Huutokaupat.com

Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Arctic Sky -saunakota, SuperUutuus!!!, Oulu

Katsottu 2 477 kertaa

1 / 10Myydään eniten tarjoavalle

Myydään


Hyvän Kaupan Paikka ylpeänä esittää:


Taivaallisia löylyjä stressivapaalla vyöhykkeellä: Arctic Sky -saunakota

Jokainen löyly Arctic Sky -saunakodassa saattaa häiritä päivittäisiä muita toimintojasi, kun päädyt aina muistelemaan hetkiä, joita olet viettänyt mahtavassa saunakodassasi! Pääsi yläpuolella olevat viisi kattoikkunaa luovat surrealistisen tunnelman aivan kuin saunoisit tähtitaivaan alla ja löylyn lempeä kuritus kuitenkin hiipii ihollesi. Ympäröivän luonnon äänet sekoittuvat suloisesti Harvia Legend –puukiukaan kutsuvaan tulen kuiskailuun. Löylyt eivät kuitenkaan karkaa harakoille lasikaton läpi, vaan puskevat pehmeänä katon kautta alas päällesi. Samalla tunnet kuinka stressi valuu hartioiltasi lattianrakoon ja pysyy siellä. Ongelmaksi saunassasi muodostuu ainoastaan se, että et ehkä halua poistua katselemaan pihamaisemia, sillä näet ne jo saunasta. Jossain kohtaa löylyn lyömänä on pakko saunominen lopettaakin, mutta tähän saunakotaan ei tarvitse ostaa sarjalippuja. Voit lämmittää kiukaan uudestaan aamulla, illalla, yöllä tai keskellä päivää. Arctic Sky -saunakodan omistajana sinä määräät saunomistahdin. Puusaunan omistajana voit myös näyttää sähköyhtiöille pitkää nenää.

Arctic Sky -saunakota sopii hikipingoille, kevyempien löylyjen ystäville, saunakisaajille, tähdenlentobongareille, saunafilosofeille ja sinkkusaunojille, kaikille aivan yhtä hyvin. Yksi saunakota, monta eri tarinaa. Arctic Sky -saunakota toteuttaa löylyunelmia!



Toimitussisältö

  • Musta palahuopakate

  • Massiiviovi lukolla, vetimellä sekä isolla ikkunalla

  • Ovessa ja kahdella seinällä olevat ikkunat 2-kertaiset alumiinirunkoiset lämpölasit

  • Kattolasit viidellä lappeella, 8 mm karkaistua lasia

  • Materiaalina 45 mm x 145 mm, sahatuottoinen kuusi

  • Seinäelementeissä kyllästetty alapuu vakiona

  • Katto, seinät ja lattiat valmiina elementteinä

  • Katto 19 mm x 140 mm höyläponttipaneelia

  • Koko lattia-alan peittävät umpilattiaelementit

  • Massiivilämpöpuusta valmistetut muotolauteet sekä istuinpenkki eteisen puolelle

  • Harvia Legend 240 GreenFlame kivikorikiuas (kivimäärä 200kg)

  • Harvia WL100 kiukaan suoja-alunen

  • Lämpöeristetty saunanpiippu täydellisenä

  • Tarvittavat kiinnitystarvikkeet, naulat, pultit, ruuvit ja mutterit

  • Tarkat pystytysohjeet, puhelinpäivystys 24/7


Uudenlainen löylykokemus

Istuskelu Arctic Sky -saunakodassa on joka ikinen kerta kuin pieni mielenterveysteko. Stressi ja kiireettömyys jäävät hirsiseinien ulkopuolelle, kun asetut saunan lämpöön viiden lapeikkunan alle. Anna löylyn helliä samalla kun tuijottelet taivaalle. Yö tai päivä, aina tuntuu olevan katseltavaa. Siitä pitää huolta taivaan monimuotoisuus, johon sinulla on ikuinen backstage-passi. Vai pitäisikö sanoa upstage-passi. Hetkellisesti vesihöyry tekee tepposia lasin pinnassa, mutta sitten näkymä taas selkiytyy. Hengitys rauhoittuu, syke laskee ja mieli lepää Arctic Skyn terapeuttisen vaikutuksen seurauksena. Kodan katon kuusikulmainen muoto pitää huolen siitä, että heitetty löyly pirstaloituu joka puolelle kotaa ja löyly hellii saunojia jokaisella laudepaikalla. Kireät löylyt yhdelle ja heittäjälle ei mitään – saunaongelma on ratkaisu. Arctic Sky -saunakodassa jokainen nauttii löylyistä!


Läpinäkyvä katto

Me Hyvän Kaupan Paikassa haluamme tarjota parasta. Arctic Skyn ikkunat ovat kaksikerroslasia ja kattoikkunat ovat tehty 8 mm karkaistusta lasista, joten ne on myös helppo pitää puhtaana. Valon määrä kodassa lisääntyy hurjasti verrattuna siihen, että katto olisi katettu puulla ja huovalla. Saunan tuuletus hoituu helposti pikkuikkunoista, sillä ikkunat saa auki ja happi virtaa luontevasti saunaan. Toimituspakettiin ei kuulu korvausilmatuloja. Niistä jokainen huolehtii itse, sillä saunoja sijoitetaan monenlaisiin paikkoihin ja korvausilma tulee suunnitella paikan ja tarpeen mukaan.


Lauteet, joilla viihtyy

Arctic Sky -saunakodan sisältä löytyy lauteet, jotka sykähdyttävät sekä istujaa että katsojaa. Leveästä lämpökäsitellystä mäntylankusta tehdyt lauteet on sijoitettu kiukaan ympärille niin, että niillä voi pitää vaikka erilaisen tiimipalaverin tai sitten vaan palaveerata sitä, että ei todellakaan tarvitse palaveerata. Nautinto kuuluu jokaisen toimituksen perussisältöön. Näillä lauteilla on helppo ja mukana nauttia löylyistä. Näillä lauteilla todella viihtyy.


Harvia Legend 240 Green Flame – mahtikiuas

Boostasimme saunakodan tehot ylös laittamalla pakettiin mukaan Harvian Legend 240 Green Flame -puukiukaan, johon mahtuu noin 200 kilogrammaa kiuaskiviä. Mahtava kivimäärä tarjoaa omalta osaltaan takuuvarmat pyöreät löylyt ja ne ovat vielä entistä paremmat kodassa. Kiukaan lasiluukun kautta tuli tuo oman tunnelmallisen lisänsä saunomiseen, kun tulen leimu heijastuu kaikkialle saunakodassa. Havupuut pitävät kovempaa meteliä kiukaassa. Rauhallisemman paloäänen ystävät valitsevat koivua kiukaaseen.

Toimitukseen sisältyy täydellinen piippupaketti, jonka asentaminen on selkeää. Legendaariseen Legendiin myydään lisävarusteena myös piippuvedenlämmitin, jolla lämmität kätevästi hieman pesuvettä saunojille. Muistathan huolehtia jätevesistä. Meiltä saat ostettu tätä varten Sauna-Seppo pesuvesisuodattimen. Se löytyy nettisivuiltamme kohdasta Muut tuotteet.


Reilu pukuhuonetila ja torkkulaveri

Arctic Sky -saunakota muuttaa kotaan käymisen helpommaksi, sillä kotaan käydään sisään suorakulmaisen eteisosan läpi. Tässä pukuhuoneessa on noin kaksi metriä tilaa, joten pukuhuoneeseen voi sijoittaa myös muita toimintoja kuten vaikka pienen keittiökulmauksen. Saunajuomat pysyvät mukavan viileinä minijääkaapissa. Olemme valmiiksi laittaneet pakettiin mukaan pukuhuoneen penkin, joka on tehty samasta tyylikkäästä lämpökäsitellystä mäntylankusta kuin lauteetkin. Toiselle seinustalle mahtuu hyvin naulakot tai hyllyjä. Hätätapauksessa Arctic Skyn lattiatila toimii myös majoitteena ainakin kesäiseen aikaan. Saattaapa se olla, että joku väsynyt saunojakin ottaa pikku torkut pukuhuoneen penkillä. Instant-torkut lisäävät elämänlaatua.

Saunan sisustusmahdollisuudet ovat rajattomat. Sisustuksen voit kruunata led-valaistuksella, joka on helppo sijoittaa Arctic Skyn profiileihin. Sähkövedoista vastaa asiakas itse, sillä näitä kotia sijoitetaan niin moneen eri paikkaan, että valmista sähköistystä ei kannata tehdä. Saunan osalta tulee huolehtia ip-luokituksesta.


Laatua, kokemusta ja ensiluokkaista suunnittelua

Hyvän Kaupan Paikka on tehnyt piharakennuksia jo vuosia. Meille on kertynyt kokemusta tuotteiden edelleen kehittämisestä ja siksi pyrimme aina tekemään parhaamme. Saatujen kokemusten ja asiakaspalautteiden pohjalta kehitämme tuotteitamme edelleen. Hyvän Kaupan Paikka Oy:n saunakodat on rakennettu noudattaen tarkkaa laadunseurantaa, jonka ansiosta tuotteessa ei esiinny yleisiä materiaalivaihteluita ja näin ollen laatu pysyy tasaisena. Toimitamme asiakkaillemme aina kuvaston ja esittelymallin mukaisen tuotteen, ilman oikeuksia teknisiin muutoksiin. Täten asiakas voi olla varma tilatessaan tuotteen Hyvän Kaupan Paikasta, että tuote on samanlainen kuin kuvassa, jolla se on hänelle markkinoitu. Siksi uskallamme luvata saunakodillemme tyytyväisyystakuun!


Vaivaton ja aikaa säästävä toimitus kotipihallesi

Luomamme Arctic Sky -saunakota ei ole mikään pikkupaketti, sillä kokonaisuudella on kokoa ja painoa. Siksi toimitamme kokonaisuuden kotipihallesi pääosin valmiina elementteinä. Katto, seinät ja lattiat tulevat elementteinä. Elementtien alapuut ovat kyllästettyä puuta ja kattohuopa tulee toimituksen mukana. Perustusten tekeminen jää asiakkaan vastuulle, mutta sitä helpottaaksesi, voit tilata painekyllästetyn sokkelin kodalle ja pukuhuoneelle lisähintaan. Kodan sokkeli tulee kahdessa elementissä ja saunan sokkeli onkin suorakulmaisen helppo toteuttaa valmiiksi sahatuista puista. Kodan mukana tulevat ohjeet ja rakennuslupapiirustukset saat pyytäessäsi jo etukäteen, jotta toimituksen saapuessa voi vaan alkaa puuhapeteilemään Arctic Skyn saunomiskuntoon. Tarvitset poran, ruuvinvääntimen, vasaran, sahan, mitan, kynän sekä rauhallista intoa kokoamishommiin. Tutustu aina tarkasti ohjeisiin ennen työvaiheen suorittamista.


Joku päivystää aina

Meillä Hyvän Kaupan Paikassa on aina joku päivystämässä. Tarjoamme nimittäin asiakastukea 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena seitsemänä päivänä tai niin kuin nykyään todetaan 24/7. Harva sitä yöllä kotiaan rakentaa, mutta meillä vastataan tarvittaessa silloinkin, jos joku tuotteen kasaamisessa kummastuttaa. Rakennuspakettien mukana tulevat ohjeet auttavat kasaamisessa ja löydät myös Youtubesta kasausvideoita, jotka helpottavat rakennustöiden hahmottamista. Et jää piharakennuksesi kanssa yksi, sillä olemme tukenasi!


Lisävarustepaketit

  • Sokkeli painekyllästettynä (koko rakennukselle) (+498,00 €)  

  • Piippumallin 25l vesisäiliö (+199,00 €)  

  • Piippumallin 22l vesisäiliö (+199,00 €)  

  • Harvia kiuaskivet 20kg x 10ltk (+79,00 €)  

  • Sauna-seppo kantovesisuodatin (+529,00 €)

Toimitusmuoto

  • Haetaan paikan päältä, Oulu (+200,00 €) 

  • Rahti Manner-Suomeen (+550,00 €) 

  • Rahti Lapinmaakuntaan tai Ahvenanmaalle (+620,00 €) 

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 2 kpl

Ilmoittajan saama palaute

26 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 96 %

Neutraaleja 4 %

Negatiivisia 0 %

Huutokauppa päättyi 5.10.2024 klo 22.04

Päättynyt, tarjous hyväksytty

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 550 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 200 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy la 5.10.2024 klo 22.04, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5009903

Katsottu 2 477 kertaa

Kohteen sijainti

Myyntimiehenkuja 10, 90410 Oulu

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

30.9.2024 klo 12.45

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä