupan Paikassa on aina joku päivystämässä. Tarjoamme nimittäin asiakastukea 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena seitsemänä päivänä tai niin kuin nykyään todetaan 24/7. Harva sitä yöllä kotiaan rakentaa, mutta meillä vastataan tarvittaessa silloinkin, jos joku tuotteen kasaamisessa kummastuttaa. Rakennuspakettien mukana tulevat ohjeet auttavat kasaamisessa ja löydät myös Youtubesta kasausvideoita, jotka helpottavat rakennustöiden hahmottamista. Et jää piharakennuksesi kanssa yksi, sillä olemme tukenasi!


Lisävarusteet

  • Painekyllästetty sokkelipaketti valmiina elementteinä (+498,00 €)  

  • Painekyllästetylle sokkelille teräskierrepaalut 7 kpl (+413,00 €)  

  • Aito porontalja 5kpl (+495,00 €)  

  • Puunsuoja kaupan päälle

Toimitusmuoto

  • Nouto, haetaan paikan päältä Oulu (+200,00 €) 

  • Rahti manner suomeen (+550,00 €) 

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 13 kpl

Ilmoittajan saama palaute

24 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 96 %

Neutraaleja 4 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 550 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 200 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy la 19.10.2024 klo 22.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5042680

Katsottu 1 132 kertaa

Kohteen sijainti

Myyntimiehenkuja 10, 90410 Oulu

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

16.10.2024 klo 11.00

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä