Huutokaupat.com

Preeco Trading Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

POHJOLA MOTORS Sähköskootteri / Sähköpotkulauta Tehoakulla / Sähkö Cruiser 2.0 Luxus, Musta 2024, Hollola

Katsottu 111 kertaa

1 / 12Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Asiakaspalautus reklamaatio jossa vikoja, lue alta viat. Eli ammattilaisen korjaukseen! Huom. kuvat uudesta laitteesta, tässä laitteessa saattaa olla kulumaa jne.


Tässä tuotetiedot:

Uusittu SEON sähköskootteri 1000W

SEON sähköskootterit on suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Tässä supersuositussa mallissa on tukeva runko ja suuren kapaisteetin akku, jolla saat jopa 40 km toimintaetäisyyttä jokaista latausta kohden. Runko kestää jopa 150 kg maksimikuormituksen, joten tämä sähköajoneuvo soveltuu erinomaisesti kaiken ikäisille kuskeille.

Skootteri on läpäissyt turvallisuusstrandardin CE, joten voit olla varma että laite on turvallinen käyttää. Leveät renkaat tarjoavat erittäin hyvän pidon kaikissa maastoissa ajaessa ja jarruttaessa, ja laadukkaiden levyjarrujen ansiosta pysäyttäminen tapahtuu pehmeästi ja tehokkaasti. 

Erinomaisella hinta/laatusuhteella varustettu sähköskootteri on mahtava tapa päästä sisään sähköskoottereihin. Testaa itse ja huomaat miten vaivatonta ja hauskaa liikkuminen skootterilla voikaan olla.


Tehokas skootteri 1000W sähkömoottorilla

1000W moottorin ansiosta voit ajella missä tahansa ajopinnasta riippumatta! Kokonaiskuorma kulkee mukana 150kg, joten isommatkin kuskit ajelevat vaivatta tällä menopelillä. Moottorin huippunopeus on  säädetty tieliikennelainsäädännön vaativan 25km/h mukaiseksi.


Sähköskootterin tehakku

60V, 20AH litium-ion akulla ajat jopa yli 50 km yhdellä latauksella. Akku sijaitsee keskellä sähköpotkulautaa, jolloin sähköpotkulauta on vakaa ja turvallinen ajettava. Litium-ion akku on kevyempi, luotettavampi ja kapasiteetiltaan parempi kuin perinteinen lyijyakku.

9 - 10 tunnissa täyteen latautuva akku on helppo ladata täyteen, ja lähteä matkaan suoraan omasta kotipihasta. Ei enää vuokraskootterien etsimistä kaupungilla!


Turvallisia kilometrejä

Kuten kaikissa tieliikennekäyttöön tarkoitetuissa ajoneuvoissa, turvallisuus tulee ensin! Sähköskootterissa on levyjarrut edessä ja takana, jotka pysäyttävät menon turvallisesti, tehokkaasti ja pehmeästi. Leveät 18 x 9,5" renkaat takaavat hyvän pidon, jolloin jarrutusmatka on lyhyt ja pystyt turvallisesti ajamaan missä tahansa! Sähköpotkulauta FAT:lla on CE sertifikaatti.

Sähköpotkulauta FAT on varustettu etuvaloilla joten voit ajaa myös hämärässä.

Olemme myyneet sähkökulkuneuvoja yli 10 000 kappaletta yritystoiminnamme aikana ja tiedämme millaiset sähkökulkuneuvot toimivat Suomen olosuhteissa, joka on tietysti otettu huomioon myös tätä sähköskootteria valittaessa.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille.



Pohjola Motors - suomalaisen suunnittelun ylpeys

Meidän sähköskootterimme on luotu juuri sinulle, joka arvostat suomalaisen suunnittelun laatua ja luotettavuutta. Yli 10 vuoden kokemuksella olemme kehittäneet tuotteen, joka on räätälöity kestämään Suomen ainutlaatuisissa sääolosuhteissa. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolellisesti, varmistaen, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen jokaisella ajomatkallasi.

Asiakkaidemme positiiviset arvostelut puhuvat puolestaan - Pohjola Motorsin sähköskootterit eivät ainoastaan täytä, vaan ylittävät odotuksesi. Meidän missionamme on tarjota sinulle laadukkaita, turvallisia ja ennen kaikkea edullisia tuotteita, jotka kestävät käytössä vuodesta toiseen.

Löydä Pohjola Motorsin sähköskootteri – suomalaisen suunnittelun mestariteos, joka on luotu yli 10 vuoden kokemuksella vastaamaan juuri Suomen ainutlaatuisiin olosuhteisiin. Meidän intohimomme on suunnitella kestäviä, turvallisia ja edullisia tuotteita, jotka täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. 

Pohjola Motorsin sähköskootteri on saanut laajalti kiitosta sen erinomaisesta suorituskyvystä, kestävyydestä ja luotettavuudesta. Asiakkaidemme positiiviset arvostelut ovat todisteena siitä, että olemme onnistuneet tehtävässämme luoda tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Valitsemalla Pohjola Motorsin, valitset enemmän kuin vain sähköskootterin. Valitset osan suomalaista suunnitteluperinnettä, joka tuo mukavuutta, turvallisuutta ja tyylikkyyttä jokapäiväiseen liikkumiseesi. Tutustu tähän ainutlaatuiseen tuotteeseen verkkokaupassamme, ja koe itse, miksi Pohjola Motors on suomalaisten suosikki. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme ja löydä sähköskootteri, joka täyttää juuri sinun tarpeesi.


Ominaisuudet

✔ TEHOKAS 1000W MOOTTORI: 1000W moottori kuljettaa ketterästi isompaakin kuskia. Nopeus on rajoitettu 25 km/h, joten sähköpotkulauta on tieliikenne kelpoinen.

✔ JOPA YLI 50 KM TEHOAKULLA: Akun voi ladata 9-10 tunnissa. Tässä mallissa parempi 60V 20Ah akku.

✔ TÄYDELLINEN KÄSITELTÄVYYS: FAT sähköpotkulauta on suunniteltu myös ajomukavuus huomioon ottaen. Paino on keskellä lautaa joten käsittely on todella helppoa. Sähköpotkulauta on varustettu etuvaloilla, joten ajaminen onnistuu myös hämärässä.

✔ TESTATUSTI TURVALLINEN AJAA: Sähköpotkulauta FAT:lla on CE sertifikaatti. Leveissä renkaissa on hyvä pito, ja levyjarrut mahdollistavat pehmeän ja turvallisen hidastamisen.

Tekniset tiedotRenkaat:18*9,5-8 (tubeless, Schrader-venttiili)Teho:1000 WMaksimi käyttäjän paino150kgAkku:60V20AH Litium-ion akkuLatausaika:9-10tuntiaMaksiminopeus25km/h 

Havaitut viat

Sähköskootteri vaatii takajarrulevyn ruuvien kiristyksen, etujarrujärjestelmän uusimisen, uuden akun sekä laturin. Mahdollisesti myös muuta vikaa esim. ohjainboksissa. Saattaa olla kulumaa ja saattaa olla myös muita vikoja, joista emme tiedä.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Preeco Trading Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Preeco Trading Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 8 kpl

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 99 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 29 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy to 3.10.2024 klo 20.05, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5003419

Katsottu 111 kertaa

Kohteen sijainti

Soisalmentie 3, 15860 Hollola

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

26.9.2024 klo 10.48

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä