Huutokaupat.com

Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Arctic Grillikota Saunalla!, Oulu

Katsottu 689 kertaa

1 / 22Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Hyvän Kaupan Paikka ylpeänä esittää:
Kotipihojen taianomainen suosikki: Arctic Grillikota Saunalla!

Mitä suomalaiset rakastavat eniten kesällä ja oikeastaan ympäri vuoden? Tietenkin saunomista ja grillaamista. Me Hyvän Kaupan Paikalla päätimme niputtaa nämä kaksi suosikkiajanvietettä yhteen ja siitä syntyi Arctic Grillikota Saunalla. Tämä malli toteuttaa kaksi unelmaa yhdellä kertaa. Saunan lempeistä puukiukaan löylyistä siirryt kätevästi hetkeksi grillaamaan ja kun siltä tuntuu, niin löylyjä voi jatkaa saumattomasti. Tätä grillauksen ja saunomisen taianomaista yhdistelmää voisi jatkaa tuntien ajan! Ja vaikka tämä alkaa jo tuntumaan tv-shopin mainokselta, niin ei siinä vielä kaikki. Kota on varustettu upeilla kattoikkunoilla, joista voit pimeällä nauttia pohjoisesta tähtitaivaasta. Ikkunoiden ansiosta päivänvalo laskeutuu kotaan lempeästi etkä joudu keskellä päivää siristelemään silmiäsi hämärässä kodassa. Mikä parasta, tämä ei vaadi sähköä. Tätä ladataan polttopuilla.

Tässä kodassa luodaan elämyksiä juhlaan ja myös harmaata arkea sulostuttamaan. Tilaukseen kuuluu siis takuuvarma stressin poisto, kun sujahdat saumattomasti löylyyn vaikka juuri grillaamasi pihvin kanssa. Huuda pihaasi sulostuttamaan tämä muikean mahtava tuote; Arctic Grillikota Saunalla!


Toimitussisältö

  • Musta palahuopakate

  • Massiiviovi lukolla, vetimellä sekä isolla ikkunalla

  • Ovessa ja kahdella seinällä olevat ikkunat lämpölasia

  • Kattolasit kahdella lappeella, 8 mm karkaistua lasia

  • Materiaalina 45 mm x 145 mm, sahatuottoinen kuusi

  • Seinäelementeissä kyllästetty alapuu

  • Katto, seinät ja lattiat elementteinä

  • Saunan seinät elementteinä, saunan sisäkatto paneloitu

  • Koko kodan alan peittävät umpilattiaelementit

  • Tilavat istuinpenkit neljällä seinällä

  • Katto 19 mm x 140 mm höyläponttipaneelia

  • Kuusikulmainen Arctic-Lapinkeittiö-grilli (tulipesä 5 mm rauta) kuudella irroitettavalla pöytätasolla

  • Loimutuslauta ja teline rasvakupilla

  • 2 kpl grilliritilä

  • Paistotasot muurikalle

  • Nokipannukoukku

  • Kuusikulmainen Arctic-savuhuuva ja teleskooppipiippu sadehatulla

  • Tarvittavat kiinnitystarvikkeet

  • Tarkat pystytysohjeet

Saunapaketti

  • Harvia M3 -lasiluukullinen kiuas

  • Harvia WL100 kiukaan suoja-alunen

  • Harvia WL450 kiukaan suojaseinät

  • Täydellinen ja paloturvallinen kiuashormipaketti

  • Lauteet (materiaali kuusi)

Talven ja kesän parhaat hetket


Oma pihasauna on monen suomalaiset unelma. Folioon käärityt makkarat kiukaan kivien päällä ovat aina nihkeitä eivätkä paistu kunnolla. Onkin aika kätevää, jos saunan ovesta aukeaa täydellisesti varustettu grillikota. Tämän voi ajatella myös toisin päin. Mitä jos grillatessa alkaa tehdä mieli saunaan? No ei muuta kuin puita pesään ja puolen tunnin päästä oletkin jo makoisissa löylyissä. Talvella grillikodan tulipesä lämmittää pukuhuoneena toimivat kotaosan ja kesällä kodan puolella on mukava vilvoitella, jos Suomen kesä ei näytäkään parhaita puoliaan ja vettä tulee pihalla vaakaan. Joka kelissä on kuitenkin leppoisaa grillata ja saunoa Arctic Grillikota Saunalla, oli sitten kesä tai talvi.


Avara luonto – kattoikkunassa


Pihamökkeihin sijoitetaan usein helposti naarmuuntuvia akryyli-ikkunoita ja valokatteita. Me Hyvän Kaupan Paikassa emme tällaisista materiaaleista niin piittaa, vaan haluamme tarjota parasta. Kodan ja saunan ikkunat ovat kaksikerroslasia ja kattoikkunat ovat tehty 8 mm karkaistusta lasista, joten ne on myös helppo pitää puhtaana. Ikkunoista voit katsella Avaran luonnon suoraa lähetystä livenä kellon ympäri. Öisin ihailet tähtiä ja päivisin katselet ohi liiteleviä lintuja tai tuulessa heiluvia pihapuita. Valon määrä kodassa lisääntyy hurjasti!


Kompaktia tilankäyttöä


Arctic Grillikota Saunalla on juuri sopivan kokoinen, grillikodan puolella tilat jopa 12 hengelle ja saunan lauteillekkin mahtuu 4 henkilöä. Grillikodan puolella on valmiit pöytätasot kuudelle ja saunaan mahtuu enemmänkin väkeä, jos sopu sijaa antaa. Saunan vinokatto nousee sopivassa suhteessa lauteisiin ja istumaan mahtuu pidempikin saunoja ilman, että katto ottaa päähän kiinni. Jos olet hieman jättiläisempi saunoja, voit asentaa lauteet muutaman sentin matalammalle. Grillikodan korkein piste on yli kolmessa metrissä. Grillatessa ei tarvitse siis kyykistellä. Savun ulos ohjaavaa huuvaa voi halutessaan laskea alaspäin, jos haluaa varmistaa kaiken savun varmasti menevän pihalle.


Pyöreää tai soukkaa


Valmistamme Arctic Grillikodan Saunalla komeasta suomalaisesta 45 mm paksusta hirrestä. Koska haluamme, että grillikotasaunasi olisi juuri sinun silmällesi sopiva, voit valita joko pyöreän pyöröhirren tai suoralinjaisen höylähirren. Saunaan olemme valinneet lasiluukullisen Harvian M3-kiukaan, joka tuottaa tultakajastavaa valoa löylyhetkiisi. Kiukaaseen saat lisätilauksena myös vesisäiliön, joka lämmittää pesuvedet valmiiksi. Sitten kannattaa valita myös saunan lattian vesikouru lisätilauksena toimitukseen, jos suunnittelee lutraavansa saunassa oikein olan takaa. Kiukaan turvallisuus on taattu, sillä pakettiin kuuluu paloturvallinen hormipaketti ja kiukaan suojaseinät. Muista käyttää tulta aina varovasti ja vastuullisesti.


Vaivaton ja aikaa säästävä elementtitoimitus kotipihallesi


Luomamme Arctic Grillikota Saunalla ei ole mikään pikkupaketti, sillä kokonaisuudella on kokoa ja painoa. Siksi toimitamme kokonaisuuden kotipihallesi pääosin valmiina elementteinä. Katto, seinät ja lattiat tulevat elementteinä. Elementtien alapuut ovat kyllästettyä puuta ja kattohuopa tulee toimituksen mukana. Perustusten tekeminen jää asiakkaan vastuulle, mutta sitä helpottaaksesi, voit tilata painekyllästetyn sokkelin kodalle ja saunalle lisähintaan. Kodan sokkeli tulee kahdessa elementissä ja saunan sokkeli onkin suorakulmaisen helppo toteuttaa valmiiksi sahatuista puista. Kodan mukana tulevat ohjeet ja rakennuslupapiirustukset saat pyytäessäsi jo etukäteen, jotta toimituksen saapuessa voi vaan alkaa puuhapeteilemään Arctic Grillikotaa Saunalla sauna- ja grillauskuntoon. Tarvitset poran, ruuvinvääntimen, vasaran, sahan, mitan, kynän sekä rauhallista intoa kokoamishommiin. Tutustu aina tarkasti ohjeisiin ennen työvaiheen suorittamista.


Joku päivystää aina


Meillä Hyvän Kaupan Paikassa on aina joku päivystämässä. Tarjoamme nimittäin asiakastukea 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena seitsemänä päivänä tai niin kuin nykyään todetaan 24/7. Harva sitä yöllä kotiaan rakentaa, mutta meillä vastataan tarvittaessa silloinkin, jos joku tuotteen kasaamisessa kummastuttaa. Rakennuspakettien mukana tulevat ohjeet auttavat kasaamisessa ja löydät myös Youtubesta kasausvideoita, jotka helpottavat rakennustöiden hahmottamista. Et jää piharakennuksesi kanssa yksi, sillä olemme tukenasi!


Lisävarustepaketit


  • Lattiapelti grillauslaitteen alle halk.180cm (+250,00 €)
    Sokkeli painekyllästettynä (kodalle+saunalle) (+498,00 €) 

  • Piippumallin 25 l vesisäiliö (+199,00 €) 

  • Piippumallin 22 l vesisäiliö (+199,00 €) 

  • Harvia-kiuaskivet 20 kg x 2 laatikkoa (+15,80 €) 

  • Saunan lattian vesikouru (+100,00 €) 

  • Sauna-Seppo kantovesisuodatin (+529,00 €) 

  • Aito porontalja 4kpl (+396,00 €)

Toimitusmuoto

  • Haetaan paikan päältä, Oulu (+200,00 €) 

  • Rahti Manner-Suomeen (+550,00 €) 

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 13 kpl

Ilmoittajan saama palaute

24 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 96 %

Neutraaleja 4 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 550 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 200 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy su 20.10.2024 klo 21.55, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5042636

Katsottu 689 kertaa

Kohteen sijainti

Myyntimiehenkuja 10, 90420 Oulu

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Malli Kota löytyy Vantaan ja Oulun myymälästä. Tutustuminen aukioloaikojen puitteissa.

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

16.10.2024 klo 10.51

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä