Huutokaupat.com

Hämeenlinnan Kaupunki, Kaupunkirakenne ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Betoniponttonilaituri, noin 65 metriä, Hämeenlinna

Katsottu 1 406 kertaa

1 / 21Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Betoniponttonilaituri, kokonaispituus noin 65 metriä. Myydään yhtenä kokonaisuutena, ei mahdollisuutta ostaa osia laiturista. Laiturikokonaisuudesta myydään pelkkä kelluva runko-osuus, ilman kuvissa näkyviä veneaisoja, aisojen kiinnikkeitä, veneiden kiinnityslenkkejä, laiturin ankkurointiketjuja tai ankkuripainoja.


Laiturissa on 8kpl betoniarkkuja, joista kahdessa pinnan päällä havaittavia isompia murtumia. Kaikki betoniarkut kelluvat suorassa ja normaalilla korkeudella edelleen.


Laituri myydään suoraan vedestä, irrotettuna sijainnistaan ja ostaja noutaa/siirtää laiturin sovitusti syksyn 2024 aikana vedestä omalla kustannuksellaan. Laituri irrotetaan viikolla 44/2024


Hämeenlinnan Kaupungille ei saa kohdistua kuluja ostetun laiturin siirroista kaupanteon jälkeen tai ennen. Laiturin nosto onnistuu lähimmillään Hämeenlinnan laivarannasta, noin 500m päästä nykyisestä sijainnista.


Laiturin lähempi katselmus mahdollista pyydettäessä. Laituri on nähtävillä rannalta käsin vapaasti, laiturille kulku lukitun portin kautta.


Laiturin sijainti, Lähin osoite: Koulukatu 1, 13100 Hämeenlinna. (Google maps)


Havaitut viat: betoniponttoneissa osin halkeamia kiinnityksissä ja nurkissa. Pintalaudoitus vanha ja osin pehmeitä lautoja. Runkopalkit ja tukiosat vielä pääosin kelvollisessa kunnossa.


Laituri myydään viranhaltiapäätöksellä HML/5108/10.03.01.04/2024


Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Kohde myydään siinä kunnossa, kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Havaitut viat

Ponttoneissa osin murtumia ja halkeamia

pintalaudoitus vanha ja pehmennyt

Laiturielementtien liitokset osin heikkoja

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Hämeenlinnan Kaupunki, Kaupunkirakenne antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Hämeenlinnan Kaupunki, Kaupunkirakenne

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajan saama palaute

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 100 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus ei mahdollinen
  • Nouto 0 €
  • Käsittelykulu 2 €

Huutokauppa päättyy to 17.10.2024 klo 16.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5031086

Katsottu 1 406 kertaa

Kohteen sijainti

Koulukatu 1, 13100 Hämeenlinna

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan viikolla 42, Tomi Nurmi, p 0504714284, tomi.nurmi@hameenlinna.fi

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

10.10.2024 klo 15.50

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä