Huutokaupat.com

Preeco Trading Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

POHJOLA MOTORS 3kpl Minikrossia 49cc Lava, Hollola

Katsottu 267 kertaa

1 / 7Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Rekisterissä
Ei vaadi rekisteröintiä
Liikennevakuutus voimassa
Ei
Katsastettu
Ei vaadi katsastusta
Päästömuunneltu
Ei

Asiakaspalautus reklamaatioita joissa vikoja ja osia otettu, lue alta viat. Eli ammattilaisen korjaukseen! Huom. kuvissa uusia minikrosseja ja lavalla näkyy nämä myytävät, laitteessa saattaa olla kulumaa jne.


Tässä tuotetiedot:


Minikrossi 49cc, oranssi

Uusittu 49CC minikrossi on entistä parempi ja näyttävämpi! Mopo on saanut täysin uuden ulkonäön jossa yhdistyy sporttisuus sekä upeat yksityiskohdat. Upean ulkokuoren alla murisee entistä laadukkaampi ilmajäähdytteinen 49CC HIGH PERFORMANCE moottori, joka mahdollistaa jopa 40 km/h nopeuden. Moottorin vetokäynnistin on myös paranneltua mallia ja se on kevennetty. Ilmatäytteiset 10'' kuvioidut renkaat tarjoavat pitoa ja ajomukavuutta myös epätasoisessa maastossa.

Minikrossi on täydellinen aloitteleville ja jo vähän kokenemmillekkin kuskeille. Säätöruuvin avulla krossin nopeutta on helppo säätää kuskille sopivaksi, ja nopeutta voidaan nostaa taitojen kehittyessä. Mopo pysähtyy kovemmastakin vauhdista varmasti ja turvallisesti takana olevien levyjarrujen ansiosta. Automaattivaihteiston ansiosta lapsi voi keskittyä puhtaasti ajamiseen, eikä vaihteiden vaihtamiseen tarvitse keskittyä. Krossi on varustettu myös tappokytkimellä, joka sammuttaa mopon jos ote irtoaa ohjaustangosta, ja vähentää lisävahinkoja.


Huom! Värilliset teippaukset toimitetaan irtonaisena paketin mukana.


Ominaisuudet

✔ HIGH PERFORMANCE MOOTTORI:  Krossin 49CC 1-sylinterinen ilmajäähdytteinen moottori tarjoaa mukavasti potkua kaiken tasoisille kuskeille. Helposti käyntiin kevennetyllä vetokäynnistimellä.

✔ HELPPO AUTOMAATTIVAIHTEISTO: Automaattivaihteiston ansiosta lapsi voi keskittyä täysin ajamiseen, kun vaihteista ei tarvitse murehtia.

✔ TEHOKKAAT JARRUT:  Laadukkaat jarrut ovat oleellinen ominaisuus minikrossissa. Levyjarrut takana ja edessä takaavat turvallisen pysäyttämisen kaikissa maastoissa.

✔ NÄPPÄRÄ NOPEUDENSÄÄTÖ: Minikrossin nopeutta on helppo rajoittaa rajoitusruuvin avulla. Lapsen on helppo kehittyä aina sopivalla nopeudella.

✔ TURVALLINEN KAIKENTASOISILLE: Tappokytkimen ansiosta mönkijä sammuu jos ote irtoaa. Kuvioidut ilmatäytteiset renkaat tarjoavat hyvän pidon ja mukavan kyydin.

Tekniset tiedotMitat127 x 60 x 75 (cm)Laatikon mitat108 x 28 x 55 (cm)Istuinkorkeus59cmPainoraja50kgPaino23kgMoottoriHIGH PERFORMANCE 49cc 1 sylinterinen, ilmajäähdyteinenMax. nopeus45 km/hKäynnistysVetokäynnistinVetotapaKetjuMaksimiteho2.5 kw / 8000r/minMaksimivääntö3.5 Nm / 6400r/minRenkaat2.50-10''

Havaitut viat

Kolme 49cc minikrossia, kaikista otettu osia eli puuttuu osia ja käytön jälkiä kaikissa.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Preeco Trading Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Preeco Trading Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 7 kpl

Ilmoittajan saama palaute

1 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 100 %

Neutraaleja 0 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 99 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 29 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy to 10.10.2024 klo 20.10, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5023451

Katsottu 267 kertaa

Kohteen sijainti

Soisalmentie 3, 15860 Hollola

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

7.10.2024 klo 10.19

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä