Huutokaupat.com

Metsähallitus Liiketoiminta myy

Vapaa-ajan asumiseen tarkoitettu tontti RA 615-1 Röhkömukanmaa III-nimiseltä alueelta, Kolari

Katsottu 1 707 kertaa

1 / 9

Myydään

Tontti sijaitsee Kolarin kunnassa Äkäslompolossa valaistun ladun ja laskettelurinteiden lähellä. Jounin kaupalle ja muihin keskustan palveluihin on matkaa noin kolme kilometriä. Alueen vieressä ovat myös Pallas-Ylläs kansallispuiston vaellusreitit ja palvelut.

Tontin pinta-ala on 1194 m2, kiinteistunnus on 273-402-105-231. Kaavamerkintä on RA eli loma-asuntojen korttelialue ja sille osoitettu rakennusoikeus on 160 + 30 k-m2.

Alueelle ei ole laadittu erillisiä rakennustapaohjeita, joten loma-asunnot tulee rakentaa asemakaavamääräysten mukaisesti. Maalämpökaivojen poraaminen on sallittua. Tarkemmat tiedot rakentamiseen liittyvistä asioista saa Kolarin kunnan rakennusvalvonnasta.

Alueen tontit ovat heti rakennettavissa: kadut on rakennettu ja liittymät sijaitsevat tonttien rajalla.

Vesi- ja viemäriliittymän suuruus on 40 euroa / k-m2 eli 7600 euroa / tontti (alv 0%) Metsähallitus perii tämän summan ostajilta erikseen kaupan yhteydessä. Huutokauppatarjous ei siis sisällä tätä summaa.

Vesihuoltoyhtiö Tunturi Lapin Vesi Oy perii ostajalta vesi- ja viemäriliittymän esivalmistelumaksun, lomamökki/omakotitalo: 1888,78 € (sis. alv 25,5 %) tai paritalo/parimökki 1192,25 €/asunto (sis. alv 25,5 %) liittymän käyttöönoton yhteydessä. Mahdollisen rakennusoikeuden ylityksen osalta ostaja maksaa yhtiölle 40 euroa / k-m2 (hinta 2024).

Sähköliittymän hinta ostajalle on 2200 euroa (alv 0 %). Liittymämyynti TLS Verkko Oy. (hinta 2024)

Tontilla on saatavilla valokuituvalmius. Ostaja voi halutessaan tilata valokuituliittymän Verkko-osuuskunta Ylläksen Laajakaistalta. Liittymä takaa huippunopean ja toimintavarman laajakaistayhteyden. Liittymänhinta määräytyy voimassa olevan hinnaston mukaisesti.


Röhkömukanmaa III sijaitsee Luontokeskus Kellokkaan länsipuolella. Tontit sijoittuvat Äkäslompolon kylää huomattavasti korkeammalle rinteeseen, jossa on leppeämmät talviolosuhteet kuin alhaalla kylässä. Alue on rauhallisella paikalla ja tonteilta avautuvat upeat näkymät läheisille tuntureille. Alueen tontit ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon. Tutustuthan huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com -kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä. Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle.


Mikäli tontti ei tavoita Metsähallituksen sille määrittelemää minimihintaa, tontti vapautetaan kiinteähintaisena myyntiin laatumaa.fi-sivustollemme, jolloin tonteille lisätään myös vuokrausmahdollisuus. Pyydämme huomioimaan, että Metsähallitus pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkeimman tarjouksen eikä suurimman tarjouksen tehneellä ole etuosto-oikeutta siinä vaiheessa, jos tontti siirretään kiinteähintaiseen myyntiin. Huutokauppailmoitukseen annettu lähtöhinta ei ole Metsähallituksen määrittelemä minimihinta.

Kohteeseen tutustuminen Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.


Myyjän antamat tiedot Metsähallitus Liiketoiminta vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.


Kaupan solmiminen
Huutokaupassa korkeimman tarjouksen tehneen tulee allekirjoittaa kauppakirja vuoden 2024 loppuun mennessä.

Kiinteistökaupasta ostajan maksettavaksi kauppahinnan lisäksi tulee varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta.

Mikäli kauppa tehdään Maanmittauslaitoksen kiinteistövaihdannan sähköisessä palvelussa varainsiirtoveron lisäksi ostaja maksaa 221 euroa. Maksu sisältää lainhuudon hakemisen. Metsähallitus Liiketoiminta laatii kauppakirjan ilman erillistä veloitusta.


Kaupasta vetäytyminen Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Tiedostot

  • kaavakartta_-määräys_röhkömukanmaa_III.pdf
  • toimituskartta_Röhkömukanmaa_III.pdf
  • 105-231_rasitustodistus.pdf
  • 105-231_kiinteistorekisteriote.pdf
  • 105-231_lainhuutotodistus.pdf
  • 105-231_karttaote.pdf

Ilmoittaja: Metsähallitus Liiketoiminta

Ilmoituksia tällä hetkellä 7 kpl

Ilmoittajan saama palaute

1 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 80 000 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy pe 25.10.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5028478

Katsottu 1 707 kertaa

Kohteen sijainti

Kalliometsäntie, tontti RA 615-1, 95970 Kolari

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Kiinnostuneet voivat käydä vapaasti tutustumassa alueeseen.

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

9.10.2024 klo 13.01

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä