Huutokaupat.com

Lost & Found Finland Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Apple iPhone 13 128GB Midnight -älypuhelin, A2633, Vantaa

Katsottu 91 kertaa

1 / 2Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Käytetty, pientä pintanaarmua näytössä mutta muuten ok. Akun maksimikapasiteetti 89% eli käyttöikää riittää. Mukana laturi.


Apple iPhone 13 -älypuhelin hämmästyttää huippunopealla A15 Bionic -prosessorilla, 5G-tuella sekä kennoa liikuttavalla kuvanvakaimella varustetulla 12 megapikselin kaksoiskameralla. Lisäksi se nappaa entistä enemmän valoa ja yksityiskohtia, myös pimeiltä alueilta. Älypuhelin on varustettu Ceramic Shield -näytönsuojalla, ja sillä on IP68-sertifiointi.

Klassinen muotoilu ja hämmästyttävä kestävyys
Sulavalinjaisen iPhone 13 -älypuhelimen kehys on alumiinia ja tausta lasia. Apple ja Corning ovat toimineet läheisessä yhteistyössä huipputasoisen näytönsuojan luomiseksi, ja näin ollen laitteen kosketusnäyttö onkin kyetty suojaamaan erittäin tehokkaasti. Lopputuloksena syntynyt Ceramic Shield -näytönsuoja yhdistää lasiin nanokeraamisia kristalleja. Älypuhelimella on myös IP68-luokitus, jonka ansiosta se on paitsi roiskeenkestävä, mytta selviytyy myös jopa 30 minuuttia kestävästä upotuksesta kuuden metrin syvyyteen.

Super Retina XDR -näyttö
Reunasta reunaan kurottava Super Retina XDR OLED -kosketusnäyttö tarjoaa enemmän tilaa sisällölle, mutta samanaikaisesti säilyttää laitteen fyysisen koon helposti käsiteltävänä vain yhdellä kädellä. Näytössä on 2532 × 1170 pikselin resoluutio sekä 460 ppi:n pikselitiheys, joiden ansiosta yksityiskohdat näkyvät erittäin tarkasti. True Tone- ja HDR-teknologiat puolestaan tarjoavat äärimmäisen tarkat värit. Kosketusnäytössä on 800 nitin huippukirkkaus tavanomaisessa käytössä, mutta HDR-sisältöä tarkasteltaessa huippukirkkaus kohoaa jopa 1200 nitiin. Näin ollen näyttö on helppolukuinen myös kirkkaassa auringonvalossa.

Tehokas prosessori
A15 Bionic -kuusiydinprosessorissa on kaksi suorituskykyistä sekä neljä energiatehokasta ydintä, uusi neljäytiminen grafiikkayksikkö ja upouusi 16-ytiminen Neural Engine. Äärimmäisestä suorituskyvystään huolimatta laite on myös erittäin energiatehokas 5nm valmistusprosessinsa ansiosta.

Kaksoiskamerajärjestelmä laajakulma- ja ultralaajakulmakameroilla
Älypuhelimessa on hämmästyttävä kaksoiskamerajärjestelmä, johon sisältyy häkellyttävä ultralaajakulmakamera. Se mahdollistaa kauniiden valokuvien ja 4K-videoiden nappaamisen, ja soveltuu loistavasti esimerkiksi maisemien, ryhmien, suurten sisätilojen ja toimintakohtausten kuvaamiseen. Ultralaajakulmakamera nappaa myös entistä enemmän yksityiskohtia pimeiltä alueilta. 12 megapikselin laajakulmakamera puolestaan luo kauniisti valaistut valokuvat heikoissakin valaistusolosuhteissa uuden yökuvaustilan avulla. Lisäksi kamerassa on uusi kennoa liikuttava optinen kuvanvakain, jonka ansiosta lopputulokset ovat teräviä myös silloin, mikäli kätesi vapisevat. Muotokuvatila tarjoaa kuusi tehostetta, ja Depth Control -tila mahdollistaa luonnollisen taustan sumennuksen sekä useampien valaistusasetusten hyödyntämisen.

Cinematic-tila ammattitasoisille videoille
Hyödynnä videoita kuvattaessa uutta Cinematic-tilaa, joka vaihtaa tarkennusta automaattisesti kohteesta toiseen, ja luo näin luonnolliset syvyysefektit ja tarkennuksen vaihdoksen. Se osaa myös odottaa uuden kohteen ilmaantumista kuvaan, ja tarkentaa siihen tämän ilmestyttyä. Älypuhelimen erinomaisten prosessointiominaisuuksien ansiosta voit säätää videoita vielä kuvaamisen jälkeenkin. Tekniikan ansiosta luot ammattimaista sisältöä iPhone-älypuhelimellasi.

TrueDepth-etukamera
Laitteen etuosassa sijaitseva 12 megapikselin TrueDepth-kamera tuottaa korkealaatuiset selfiet ja ryhmäkuvat kauniilla väreillä. Voit myös ottaa hidastettuja ja korkealaatuisia selfieitä eli “slofieita” etukameraa käyttämällä.

Uuden sukupolven Smart HDR 4
Koneoppimista hyödyntävä Smart HDR 4 maksimoi jokaisen kuvan potentiaalin säätämällä kirkkautta, värejä ja valkotasapainoa. Se tuottaa kauniit valokuvat sekä videot kaikissa valaistusolosuhteissa, ja nappaa myös ihonsävyt ja tekstuurit täydellisesti.

iOS 15
Älypuhelimessa on entistäkin parempi iOS 15 -käyttöjärjestelmä. SharePlay-ominaisuuden ansiosta voit soittaa FaceTime-puheluja keskeyttämättä elokuvan katselua, musiikin kuuntelua tai ruudun jakamista. Grid-näkymä näyttää kaikki keskusteluun osallistujat samankokoisissa ruuduissa, joka parantaa ryhmäkeskusteluiden laatua. Ilmoitukset ovat uudelleensuunniteltuja, ja näyttävät kontaktien ja sovellusikonien kuvat suurempina tunnistamisen helpottamiseksi.

Muut ominaisuudet:
- Tukee kahta SIM-korttia (fyysinen nanoSIM + virtuaalinen eSIM)
- Turvallisempi Face ID
- Huippunopea Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 ja yhden kosketuksen NFC-pariliitos
- Langaton MagSafe-lataus (enintään 15 W)
- Langaton Qi-lataus (enintään 7,5 W)


Käytetyn laitteen ostaminen on ympäristöystävällinen valinta!


Laitteet myydään tyhjennettynä ja toimiviksi testattuina, mutta tuotteitamme koskee myös kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Lost & Found Finland Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Lost & Found Finland Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 63 kpl

Ilmoittajan saama palaute

103 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 89 %

Neutraaleja 10 %

Negatiivisia 1 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 24 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 20 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 10 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy la 2.11.2024 klo 20.40, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5032801

Katsottu 91 kertaa

Kohteen sijainti

Porttikaari 7, 01200 Vantaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Ei näyttöä

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

11.10.2024 klo 13.47

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä