Huutokaupat.com

Ulosottolaitos, Oulu realisointi (Oulu, Raahe, Kajaani) myy

Ulosmitattu omakotitalo, 130 m2, Rovaniemi

Katsottu 3 740 kertaa

1 / 12

Myydään

Myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä asuinkiinteistö osoitteessa Jäämerentie 54, 96400 Rovaniemi.


Kiinteistö

Kiinteistötunnus: 698-401-47-24

Pinta-ala: 945 m2

Maasto: Rinne

Tontti: Ei merkitty kaavatontiksi.

Kunnallistekniikka: Ei ole liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon. Käyttövesi tulee omasta porakaivosta. Viemäröinti on oma, umpisäiliöllinen järjestelmä. Kiinteistökatselmuksen hetkellä 17.6.2024 käyttövesijärjestelmä oli viallinen, taloon ei tullut vettä.

Rakennusoikeus: Kaavassa ei merkittyä rakennusoikeutta. Kaavamerkintä PL: Luonnontilassa säilytettävä puistoalue. Kiinteistölle rakentaminen vaatinee siis poikkeamisluvan.

Kaavatilanne ja -tiedot: Asemakaava, Rovaniemen kaupunki. Kaavamerkintä PL: Luonnontilassa säilytettävä puistoalue. Yleiskaavassa kiinteistön kohdalle merkitty kevyen liikenteen yhteystarve - merkintä.

Osuudet yhteisiin alueisiin: Ei

Kiinteistöllä sijaitsevat rakennukset: Omakotitalo.

Muita rakennelmia: Kiinteistön rajalla, osin naapurikiinteistön puolella sijaitseva ulkorakennus. Leikkimökki.

Rasitteet ja käyttöoikeudet: Tieoikeus 2 M LEVEÄLLÄ ALUEELLA Oikeutetut: 698-401-47-25 (X) PULLI I (lakannut rekisteriyksikkö) Rasitettu: 698-401-47-24 RINNE


Rakennukset

Rakennustyyppi: Omakotitalo

Rakennusvuosi: 1948

Rakennusmateriaali: Puu

Seinärakenne: Puuverhous ja puurakenteisia väliseiniä.

Kattotyyppi ja -materiaali: Harjakatto, peltikate

Sähköliittymä: Kohteessa on sähköliittymä kokoa 3x25A.

Lämmitys: Suora sähkölämmitys, lämmönlähteenä seinäpatterit ja lattialämmitys. Lisäksi talossa on kaksi tulisijaa sekä kaksi ilmalämpöpumppua. Ilmanvaihtojärjestelmä: Painovoimainen

Asuinpinta-ala: 130 m2

Kerroslukumäärä: 3

Asunnon kokoonpano: Talon asuintilat ovat kolmessa kerroksessa. Kylpyhuone ja sauna sijaitsevat kellaritilassa. Keskikerroksessa on keittiö ja olohuone. Yläkerrassa on kaksi suurta makuuhuonetta.

Tehdyt peruskorjaukset Peruskorjaus tehty 1980 luvun alussa. Vesikate uusittu 2011. Kellarikerros (takkahuone, sauna, ph) remontoitu vuosien varrella.

Tehdyt kuntotarkastukset Taloon on suoritettu kuntotarkastus Insinööritoimisto Lapikas Oy:n toimesta 15.9.2022. Raportti liitteenä.


Omaisuus on ulosmitattu ja se myydään ulosottomiehen toimittamalla vapaalla myynnillä noudattaen soveltuvin osin ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja.


Ostajaehdokkaita kehotetaan tutustumaan hyvin myytävänä olevaan kohteeseen, myyntiesitteeseen sekä liitteenä oleviin asiakirjoihin. Liitteenä oleva kuntoarvioraportti sisältää pohjapiirroskuvia.

Myyntiehdot

Kohde myydään nostotarjouksin www.huutokaupat.com -internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa 02.10. - 04.11.2024 välisenä aikana. Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä. Tarjousten esittämisen määräaika päättyy klo 18.00 tai kolme minuuttia viimeisen hyväksytyn tarjouksen jälkeen.


Ulosottolaitos ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt. Ulosottomies päättää korkeimman tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä erikseen.


Nettihuutokaupassa jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, on tarjouksen tekijä velvollinen maksamaan tarjoamansa kauppahinnan sovitun maksuajan kuluessa. Tarjotun kauppahinnan maksamatta jättäminen voi johtaa ulosottokaaren 5 luvun 25 §:n mukaiseen ostajan korvausvelvollisuuteen.


Ulosottoviranomainen pidättää oikeuden lopettaa myynti tai jatkaa myyntiaikaa.


---------------------------------


Objektets försäljningsvillkor


Objektet säljs på nätauktion med höjningsbud på webbplatsen www.huutokaupat.com under tiden 02.10. - 04.11.2024. Deltagande i auktionen kräver registrering. Tidsfristen för att lämna bud upphör kl. 18:00 eller tre minuter efter det sista godkända budet.


Utsökningsverket ansvarar inte för funktionen i tjänsteleverantörens system. Det högsta budet är det bud som tjänsteleverantörens system godkänt som högsta.

Utmätningsmannen beslutar separat huruvida det högsta budet ska godkännas eller förkastas.


Buden som ges i nätauktionen är bindande. Om ett bud godkänns, är den som gett budet skyldig att betala den erbjudna köpesumman inom avtalad betalningstid. Underlåtelse att betala den erbjudna köpesumman kan leda till köparens ersättningsskyldighet i enlighet med 5 kap. 25 § i utsökningsbalken.


Utmätningsmyndigheten förbehåller sig rätten att sluta försäljningen eller förlänga försäljningstiden.

Tiedostot

  • Myyntiesite puhd.pdf
  • kiinteistorekisteriote puhd.pdf
  • karttaote (1) puhd.pdf
  • Kuntoarvio Jäämerentie 54 puhd.pdf
  • Yleiset huutokauppaehdot puhd.pdf
  • Allmänna auktionsvillkor puhd.pdf

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy ma 4.11.2024 klo 18.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5015210

Katsottu 3 740 kertaa

Kohteen sijainti

Jäämerentie 54, 96400 Rovaniemi

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Esittely torstaina 24.10.2024 klo 13.00. Esittelyyn ilmoittauduttava etukäteen ulosottoylitarkastajalle puh. 029 56 58536 viimeistään 23.10.2024 klo 12.00. Esittelyä ei järjestetä, mikäli ilmoittautumisia ei tule.

Tiedustelut

Ulosottoylitarkastaja Veli-Pekka Jakkila

+358 29 5658536

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

2.10.2024 klo 13.20

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä