Huutokaupat.com

K-Auto Oy ilmoittaa, Huutokaupat.com myy

Audi Q8, 2019, Lappeenranta

3.0 l, Hybridi, 210 kW, Automaatti, 197000 km | ACC | HD-Matrix | 360°Kamera | Ilma-alusta | Vetokoukku |

Katsottu 1 497 kertaa

1 / 38

Myydään

Malli
Audi Q8
Rekisteritunnus
FNO-194
Vuosimalli
2019
Käyttöönottokuukausi
9/2018
Päästömuunneltu
Ei
Mittarilukema
197 000 km
Moottori
3.0l Hybridi, 210 kW
Vetotapa
Neliveto
Vaihteisto
Automaatti

Nyt on tarjolla suurin Audin SUV-malli. Kunnon vetojuhta! Perävaunumassa jarruin 3500 kg!

OVH uutena 142 598,22 €


Auto on erittäin siistissä kunnossa kilometreihin nähden ja kaikin puolin pelittävä!


Huomioithan, että huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä. On sinun vastuullasi tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista, tervetuloa myös tutustumaan autoon paikan päälle. Mikäli kohteesta herää mitä tahansa kysyttävää, olethan ystävällisesti yhteydessä meihin tai Huutokaupat.comin asiakaspalveluun, kiitos!


Suomi-auto, Huoltokirja, Mukautuva ilmajousitus, Adaptive Air Suspension, MMI Navigointi plus -järjestelmä, Vetokoukku: Esiin taittuva, 360° -kameratoiminto akustiseen ja optiseen pysäköintijärjestelmään, Kaistaltapoistumisvaroitin, Teknologia-paketti "Tour" Paketti sisältää maantieajoon liittyviä avustavia järjestelmiä. Sisältää seuraavat varusteet: Adaptiivinen vakionopeussäädin ruuhka-avustimella, kaistaltapoistumisvaroitin, emergency assist -järjestelmä, taloudellisuusavustin, kääntymisavustin, törmäyksenestoavustin., Ei uusia tehdastilauksia., HD Matrix LED-ajovalot dynaamisilla etu- ja takavilkuilla, Comfort-varustepaketti Sis. mukautuva ilmajousitus, vetokoukku perävaunuavustimella, seisontalämmitys- ja tuuletus kaukosäätimellä, äänieristelasit sivuikkunoissa, Audi Phone box, automaattisesti himmentyvä taustapeili, lukkopultit ja löystyneen pyöränpultin tunnistus., Väri (Jäätikönvalkoinen metalliväri), Cricket-nahkaverhoilu, Dynaaminen nelipyöräohjaus, 4-alueilmastointi, Kangasmatot takana, Sähkösäätöiset etuistuimet, Akustinen ja optinen pysäköintijärjestelmä edessä ja takana, Auton pyöränkaaret ja helmat korin väriset, Peruutuskameratoiminto, Sähköisesti sisääpäintaittuvat ja automaattisesti himmentyvät ulkopeilit:, Sähköisesti säätyvä iskunvaimennus, Tuotannonohjauskoodi, Audi connect Safety & Service -järjestelmä, Audi smartphone interface -järjestelmä, Korkearesoluutioiset kosketusnäytöt, Audi connect infotainment, Tavaratilan sähkötoiminen suojapeite, Audi Sound System, Nopeusrajoitustunnistin, USB-liitän

Auton kunto

Tieliikennekelpoisuus
Ajoneuvo on tieliikennekelpoinen
Huoltokirja
Kyllä, Sähköinen. Merkkihuollettu. Viimeinen huolto 23.7.2024 / 194 tkm
Rekisterissä
Kyllä

Havaitut viat

Lyhyellä koeajolla teimme seuraavat havainnot:

  • Myytävä auto on kaikin puolin kunnossa!


Autoon saa tulla tutustumaan tarkemmin ennen sitovan huudon tekemistä ja ennen huudon päättymistä! Sovi tulostasi etukäteen, kiitos. 

Auto ei ole ollut toimestamme teknisessä kuntotarkastuksessa eikä kaikkien varusteiden toimivuutta ole testattu. Siinä saattaa olla piileviä vikoja, joita koeajolla emme havainneet. 

Myyntiehdot

Tässä kohteessa on hintavaraus. Hintavarauksen täyttyessä myyjä sitoutuu myymään kohteen korkeimman tarjouksen tekijälle. Mikäli hintavaraus ei täyty, myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tämän kohteen myyjä on Huutokaupat.com. K-Auto Oy antaa Huutokaupat.comin puolesta kohteesta lisätietoja ja vastaa kohteen luovutuksesta. Kohde tulee aina maksaa Huutokaupat.com-sivustolla olevien verkkomaksupainikkeiden kautta tai Huutokaupat.comin laskulla. Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille, Huutokaupat.com ei hyväksy mitään vastuuta kaupasta.


Tutustuthan tähän huutokauppaan sovellettaviin Huutokaupat.com-kauppojen huutokauppaehtoihin, sekä myyntiehtoihin ennen tarjouksen tekemistä.


Ja huomaathan, että

  • huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kiellettyä
  • sinun tulee tutustua kohteeseen ja siitä annettuihin tietoihin ennen tarjoamista (kohteet myydään muille kuin kuluttaja-asiakkaille sellaisena kuin se on-ehdoin)
  • käytettynä myytävien kohteiden kunto, käyttöikä ja päivitysmahdollisuudet eivät yleensä vastaa uutena myytäviä tavaroita - lisätietoja asiasta löydät täältä
  • kohde on maksettava yhden (1) arkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Tarkempia tietoja kohteesta ja sen myyntiin liittyvistä asioista voit tarvittaessa kysyä ilmoittajalta. Muissa asioissa voit olla yhteydessä Huutokaupat.comin asiakaspalveluun. Kuluttajien tekemiin kauppoihin liittyy kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus, jota koskevat ehdot ja rajoitukset ilmenevät myyntiehdoista.

Ilmoittaja: K-Auto Oy

Ilmoituksia tällä hetkellä 34 kpl

Ilmoittajan saama palaute viimeisen puolen vuoden aikana

Positiivisia 76 %

Neutraaleja 17 %

Negatiivisia 7 %

Aikaa jäljellä

 

Ei tarjouksia

Lähtöhinta 0 €

Ei vähennettävää arvonlisäveroa

Hintaan lisätään käsittely- ja toimituskulut

Kirjaudu sisään, jotta voit huutaa

Tee tunnus

Toimitustavat ja kulut

  • Toimitus ei mahdollinen
  • Nouto 129 €
  • Käsittelykulu 46 €

Huutokauppa päättyy su 29.9.2024 klo 20.38, tai 3 min viimeisen tarjouksen jälkeen

Tarjouksia
0 kpl
Tarjoajia
0 kpl
Loading...

Kohdenumero 5000141

Katsottu 1 497 kertaa

Kohteen sijainti

Myllymäenkatu 6, 53550 Lappeenranta

Avaa kartta

Kohteeseen tutustuminen

Arkisin liikkeen aukioloaikana, viimeistään 30min ennen sulkemisaikaa. Sovi tulostasi etukäteen, kiitos.

Tiedustelut

Maksutapa

Verkkopankkimaksu kaikilla suomalaisilla pankeilla tai lasku. Maksuaika 24 tuntia tarjouksen hyväksymisestä. Huomaathan, että laskulla maksaessa maksu kirjautuu viiveellä ja saat maksumuistutuksia kunnes maksu on kirjautunut järjestelmäämme.

Päivitetty viimeksi

24.9.2024 klo 9.34

Jaa kohde kaverillesi

Ilmianna ilmoitus

Muut katsoivat myös

Voisit pitää myös näistä