Huutokaupat.com

Hilma-Team Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

2 kpl Aurinkoenergiavalaisinta 468LED liiketunnistemella, Hämeenlinna

Katsottu 17 kertaa

1 / 9Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

2 kpl Aurinkoenergiavalaisinta 468LED liiketunnistemella yhdellä huudolla eniten tarjoavalle.


Ominaisuudet:

1. Kirkkaampi aurinko-LED-valaistus: 468 kpl päivitettyjä LED-valoja, uusin ja kehittynein teknologia markkinoilla tänään. Se tuo erittäin valoisan ympäristön kotiisi. Käytä vain mukana tulevia ruuveja tämän ulkovalon asentamiseen, virtaa tai johtoja ei tarvita. Suosittelemme, että valitset sijainnin, joka varmistaa, että aurinkopaneelit voivat imeä auringonvaloa ja maksimoida pitkäaikainen yövalaistuksen. Suositeltu asennuskorkeus on 1,8-2,5 metriä.

2. 3 valinnaista valaistustilaa: LED-valonheitin sammuu automaattisesti päivällä ja syttyy automaattisesti yöllä. ① Aina päällä -tila: Valo syttyy yöllä ja pysyy päällä 6 tuntia keskisuurella kirkkaudella liiketunnistuksen kanssa tai ilman. ② Himmennettävä anturin ohjaus: Valo syttyy automaattisesti himmennystilassa yöllä ja kirkastuu 20-25 sekuntia, kun liikettä havaitaan. ③Motion Sensor Mode: Kun se havaitsee liikkeen, valo palaa vain 20-25 sekuntia.

3. Aurinkovalot sisä- ja ulkotiloihin: Älä koskaan enää ole huolissasi riittämättömästä aurinkoenergian varastoinnista! Irrotettavan rakenteen ansiosta voit asentaa liiketunnistimen ulkovalaisimen minne tahansa, missä tarvitset valaistusta, sisätiloihin, ulkotiloihin, pihaan, puutarhaan ja autotalliin, minkä jälkeen voit sijoittaa aurinkopaneelin aurinkoiseen paikkaan. Ja sen mukana tulee 5 metrin kaapeli, joten sinun ei tarvitse huolehtia kaapelin pituuden puutteesta, joka vaikuttaa luovuutesi.

4. Turvallinen ja energiaa säästävä: IP65 vedenpitävä kotelomateriaali LED-aurinkovalolle on valmistettu kestävästä ja lujasta ABS:stä. Kestää lunta, pakkasta, korkeita lämpötiloja, sateita ja muita äärimmäisiä sääolosuhteita. Ulkona toimivat aurinkovalot ovat energiatehokkaampia, sillä ne muuttavat jopa 20 % auringonvalosta sähköksi. 1800 mAh akun kapasiteetti tekee valaistuksesta pidempään kuin muut vastaavat tuotteet.

5. Huomautus: Valotunnistimen aurinkovalot eivät syty päivällä tai kirkkailla alueilla, koska aurinkopaneelin lähellä on valoanturi, joka syttyy, kun sitä ei ole kytketty.


Tekniset tiedot:

Valonlähde: LED aurinkovalo

Materiaali: ABS-muovi

Aurinkopaneeli: 5,5V 1,5W

Akun kapasiteetti: Sisäänrakennettu 3,7 V 1800 mAh

LED-määrä: 468 kpl

Värilämpötila: kylmä valkoinen 6000-6500K

Vesitiivis: IP65 taso

Kantama: 10-16 jalkaa

Tunnistuskulma: 120°

Polttimon mitat: 140 x 100 x 50 mm

Aurinkopaneelin koko: 140 x 83 x 5 mm


Tuotelista:

1 * Aurinkoenergia-valaisin

1 * Aurinkopaneeli


Noutomahdollisuus. Ohjeet saat kysymällä mailitse.


Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Hilma-Team Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Hilma-Team Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 101 kpl

Ilmoittajan saama palaute

73 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 64 %

Neutraaleja 29 %

Negatiivisia 7 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 29,95 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 20 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy su 20.10.2024 klo 17.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5027980

Katsottu 17 kertaa

Kohteen sijainti

Kysy, 13210 Hämeenlinna

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan 050-61337

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

9.10.2024 klo 10.09

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä