Huutokaupat.com

Hilma-Team Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

2 kpl Aurinkoenergiavalaisinta 386LED liiketunnistemella, Hämeenlinna

Katsottu 20 kertaa

1 / 7Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

2 kpl Aurinkoenergiavalaisinta 386LED liiketunnistemella yhdellä huudolla eniten tarjoavalle.


Valaisin ulkokäyttöön, IP65 vedenpitävä, liiketunnistin Solar Street Light, 384LEDs 2000lm erittäin kirkas valaisin etuovelle, kadulle, takapihalle jne.


Ominaisuudet:

1. Pikalataus: Monikiteisillä piiaurinkopaneeleilla muunnostehokkuus on 1,2-kertainen perinteisiin paneeleihin verrattuna. Normaaliolosuhteissa täysi latausaika auringonvalossa on 6 tuntia. Valaisin on varustettu 2400mAh ladattavalla litiumioniakulla, joka voi toimia 2-3 yötä täydellä latauksella.


2. Suuri kirkkaus: 384 sisäänrakennetulla LEDeillä valo on 2-3 kertaa kirkkaampi kuin tavallinen, jossa on vain 120-180 LEDiä. Tämä liiketunnistimella varustettu valaisin on suunniteltu tarjoamaan erittäin kirkasta valaistusta suurille alueille ja valaisemaan ulkoseiniäsi, etuovea, terassia, pihaa, autotallia, puutarhaa yms..


3. 4 valotilaa: Tunnistintila: syttyy kun henkilö tulee, ja sammuu 20 sekuntia henkilön lähtemisen jälkeen; Induktio+hämärä tila: syttyy kun ihmiset tulevat, ja 10 % hämäryys, kun ihmiset lähtevät; Heikko valo ei-induktiivinen tila: 50 % heikko valo; Off-tila: valo ei pala.


4. Liiketunnistin: Tässä aurinkoenergialla toimivassa valaisimessa on erittäin herkkä liiketunnistin, joka on herkkä liikkuville kohteille 5-10 metrin etäisyydellä. Se reagoi nopeasti ja valaisee sinua pimeässä ympäristössä ja varoittaa myös varkailta, mikä tekee siitä aurinkoenergialla toimivan ulkoiluvalaisimen.


5. IP65 vedenpitävä: Korkean lämpötilan kestävyyden ja IP65 vedenpitävän ja pölynkestävän toiminnon ansiosta se sopii paremmin asennettavaksi ulkotiloihin ja voi toimia erilaisissa ankarissa ilmasto-ympäristöissä, olipa kyseessä sade, lumi, korkea lämpötila, tuuli, sumu ja muut ankarat ympäristöt .


Helppo asennus:

Vaihe 1: Poraa reiät valittuun asennusasentoon.

Vaihe 2: Kiinnitä valon kiinnike ruuveilla.

Vaihe 3: Säädä valon kiinnikettä manuaalisesti kulman määrittämiseksi.


Tekniset tiedot:

Koko: 22x10x10 cm

Paino: 600g

Kirkkaus: 2000 lumenia

Lampun helmet: 384 LED

Värilämpötila: 6000-6500K


Tuotelista:

1 * Aurinkoenergia pylväskatuvalaisin

1 * Kaukosäädin

1 * Kiinteä kannatin



Noutomahdollisuus. Ohjeet saat kysymällä mailitse.


Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Hilma-Team Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Hilma-Team Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 101 kpl

Ilmoittajan saama palaute

73 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 64 %

Neutraaleja 29 %

Negatiivisia 7 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 29,95 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 20 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy la 19.10.2024 klo 16.44, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5027780

Katsottu 20 kertaa

Kohteen sijainti

Kysy, 13210 Hämeenlinna

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan 050-61337

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

9.10.2024 klo 9.42

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä