Huutokaupat.com

Kamux Suomi Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Mercedes-Benz C, 2015, Forssa

180 BlueTec A Premium Business / Navi / Vakkari / 217tkm

Katsottu 1 154 kertaa

1 / 31

Myydään

Malli
Mercedes-Benz C
Rekisteritunnus
NJZ-989
Vuosimalli
2015
Käyttöönottokuukausi
6/2015
Päästömuunneltu
Kyllä, ks. havaitut viat
Mittarilukema
218 000 km
Moottori
1.6l Diesel, 85 kW
Vetotapa
Takaveto
Vaihteisto
Automaatti
Myydään korjattavaksi tai varaosiksi.

Tervetuloa huutokauppaostoksille!

Huutokaupat.comissa myytävät automme ovat tyypillisesti meillä myynnissä olevien autojen kokeneempaa kaartia.
Koko yli 5000 käytettävän auton valikoimamme näet helposti kotisivuiltamme! 

Auton parhaita puolia ovat:


  • Huuda tästä itsellesi musta C-mersu adbluen osalta vakioitavaksi tai vaihtoehtoisesti ajele tälläisenään. Huomioithan että 1.6.2024 alkaen päästömanipuloidulla ajoneuvolla ajaminen on sakolla rangaistavaa.

  • Suomi-auto Navigointijärjestelmä Vakionopeudensäädin Pysäköintitutka edessä ja takana Automaattivaihteisto rattivalitsimilla LED-ajovalot LED-päiväajovalot Kaukovaloautomatiikka Automaattinen ilmastointi (kaksialueinen) Äänentoistojärjestelmä ( Radio + CD + SD + BT + USB audio-liitäntä ) Bluetooth handsfree matkapuhelinvarustus audiontoistolla Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä Istuimet 5:lle Penkinlämmittimet edessä Urheiluistuimet Osittain sähkösäädettävät etuistuimet Lämmitettävät sähköpeilit Sähkökäyttöiset ikkunat edessä ja takana Tummennetut takasivuikkunat ja takalasi Sähköinen huoltokirja Kaukosäätöinen keskuslukitus 2x avain Kahdet renkaat joissa kevytmetallivanteet


Huudon päätyttyä varastoimme tuotetta kuluttomasti 3 arkipäivää. Varauduthan noutamaan voittamasi huutokaupan kohteen mahdollisimman pian.
Lisävuorokausista perimme 25€/vrk varastointikulua.Tekniset tiedot
Teho: 85 kW
CO2-päästöt: 111 g/km
Omamassa 1505 kg
Kokonaismassa 2140 kg

Lisätiedot
Katsastus voimassa: 8/2024

Auton kunto

Tieliikennekelpoisuus
Ajoneuvo ei ole tieliikennekelpoinen
Huoltokirja
Kyllä, Sähköinen historia kuvattuna myyntikuviin
Rekisterissä
Kyllä

Havaitut viat

Kohteessa on havaittu muutoksia moottorin ohjelmoinnissa tai pakokaasujärjestelmissä, minkä vuoksi se ei ole liikennekelpoinen. Ostaja vastaa ajoneuvon korjaamisesta tieliikennekelpoiseksi omalla kustannuksellaan. Täsmennys: Autosta on ohjelmallisesti poistettu Adblue käytöstä. DPF suodattimet jne on paikallaan. Autossa luultavasti myös joku teho-ohjelmointi.

Ennen auton myyntiinlaittoa suoritimme autolle koeajon ja kuntoarvion, joiden aikana teimme autosta seuraavat havainnot:

  • Autosta on poistettu ADBLUE ohjelmallisesti vuosia sitten. Korjaamo tutkinut asian: 1. AdBlue järjestelmä ei toimi --> tarkastus / korjaus --> vikakoodit luettu --> tarkistettu AdBlue-järjestelmän kuntoa silmämääräisesti ---> tankkivarusteelta pistoke irti --> kiinnitetty pistoke --> edelleenkään laittesitoa ei tunnisteta --> moottorin ohjainlaitteen tiedot tarkisy´tettu, ei löydä AdBlue-järjestelmää --> moottorin ohjainlaite manipuloitu ja vaatisi uudemman ohjelmiston päivityksen --> uudempaa päivitystä ei ole tarjolla --> moottorin ohjainlaite vaihdettava --> päivitettävä, tarkastettava että AdBlue-järjestelmä tulee mukaan auton toimintaan. --> tämän jälkeen suoritettava regeneroisti ja ajettava reilun mittainen koeajo ja varmistettava että AdBlue-järjestelmä alkaa toimimaan ja mahdollinen hiukkassuodattimen puhdistuminen tapahtuu myös ajossa.

TÄMÄN JOHDOSTA AJONEUVOA EI OLE KÄYTETTY KATSASTUKSESSA MYYJÄLIIKKEEN TOIMESTA!


  • Ajolleen auto on toimiva ja koeajolenkillä ei kuulunut ylimääräisiä kolinoita jne.


Autoon ei ole tehty toimestamme teknistä kuntotarkastusta eikä kaikkien varusteiden toimivuutta ole testattu.

Autossa saattaa olla piileviä vikoja, joita emme ole koeajon ja autoon tutustumisen yhteydessä havainneet.


Autoon on mahdollista tulla tutustumaan ennen huudon tekemistä.
Jotta asiointi olisi mahdollisimman sujuvaa, sovithan tulostasi etukäteen. Kiitos!

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Kamux Suomi Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Kamux Suomi Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 42 kpl

Ilmoittajan saama palaute

391 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 76 %

Neutraaleja 18 %

Negatiivisia 6 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus ei mahdollinen
  • Nouto 199 €
  • Käsittelykulu 46 €

Huutokauppa päättyy to 3.10.2024 klo 19.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5011872

Katsottu 1 154 kertaa

Kohteen sijainti

Aukeentie 5, 30100 Forssa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Mieluiten arkisin liikkeen aukioloaikoina, viimeistään puoli tuntia ennen sulkemista, eli välillä 10-17.30. Aina ajantasaiset ja poikkeusaukioloaukioloaikamme näet osoitteesta https://www.kamux.fi/stores Sovithan tulostasi etukäteen, kiitos

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

1.10.2024 klo 9.51

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä