Huutokaupat.com

Veken Kaluste Oy, Verkkokauppa ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

VEKE.FI Varastopoisto - Anno Halla villamatto, - TOIMITUS KOKO SUOMEEN, Oulu

Katsottu 303 kertaa

1 / 8Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Luonnollinen Anno Halla villamatto OVH 349€


Anno Halla on struktuuripintainen kaunis villamatto, jonka kolmiulotteinen pinta muodostuu ei värien vuoroleikistä. Maton väreinä on luonnolisen beigen sekä vaalean villan harmoinen liitto, johon on sekoitettu hieman tummempaa villan sävyä tuomaan graafisuutta. Struktuuristaan huolimatta matto on melko kevyt villamatoksi, joka tekee siitä käytännöllisen valinnan eri tiloihin.

Maton loimi on 100% puuvillaa ja kuviointi puolestaan tiheään kudottua 100% villaa. Kuvioinnin vuoksi matto on näyttävä, mutta silti harmoninen kokonaisuus, joka sopii moneen kodin eri tilaan. Halla villamatosta on saatavilla useita eri kokoja, joten sitä voi käyttää niin keskilattiamattona, kuin käytävämattonakin. Pienin koko menee myös ihanasti sängyn vierelle makuuhuoneeseen. 

Matto on valmistettu värjäämättömästä villasta, joten tuotteissa voi esiintyä sävyeroja. Villamatto ei kerää kosteutta, joten se tuntuu lämpimän miellyttävältä myös viileämmissä tiloissa. Villa on antistaattinen ja luonnostaan likaa hylkivä materiaali.


Tekniset tiedot


-Käyttötarkoitus: Kotikäyttö, Sisäkäyttöön, Olohuone, Makuuhuone

-Valmistusmaa: Intia

-Hoito- ja pesuohje: Säännöllinen imurointi, Ei suositella imurointia robotti-imurilla

-Hoito-ohjeet matot: Laakavesipesu pesulassa max 30C, kuivatus ilmavasti tasaisella alustalla tai tangolla Säännöllinen imurointi ja tuuletus. Vältä tamppausta. Laakapesu asiantuntevassa pesulassa. Tahrat voi puhdistaa tuoreeltaan puhtaalla kostealla liinalla maton pinnalta pyyhkien ja tarvittaessa käyttää mietoa villapesuun soveltuvaa pesuainetta. Vältä hankausta ja pyyhi tahra reunoilta keskelle päin, jotta estät sen leviämisen.

-Muoto: Suorakulmainen

-Liukuestepohja: Ei

-Sopivuus lattialämmityksen kanssa: Kyllä

-Materiaali: Puuvilla, VillaMateriaali, lisätiedotKude 100% villa, loimi 100% puuvilla. Villa on miellyttävä materiaali, joka tuo lämpöä sisustukseen. Materiaalina se on kestävä ja sen luontainen rasva hylkii likaa. Villalla, kuten kaikilla luonnonkuiduilla, on ominaistuoksunsa, joka haihtuu nopeasti käytössä. Villamattoa valitessa tulee muistaa, että luonnonkuitumaton pinnasta irtoaa aina aluksi hiukan nukkaa, mutta se tasaantuu ajan ja käytön myötä.

-Tuotteessa hapsut: Ei

-Kuosi: Ruudullinen

-Väri: Beige/valkoinen

-Brändi: Anno


Mitat


-Huomioitavaa mitoista: Valmistustavasta johtuen vakiokokoisen maton koko voi poiketa ilmoitetusta koosta +/-2-5 %

-Koko: 190x290 cm

-Pakkausten paino: 9.5 KG

-Leveys (cm): 190

-Pituus (cm): 290


Matossa hieman langanpäitä purkaantunut. (Katso kuvat)


Toimitus onnistuu koko Suomeen Posti pakettina 19€ sis. alv 25,5%.

Mikäli valitset toimitustavaksi Noudon, tuotteet on noudettava 7 vrk:n kuluessa kun olet saanut tiedon Vekeltä, että tuote on noudettavissa.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Veken Kaluste Oy, Verkkokauppa antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Veken Kaluste Oy, Verkkokauppa

Ilmoituksia tällä hetkellä 37 kpl

Ilmoittajan saama palaute

114 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 89 %

Neutraaleja 10 %

Negatiivisia 1 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 19 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 0 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy su 20.10.2024 klo 20.40, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5041489

Katsottu 303 kertaa

Kohteen sijainti

Jääsalontie 10, 90400 Oulu

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

15.10.2024 klo 17.33

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä