Huutokaupat.com

TV-Sävel Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Lenovo ThinkPad T490 14"/i5/16/256Gb **ovh 429€**, Hämeenlinna

Katsottu 53 kertaa

1 / 1

Myydään

KUNNOSTETTU Lenovo ThinkPad T490 14"/i5/16/256Gb KANNETTAVA TIETOKONE 

Yritystason kunnostettu tietokone on edullinen, laadukas ja ympäristöystävällinen valinta ja siksi erinomainen vaihtoehto kotiin, toimistoon tai opiskeluun. Kaikilla kunnostetuilla koneilla on 12 kk takuu.

Yritystason laatu on pro-tasoa
Yrityskäyttöön tarkoitetut tietokoneet ovat valmistajien premium -mallisarjaa, mikä tarkoittaa laadukkaampia ja tehokkaampia komponentteja sekä hienostuneempaa designeä. Nämä laitteet on valmistettu kestämään kovaa kulutusta tavallista tietokonetta pidempään.

Alle 40% uuden vastaavan hinnasta
Yritystason kunnostettujen koneiden hinta on tyypillisesti vain 30-40% uuden vastaavan hinnasta. Jos premium läppäri on uutena maksanut 1500€ - on käytetyn ja kunnostetun hinta tyypillisesti vain 450€. Hinta on usein myös selvästi edullisempi kuin vastaavan tehoinen kuluttajatason uusi laite.

Ammattilaisen kunnostama 12 kk takuulla
7-vaiheinen huolto- ja kunnostusprosessi on hiottu toimivaksi 100.000 koneen kokemuksella ja sen suorittavat tietotekniikan ammattilaiset Suomessa. Akulla on 3kk takuu, kaikilta muilta osin laitteella on 12 kk takuu. 

Ympäristöystävällinen valinta
Kiertotalouslaitteet kuormittavat uusia tuotteita vähemmän ympäristöä. Tietokoneissa se tarkoittaa vähemmän louhittavia alkuaineita maaperästä, vähemmän valmistukseen käytettävää energiaa, vähemmän rahtiin kuluvaa energiaa Aasiasta Suomeen. Kunnostettu tietokone on siis konkreettinen valinta ympäristön puolesta. 

Lenovo ThinkPad T490 on kevyt, kestävä ja suorituskykyinen kannettava monipuoliseen käyttöön. Tämä laadukas laite yhdistää tehokkuuden, kestävyyden ja hyvän akunkeston.

14" FHD IPS
Intel Core i5 8265U
Keskusmuisti 16Gb DDR4
Tallennustila 256Gb SSD
Windows 11
Kuntoluokka A-


"LOISTAVA HINTA-LAATU, UPEA DESIGN"

Näyttö:
Nauti kirkkaista ja terävistä kuvista 14-tuumaisella Full HD IPS -näytöllä, joka tuo elokuvat ja valokuvat esiin parhaalla mahdollisella laadulla.

Suoritin ja muisti:
Varustettu 8. sukupolven Intel Core i5-8265U -suorittimella ja 16 GB keskusmuistilla, tämä laite tarjoaa tarvittavan suorituskyvyn ja sujuvan moniajon kaikissa tilanteissa.

Tallennustila:
256 GB SSD-tallennustila takaa nopean ja luotettavan tallennusratkaisun, joka käynnistää käyttöjärjestelmän ja ohjelmat salamannopeasti. Lisäksi SSD-levyt ovat kestävämpiä ja hiljaisempia kuin perinteiset kiintolevyt.

Rakenne:
Lenovo ThinkPad T490 on suunniteltu kestämään arjen haasteet. Sen kevyt ja kestävä rakenne tekee siitä ihanteellisen matkakumppanin.

Liitettävyys:
Monipuoliset liitännät, kuten USB 3.1 -portit, USB-C -portti ja HDMI  takaavat vaivattoman yhteyden muihin laitteisiin. Langattomat yhteydet, kuten Wi-Fi 5 (AC) ja Bluetooth 4, varmistavat saumattoman yhteydenpidon.

Akku:
Akku pystyy varaamaan vähintään 75 % alkuperäisestä täydestä varauskapasiteetistaan.

Web kamera:
Tietokoneessa on näytön yläpuolelle integroitu web kamera.

Pakkaus sisältää tietokoneen ja virtalähteen. 

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. TV-Sävel Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: TV-Sävel Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 2 kpl

Ilmoittajan saama palaute

2 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 19 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 0 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy pe 18.10.2024 klo 20.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5034140

Katsottu 53 kertaa

Kohteen sijainti

Tiiriönsuontie 2, 13130 Hämeenlinna

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan, myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

12.10.2024 klo 10.17

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä