Huutokaupat.com

Lost & Found Finland Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Apple iPhone X 64GB -älypuhelin, A1901 Space Gray, Vantaa

Katsottu 328 kertaa

1 / 2Myydään eniten tarjoavalle

Myydään

Käytetty, takakuoressa pari naarmua mutta muuten ok. Mukana laturi.


iPhone X:n vallankumouksellinen muotoilu koostuu laidasta laitaan ulottuvasta näytöstä ja lasisesta rungosta, jota täydentää tyylikäs teräksinen reunus. Lähde matkalle iPhone X:n huippuluokan teknologian ja mahtavien ominaisuuksien maailmaan.

Muotoilu: Ylellinen lasinen ulkopinta, teräksinen reunus ja pyöristetyt kulmat tekevät älypuhelimesta täydellisesti käteen istuvan. Täysin roiske- ja pölytiiviin iPhone X:n kanssa voit mennä minne tahansa. Näyttö on nyt suurempi kuin koskaan, sillä fyysinen kotipainike on korvattu kotinäytöllä, johon siirtyminen tapahtuu helposti pyyhkäisemällä.

Näyttö: Entistä suurempi 5,8" Super Retina -näyttö käyttää OLED-teknologiaa, joka kuluttaa vähemmän energiaa ja tarjoaa paremman kontrastin ja elävämmät värit. Näytön 1125x2436/458 ppi resoluutio tarjoaa ainutlaatuisen katselukokemuksen, oli kyseessä sitten pelaaminen tai videoiden katselu.

Kasvojentunnistus: Avaa iPhone X:n lukitus tai hyväksy mobiilimaksut pelkällä vilkaisulla. Vallankumouksellista A11 Bionic -sirua hyödyntävä kasvojentunnistusteknologia takaa henkilökohtaisten tietojesi turvallisuuden ja joustavan käytön. Kasvojentunnistus toimii riippumatta siitä onko päivä vai yö, onko kasvoillasi meikkiä tai oletko kasvattanut viikset. 30 000 näkymätöntä pistettä muodostavat kasvoistasi kartan, jota ei voi väärentää. Videopuheluiden piristykseksi voit myös luoda animoituja 3D animoji -kuvia, jotka perustuvat ääneesi ja kasvojesi liikkeisiin.

Prosessori: Edistynyt A11 Bionic -siru on älykkäämpi ja vahvempi kuin koskaan, ja se tukee myös kaikkein edistyneimpiä lisätyn todellisuuden sovelluksia ja pelejä.

Kaksoiskamera: Kahdella 12 Mpix sensorilla varustettu takakamera ottaa kauniisti valaistuja kuvia myös hämärässä. Laajakulmalinssillä otat vaikuttavia muotokuvia, ja telekamerasensori tallentaa tarkat kuvat kaukana sijaitsevista kohteista. Telekameran optinen kuvanvakaus takaa terävät kuvat ja videot myös käsivaralla kuvattaessa. Muotokuvavalo tarjoaa eri valaistusmahdollisuuksia, joiden ansiosta voit ottaa ammattimaisia valokuvia ja ilmeikkäitä muotokuvia.

Etukamera: 7 megapikselin TrueDepth-kameralla otat upeita selfieitä ja häikäiseviä ryhmäkuvia. Käytä muotokuvavaloa studiotasoisen valaistuksen luomiseksi ja soita Full HD -videopuheluita mahtavalla kuvanlaadulla.

Akku ja langaton Qi-lataus: Tehokkaampi akku kestää pidempään yhdellä latauksella. iPhone X:n voi myös ladata langattomasti AirPowerin tai muun yhteensopivan latausaseman tai -alustan avulla (saatavilla erikseen). Riittää kun asetat älypuhelimen latausalustalle, ja voit ottaa sen mukaasi kaikkialle.

iOS 11: Ennennäkemättömän edistyksellinen iOS 11 -käyttöjärjestelmä pitää sisällään useita parannuksia, kuten älykkäät vinkit ja muistutukset ja tehostetut turvaominaisuudet. Vaihda sovellusten välillä pyyhkäisemällä näytön alareunaa, pyyhkäise ylöspäin palataksesi kotinäytölle tai paina sivupainiketta, jolloin Siri auttaa sinua.

Muut ominaisuudet:
- 64 GB muisti
- Nopeampi 4G LTE -yhteys
- Nano SIM -korttipaikka
- Quad-LED True Tone -salama takaa kirkkaasti ja tasaisesti valaistut kuvat
- 4K 2160p/60 fps video, Full HD 1080p/60 fps video, Full HD/240 fps slow-motion video
- WiFi-ac, Bluetooth 5.0 ja NFC-pariliitos
- Lightning-portti lataukseen, synkronointiin ja kuulokkeille

Huom! Tämä puhelin ei ole täysin vedenpitävä, mutta se kestää roiskeita, vettä ja pölyä jossain määrin.


Käytetyn laitteen ostaminen on ympäristöystävällinen valinta!


Laitteet myydään tyhjennettynä ja toimiviksi testattuina, mutta tuotteitamme koskee myös kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus.

Myyntiehdot

Myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. Lost & Found Finland Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: Lost & Found Finland Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 50 kpl

Ilmoittajan saama palaute

90 palautetta viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 90 %

Neutraaleja 10 %

Negatiivisia 0 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 24 €

Sisältää arvonlisäveron (25.5 %)

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus 20 € (sis. pakkaus- ja lähetyskulut)
  • Nouto 10 €
  • Käsittelykulu 2 €

Toimituskulut koskevat toimitusta Manner-Suomeen.

Huutokauppa päättyy to 17.10.2024 klo 20.46, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5001095

Katsottu 328 kertaa

Kohteen sijainti

Porttikaari 7, 01200 Vantaa

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Ei näyttöä

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

2.10.2024 klo 17.32

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä