Huutokaupat.com

Oy Tamlans Ab myy

Toimistokontit 2 kpl kierreportaineen, Vantaa

Katsottu 1 565 kertaa

1 / 7

Myydään

Vain kolme vuotta käytössä olleet toimisto- ja neuvottelukontit tarpeettomana muuton tieltä. Kontit mahdollista pinota päällekkäin, tai laittaa samaan tasoon, eikä niitä ole pakko yhdistää. Kuvassa olevat portaat kuuluvat huudon hintaan. Kontit ja portaat myydään yhtenä pakettina. Soveltuvat esim. toimistotilaksi, työmaamajoitukseksi tai muuhun vastaavaan tarkoitukseen.

Teräsprofiilirunko trukkitaskuilla Seinät 80mm pelti/uretaani/pelti -sandwich elementti, katon ja lattian eristeenä 150/100mm villa. Lattian pinta harmaa pvc matto, neuvottelukontissa laminaatti. Syöttö/ulosottovastake 32A/430V. Kojekeskus vikavirtasuojalla, valaisimet, lämmitin, pistorasiat,datapistokkeet. Poistopuhallin ja korvausilmaventtiili ja iv-liityntä valmius. Pistorasia ja asennusputki HDMI kaapelille neuvotteluhuoneen katossa ja lattiassa. Toimisto: käyntiovi ikkunalla, 3 kpl ikkuna 1910x1335, 2 kpl 1070x1000. Ikkunat 2K ikkunoita.

Neuvottelukontti: Lasikäyntiovi, ikkunat 3 kpl ikkuna 1910x1335, 3 kpl 1070x1000 (1 kpl ovipääty, 2 kpl vasen seinä)

Ulkoväri RAL 7024 Graphite grey ja runkopalkit RAL 9005 Black

Konttien yleiskunto on hyvä tai uutta vastaava. Toisessa kontissa käyntioven lasi halki (kts. kuva). Käyntiovet lukittavissa ja avaimet 2 kpl kuuluu mukaan.

Konttien sisämitat: Pit. 5800 mm, lev. 2800 mm ja kork. 2440 mm.

Ulkomitat: pit. 6050 mm, lev. 3030 mm ja kork. 2800 mm.


Ostaja vastaa konttien purkamisesta ja poiskuljetuksesta. Noudettava 7 vrk hyväksytyn huudon jälkeen. Ellei tuotteita noudeta määräajan puitteissa, veloitetaan varastointikuluna 50€/vrk.

Sovithan näytöstä etukäteen, emme ole paikalla jatkuvasti.

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään käyttäjien välisenä kauppana. Huutokaupat.com ei toimi kaupan osapuolena.

Tarjoukset tehdään annettuun ajankohtaan mennessä. Korkein tarjous on se tarjous, jonka myyjä on korkeimpana hyväksynyt. Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle tarjouksen. Oy Tamlans Ab ja ostaja sitoutuvat kirjaamaan kaikki tarjoukset järjestelmään. Tarjouksen tehnyt hyväksyy nämä myyntiehdot suorittaessaan huudon.

Kohteeseen tutustuminen

Huutajalla on ennen tarjouksen tekemistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön, dokumentteihin ja asiakirjoihin. Ostaja ei jälkikäteen voi vedota sellaiseen seikkaan, joka olisi ennakkotarkastuksessa voitu havaita.

Myyjän antamat tiedot

Oy Tamlans Ab vakuuttaa antaneensa ostajalle kaikki tiedot, jotka myyjä tietää ja joiden voidaan olettaa vaikuttavan kauppaan.

Kaupan solmiminen

Kiinteistön kauppa on tehtävä maakaaressa säädetyssä muodossa. Kauppakirjan allekirjoittamisajankohta ja paikka sovitaan ostajan kanssa erikseen. Kauppahinnan maksaminen tapahtuu kaupantekotilaisuudessa. Kaupanvahvistajan palkkion maksavat myyjä ja ostaja puoliksi.

Muut kustannukset

Ostaja vastaa kulloinkin voimassa olevan verokäytännön mukaisesta varainsiirtoverosta.

Kaupasta vetäytyminen

Osapuolen, joka kieltäytyy tekemästä kauppaa, on maakaaren perusteella korvattava toiselle osapuolelle ilmoittelusta, kiinteistöön tutustumisesta sekä muista kaupantekoon liittyvistä tarpeellisista toimista aiheutuneet, kohtuulliset kustannukset.

Ilmoittaja: Oy Tamlans Ab

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajan saama palaute

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Huutokauppa päättyy to 17.10.2024 klo 20.00, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5005870

Katsottu 1 565 kertaa

Kohteen sijainti

Tammiston kauppatie 33, 01510 Vantaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan, Tuomo Sertti 040 532 9584

Tiedustelut

Maksutapa

Maksutapa sovitaan myyjän kanssa erikseen.

Päivitetty viimeksi

6.10.2024 klo 22.07

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä