Huutokaupat.com

Sastainvest Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Mercedes-Benz E 220d, 2017, Vantaa

2.0 l, Diesel, 143 kW, Automaatti, 64653 km

Katsottu 1 140 kertaa

1 / 211Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Malli
Mercedes-Benz E 220d
Rekisteritunnus
SPT-797
Vuosimalli
2017
Käyttöönottokuukausi
1/2017
Päästömuunneltu
Ei
Mittarilukema
64 653 km
Moottori
2.0l Diesel, 143 kW
Vetotapa
Takaveto
Vaihteisto
Automaatti

Tekniset tiedot
Teho: 143 kW
CO2-päästöt: 109 g/km
Omamassa 1780 kg
Kokonaismassa 2550 kg

Lisätiedot
Katsastus voimassa: 1/2025

Alvillinen auto, eli hyvä tilaisuus yrityksille!!
Kaikin puolin siisti E-sarjan mersu. Kattavat varusteet, niin kuin näissä aina on. Eli löytyy:


*Automattinen ilmastointi, joka puhaltaa kylmää niin kuin kuuluu

*Automaatti vaihteet, jotka vaihtavat pehmeästi

*Navigaattori

*Istuinlämmittimet

*Sähköikunat, ja peilit

*Vakionopeudensäädin

*Peruutuskamera

.


Kuten kuvista näkyy, niin siisti auto. Seissyt noin vuoden verran nyt ennen kuin otettu ajoon tänä vuonna, jonka jälkeen siihen on tullut tämä vika, että sytyttää välillä moottorin vikavalon. Nyt se ei pala, mutta välillä syttyy, varsinkin, kun kylmänä kiihdyttää kaasu pohjassa, niin vikavalo syttyy ja autosta häviää vähän tehot. Mutta kun sammuttaa ja käynnistää uudelleen, niin kaikki toimii taas. Jos ajelee rauhallisesti, niin auto toimii normaalisti.


Huoltohistoria on puutteellinen. Sitä ei ole. Siksi tämä auto myydään huutokaupsassa. Sen vuoksi myöskään auton todellisesta ajomäärästä ei voida mennä takuuseen. Edellisessä katsastuksessa mittarilukema on ollut 56 762km. Ja kun katsoo tätä niin ei se näytä miltään puoli miljoonaa ajetulta lintalta.


Tähän autoon saa ja voi tulla tutustumaan ennen sitovan huudon tekemistä. Jälkikäteen emme voi vastatamistään asiasta tämän auton suhteen. Auto on käytetty ja siinä saattaa olla vikoja ja puutteita joita emme ole huomanneet koeajollamme. Mutta ainakin pieni kulutus on, sillä koeajolla, jolloin vielä moottorin vikavalo paloi, niin kulutus oli vain 2,9litraa/100km, ja ajossa oli kaikkea sekalaista joa, keskinopeus vain 70km/h, ja matka 46km. (Tästä on kuva, katso kuvat). Nyt vikavalo ei pala.


Ajolleen tämä auto on jämäkkä, niin kuin kuuluu ja mitään ylimääräisiä ääniä ei kuulu. Kaikki toimii niin kuin pitääkin ajossa. Ainoa havainto oli vilkun viiksestä, että laitettaessa vilkku vasemmalla, niin viiksi tuntui hieman raskaammalta, kuin oikealle laitettaessa, mutta palautus toimii normaalisti ja vilkku muutenkin, ehkä tämä oli vain omaa kuvitelmaa, muta en tiedä. Kokonaisuutena kuitenkin mahtava kyyti tässä mersussa.


Huomaa myös kuvissa näkyvä apukuljettajan puoleisen etukulman pieni osuma, joka on tehnyt puskurin alareunaan ja lokasuojaan pienet jäljet. Nämä on kuvattu, ja näet ne kuvista tarkemmin. Muuten auto on siisti.

Auton kunto

Tieliikennekelpoisuus
Ajoneuvo on tieliikennekelpoinen
Huoltokirja
Ei ole
Rekisterissä
Kyllä

Havaitut viat

Katsastuksessa ei ole mitään huomautuksia. Mutta moottorin vikavalo syttyy ja sammuu ajoittain. Nyt se ei pala, mutta kylmänä, kun lähtee ajamaan, ja laittaa kaasun pohjaan kiihdytettäessä, niin vikavalo syttyy, ja auton tehot hiipuu vähän. (autolla voi silti ajaa lähes normaalisti) Kun sammuttaa auton, ja käynnistää uudelleen, niin se toimii taas. Lämpimänä se toimii hyvin. Normaalissa ajossa auto toimii hyvin, mutta jos sitä alkaa huudattamaan, eli ajelee kaasu pohjassa niin se saattaa mennä vikatilaan, ja sytyttää moottorin vikavalon, Jos taas ajelee normaalisti, niin vikavalo sammuu ajan kanssa. Vikaa ei ole tutkittu, eikä ole tietoa mistä se johtuu. Normaaliajoa se ei haittaa, mutta hyvä se olisi korjata. Joku korjaaja arveli vian kuvauksen perusteella, että jokin anturivika kyseessä.


Lisäksi autossa ei ole huoltokirjaa ollenkaan, eli syy miksi tämä on huutokaupassa, on että auto on tuontiauto ja siitä ei ole tiedossa mitään huoltohistoriaa. Edellinen omistaja kertoi vaihtaneensa siihen öljyt ja tehneen huollon, jossa vaihtoi ilmasuodattimen, polttoainesuodattimen ja öljynsuodattimen muutama kuukausi sitten. Tämä tehty jossain nyrkkipajalla, jossa ei huoltokirjamerkintöjä ehditä tekemään. Edellisessä katsastuksessa mittarilukema ollut 56 762km.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Sastainvest Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Sastainvest Oy

Ei muita kohteita huudettavana juuri nyt.

Ilmoittajalla ei ole yhtään palautetta viimeisen puolen vuoden ajalta

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus ei mahdollinen
  • Nouto 199 €
  • Käsittelykulu 46 €

Huutokauppa päättyy su 29.9.2024 klo 19.25, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5001514

Katsottu 1 140 kertaa

Kohteen sijainti

Kiitoradankuja 3, 01510 Vantaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Sopimuksen mukaan

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

27.9.2024 klo 12.04

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä