Huutokaupat.com

Pyörä-Nurmi Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Orbea Laufey H30. Uusi ja käyttämätön alkuperäisessä pakkauksessa,, Rauma

Katsottu 290 kertaa

1 / 1Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Rungon koko: XL

Ovh: 1749€


HAUSKUUDEN MESTARI ORBEA LAUFEY H30

Laufey on Orbean fiksuin ja monipuolisin pyörämalli. Ei voi sanoa, että Laufey sopii vain tietyntyyppiselle kuskille - me uskallamme sanoa, että tämä malli sopii jokaiselle maastokuskille ja sillä on erittäin hauska ajaa! Laufeyssa on juuri sitä mikä tekee maastopyörästä hauskan: loiva simppeli trailipyörä joka sopii kaikentyyppiseen maastoon ala ja ylämäkeen. Laufey voi olla jollekin se ensimmäinen maastopyörä tai toiselle se viimeisin maastopyörä. Olet sitten aloittelija tai pitkänlinjan maastokuski. Laufey on todellinen "Jack of all trades" ja hauskuuden mestari, jossa on 29 kiekot ja 140mm keula.


29 KIEKOT PITOA JA VAUHTIA

Pitkille nopeille lenkeille monentyyppisillä alustoilla 29 kiekot on selvä valinta. 2,6" leveät renkaat tarjoavat suuremman kontaktipinta-alan, joka tarkoittaa enemmän pitoa. Suurempi määrä renkaan nappuloita ottaa kiinni polkuun samanaikaisesti, joten pito ei häviä helposti mutkissa tai jarruttaessa.


TRAILIGEOMETRIA

LOIVA OHJAUSKULMA - Vakaampi

MATALA KESKIÖ - luonnollinen ja vakaa kurveissa

PIDEMPI VAAKAPUTKI - Paljon liikkumatilaa pyörän päällä ja enemmän balanssia

PIDEMPI AKSELIVÄLI - Vakaa kovissa vauhdeissa

JYRKKÄ SATULAKULMA - Hyvä ajoasento

LYHYT SATULAPUTKI - Pidempi hissimatka


HYDROFORMATTU RUNKO

Olemme suunnitelleet alumiinisten runkoputkien muodot ja seinämävahvuudet lisätäksemme rungon jäykkyyttä ja kestävyyttä. Monet putket ovat ohennettuja keskiosasta säästääksemme painoa ja jämäkämpiä hitsaus-saumojen läheltä. Alumiinirunkojen valmistuksessa käytämme yhtä hienostunutta tekniikkaa kuin hiilikuiturunkojen valmistuksessa. Uskallamme sanoa, että alumiinirunkomme eivät ole ikinä toiseksi parhaita verrattuna muihin.


LUOTETTAVUUS

Laufey on suunniteltu keräämään kilometrejä ja näkemään paljon erilaisia polkuja. Pidimme rungon kevyenä ja valitsimme komponentit kestäviksi, koska tällä mallilla on tarkoitus ajaa kovaa.


TAOTTU TAKAKOLMIO
Halusimme maksimaalisen rengastilan ja jäykkyyttä takakolmioon. Siksi teimme Laufeyhyn oman takakolmion haarukan joka on taottu ja ja sen jälkeen viimeistelty CNC-koneistamalla tarkasti standardimme mukaisesti. Se ei ole uutta teknologiaa, eikä halpaa, mutta koimme että se oli loistava tapa tehdä Laufey.


Rungon koko: XL

Ovh: 1749€

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Pyörä-Nurmi Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Pyörä-Nurmi Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 14 kpl

Ilmoittajan saama palaute

2 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 79,90 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 25 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy ke 16.10.2024 klo 19.52, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5025286

Katsottu 290 kertaa

Kohteen sijainti

Kauppakatu 3, 26100 Rauma

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

8.10.2024 klo 8.29

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä