Huutokaupat.com

Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

PariLato autokatoksella rakoseinä., Oulu

Katsottu 1 450 kertaa

1 / 6Myydään eniten tarjoavalle

Myydään


Hyvän Kaupan Paikka ylpeänä esittää:


Monikäyttöisin piharakennuksemme suojaa ajoneuvot ja tavarat: Parilato Autokatoksella, rakoseinä

Parilato Autokatoksella on jokaisen omakotiasujan unelma. Tässä piharakennuksessa yhdistyvät kaikki säilytystarpeet. Saat autosi suojaan katoksen alle ja sen lisäksi molemmin puolin on vielä runsaasti säilytystilaa pienkoneille, pihatyökaluille, leikkikaluille ja pulkille, suksille, polttopuille ja kaikelle kummalliselle rojulle, jota et halua poiskaan heittää.

Kolmiosainen parilato koostuu kahdesta 10,5 neliömetrin varastotilasta, joiden välissä on 11,3 neliömetrin autokatos. Katokseen mahtuu korkeakin automobiili, sillä autokatoksen aukon korkeus on edessä 2200 mm ja takana 1700 mm. Varastotilojen reilun kokoiset ovet toimitetaan koottuna eikä niissä tarvitse juuri kumarrella, sillä oven korkeus on 1800 mm.


Lisätietoja latomalleista kotisivuillamme HyvänKaupanPaikka.fi



Tekniset tiedot

  • Valmistettu korkealuokkaisesta kuusihirrestä 45 x 145 mm

  • Ulkomitat 4200 x 7700 mm pinta-ala 32,3 m2

  • Varastot 2500 x 4200 mm pinta-ala 10,5 m2 x 2 kpl

  • Katos 2700 x 4200 mm pinta-ala 11,3 m2

  • Seinän korkeus edessä 2650 mm ja takana 2000 mm

  • Katoksen aukon korkeus edessä 2200 mm, takana 1700 mm

  • Oviaukon korkeus 1720 mm ja leveys 1620 mm

  • Ovilehden mitat 1800 mm x 820 mm, toimitetaan kasattuina


Nikkarointipaja vai puuvarasto – toteuta molemmat!

Pulpettikattoinen laatulato antaa mahdollisuudet monenlaiseen käyttöön. Toinen varasto voi toimia puuvarastona ja toisesta voi tehdä nikkarointipajan. Parilatoon on helppo vetää myös sähköt ja saat käyttöön valot ja autokatokseen voi sijoittaa vaikka latauspaikan hybridille tai sähköautolle. Parilato Autokatoksella muokkaantuu käyttötarpeesi mukaisesti.


Rakoladossa ei home kukoista

Rakoladon tuulettuva rakenne on mahtava keksintö. Tavarat ovat suojassa, mutta tila tuulettuu kuitenkin tehokkaasti päästäen kosteutta sisään ja ulos. Polttopuut jatkavat kuivumistaan rakoladossa ja pakokaasut tuulettuvat myös tehokkaasti pois koneiden ympäriltä ja sisään- tai ulosajon yhteydessä. Rakoladon tuulettuvuuden ansiosta home ei ala kukoistamaan näissä ladoissa, kunhan muistat vielä puunsuoja-ainekäsittelyn tai maalauksen.


Käsittele mieleisekseni

Hirsiladoista saa tyylikkään näköisiä persoonallisella pintakäsittelyllä. Käsittele lato puunsuoja-aineella tai maalaa talon tai mökin maalipinnan mukaisesti pihapiiriin sopivaksi. Voit myös ilotella ja tehdä ladostasi pihapiirin piristysruiskeen käyttämällä kirkkaita värejä tai maalaamalla ovesta värikkään katseenvangitsijan.


Markkinoiden edullisimpaan hintaan!

Hyvän Kaupan Paikan kuusesta tehty Parilato on laadukas tuote. Suunnittelutyössä on käytetty mallina perinteisiä ja hyväksi todettuja latorakentamisen periaatteita, mutta tässä ladossa olemme halunneet uudistaa ladon ulkoasua poispäin perinteisestä ja käyttää pulpettikattorakennetta. Haluamme tarjota laatua markkinoiden edullisimpaan hintaan, joten tee rohkeasti vertailua ja palaa tilaamaan hirsilato Hyvän Kaupan Paikalta.


Peltikate hyvään hintaan

Katemateriaali ei kuulu perustoimitukseen, vaan se tulee tilata erikseen. Täydellinen peltikatepaketti sisältää katteen lisäksi harja- ja otsapellit sekä tarvittavat ruuvit. Voit lisämaksusta myös vaihtaa katteesi värin. Väreinä on tarjolla punainen, tiilenpunainen, ruskea, vihreä ja harmaa.


Joku päivystää aina

Meillä Hyvän Kaupan Paikassa on aina joku päivystämässä. Tarjoamme nimittäin asiakastukea 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena seitsemänä päivänä tai niin kuin nykyään todetaan 24/7. Harva sitä yöllä kotiaan rakentaa, mutta meillä vastataan tarvittaessa silloinkin, jos joku tuotteen kasaamisessa kummastuttaa. Rakennuspakettien mukana tulevat ohjeet auttavat kasaamisessa ja löydät myös Youtubesta kasausvideoita, jotka helpottavat rakennustöiden hahmottamista. Et jää piharakennuksesi kanssa yksi, sillä olemme tukenasi!



Lisävarustepaketit:


- Lattiapaketti (sis. lattianiskat 47x100 ja lattialaudat 25x100) (+399,00 €) 

 -Peltikate täydellisenä pakettina, sisältää myös otsa- ja harjapellit sekä kiinnitysruuvit, musta (+925,00 €)  


Toimitus kotiosoitteeseen ympäri Suomen terminaalirahdin hinnalla. Huom! Purkupaikalla on oltava nostokone paketin pois nostamiseksi kyydistä. (+540,00 €)


Toimitus ympäri Suomen hiab-autolla (+690,00 €)


Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 7 kpl

Ilmoittajan saama palaute

26 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 96 %

Neutraaleja 4 %

Negatiivisia 0 %

Huutokauppa päättyi 5.10.2024 klo 22.00

Päättynyt, tarkistetaan tarjouksia

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 590 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 0 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy la 5.10.2024 klo 22.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5009918

Katsottu 1 450 kertaa

Kohteen sijainti

Myyntimiehenkuja 10, 90410 Oulu

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan, tai myymälässämme.

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

30.9.2024 klo 12.49

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä